Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 20 November, 05:54

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt beteende bland flygresenärer
Under tioårsdagen av 11 september-attacken larmades polis om hur flera flygpassagerare i USA betedde sig misstänksamt. På en flygning mellan Los Angeles och New York tycktes tre passagerare agera konstigt och militärflygplan skickades ut för att kontrollera flygplanet. Det landade sedan säkert på flygplatsen i New York. Ytterligare en incident skedde mellan Denver och Detroit. Tre personer greps när planet hade landat, men ingen häktades.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
USA, Los Angeles, New York, Denver, Detroit, CNN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, beteendebland , flygresenärer
DI - 29 jan 18 kl. 19:56

Telias "schyssta" köpare misstänkt för brottslighet

Köparen av Telias verksamhet i Georgien har under de senaste åren pekats ut som delaktiga i tveksamma eller misstänkt olagliga affärer. Ett hotellprojekt med Donald Trump från 2011 uppvisar exempelvis flera varningstecken..

BT - 23 sep 14 kl. 08:07

Misstänkt spelfusk när Norrby vann

Asiatiska spelsyndikat breder ut sig på den svenska fotbollsmarknaden – något Uppdrag Granskning kommer att uppmärksamma inom kort. Nu anmäler Norrby IF en misstänkt rapportör i samband med söndagens hemmamatch till Svenska fotbollförbundet. ”Det svåra är att bevisa brott”, säger förbundsjuristen Anders Hübinette till BT.

Kristianstadsbladet - 22 okt 13 kl. 09:00

Ingen misstänkt för branden i sågverket

Foto: Tommy Svensson
Ingen är i nuläget misstänkt för branden i det gamla sågverket i förra veckan.
I onsdags morse brann det i gamla sågverket i Glim-åkra. Strax innan klockan sju på morgonen larmades räddningstjänsten.

Nyan - 02 mar 15 kl. 17:59

Ingen misstänkt i uppmärksammat kattfall

Polisen har i nuläget ingen misstänkt i fallet med katten Hjalmar, den katt vars öde väckt mycket stor uppmärksamhet. Det var på torsdagskvällen som kattens ägare hittade Hjalmar på trappan utanför huset i Strandnäs. Katten hade så svåra skador att den senare fick avlivas.

YLE - 16 mar 17 kl. 09:16

Busschaufförer stoppade misstänkt rattfyllerist i S:t Karins

På torsdag morgon stoppade två busschaufförer en misstänkt rattfyllerist i centrum av S:t Karins. Pargasbussen på väg mot Åbo skulle vända ut från en hållplats i S:t Karins centrum då en bil bakifrån tänkte köra in i bussen. Pargasbon Mathias Johnson berättar att chauffören gick ut för att säga ett sanningens ord så han märkte att det stank om bilisten.

BT - 27 sep 12 kl. 17:09

Kindsbo misstänkt för grova ekobrott

En företagare i 40-årsåldern är misstänkt för att ha sålt skrot och metaller utan att redovisa inkomster och moms på försäljningen. Han har nu gripits för ekobrott. Ekobrotten omfattar totalt 11 miljoner kronor.

Expressen - 24 sep 14 kl. 15:56

Misstänkt valfusk – tio funktionärer till förhör

Moderaterna har fått 40 fler riksdagsröster än vad de borde. Ett misstänkt valfusk utreds just nu i Sölvesborg. Valnämnden håller förhör med tio funktionärer som befann sig i vallokalen i stadsdelen Falkvik.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

SL:s vd tagen av polis misstänkt för snatteri

Det här är antagligen inte jättebra för SL:s varumärke. Enligt uppgifter till Aftonbladet har nämligen deras vd Anders Lindström plockats av polis på Honkongs flygplats – misstänkt för snatteri.– Jag kan bekräfta att Anders Lindström skulle ha åkt med ett plan hem från Hongkong men han var inte med, med anledning av en polishändelse i samband med starten, säger Suss Forssman Thullberg, presschef på SL, till Aftonbladet.

Skånskan - 02 dec 16 kl. 11:53

Stopp i tågtrafiken efter misstänkt olycka

Trafik Strax före lunch rådde det totalstopp i tågtrafiken efter en misstänkt olycka. ERWP.fif(0)Larmet om en påkörd person kom från SOS 11.

Dagens PS - 31 okt 17 kl. 08:55

FI stoppade inte misstänkt PPM-svindel

Utpekade skurkbolagen Allra och Oak Capital fick grönt ljus. I dag misstänks de skandalomsusade bolagens affärsupplägg ha lett till att intet ont anande PPM-spapare blev blåsta på 242 miljoner kronor, enligt Ekobrottsmyndigheten, EBM. Två toppar, däribland Allras vd och grundare Alexander Ernstberger, sitter just nu häktade.

HBL - 13 jul 12 kl. 15:54

Arbetsledare häktades - misstänkt människohandel

En arbetsledare vid ett österbottniskt företag häktades på fredagen på sannolika skäl misstänkt för människohandel. Beslutet fattades av Österbottens tingsrätt.Företagets två högsta direktörer har tidigare varit gripna i samband med utredningen av fallet, men domstolen slog fast att de genast ska försättas på fri fot.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.