Newsmill > Opinion

Monday, 18 November, 13:01

Newsmill - 11 sep 11 kl. 22:53

Politisk redaktör: Centerns planer på ökad invandring är orealistiskahttp://www.newsmill.se/trackback/39355Efter mer än trettio år med en till stora delar misslyckad integrationspolitik gör Centerpartiet anspråk på att sitta inne med bättre lösningar än alla andra. I förslaget om att göra Sverige till Nybyggarlandet lanserar partiet ordet inkludering och menar att Sverige efter en närmast gigantisk invandring sedan 1980-talets början skall öka den ytterligare. Det är en orealistisk politik, menar Lars J Eriksson, politisk redaktör på Skånska Dagbladet, (c)..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Centerpartiet, Sverige, Nybyggarlandet,  lars, Eriksson, Skånska Dagbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Politisk, redaktör, Centerns, planer, ökad, invandringär , orealistiska
Expressen - 17 apr 19 kl. 19:48

Centerns gamechanger – som kan sabba för L i valet

Centerpartiets Fredrick Federley får inte bara stöd av Liberalernas Marit Paulsen inför EU-valet - hon kommer eventuellt vara med i hans kampanj.Detta skulle kunna hota Liberalernas valresultat, säger skribenten Jenny Sonesson i onsdagens Bara Politik med Karolina Skoglund.Kvällens panel bestod även av Daniel Färm, chef för tankesmedjan Tiden, samt Carolin Dahlman, politisk redaktör för Kristianstadsbladet.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

YLE - 08 feb 15 kl. 08:18

Entusiasm på Centerns valkryssning

Skolval, Natoval eller sysselsättningsval? Det är nu som partierna positionerar sig inför riksdagsvalet och försöker föra fram sina viktigaste frågor. Två stora partier tävlar denna helg om uppmärksamheten.

YLE - 18 nov 15 kl. 05:32

SFP vill ha slut på Centerns förolämpningar i Kronoby

SFP i Kronoby frågar i ett öppet brev till Centern om partiet godkänner de förolämpningar som partiets Svenska Centerns verksamhetsledare Peter Albäck öser över förtroendevalda och tjänstemän i Kronoby. Fascister, talibaner, jihadister är ord som använts. Insändaren är publicerad i onsdagens Österbottens Tidning.

Kristianstadsbladet - 08 maj 14 kl. 07:37

Norra Skåne - en del i Centerns haveri


I riksradion samt jämväl marginellt i härvarande tidning har vi kunnat höra och läsa om hur tidningen Norra Skåne vikit sig för Hässleholms självgoda politiker som uppenbarligen inte tål välförtjänt negativ kritik.Från en läsares och skattebetalares perspektiv är detta en lokaltidnings viktigaste uppgift att hålla tummen i ögat på de lokalpolitiker vi försörjer via skattesedeln.Detta är särskilt angeläget i en kommun som Hässleholm, där det inte tycks ha varit någon ordning eller gott omdöme sedan Bengt Andersson slutade.

Alliansfritt Sverige - 08 aug 11 kl. 17:00

Centerns känsla för liknelser - "hatbrottsklotter"


E$M*BA$ - möjligt hatbrott, politisk handling och ett angrepp på demokratin enligt Centern i Katrineholm.

LIKNELSER. Centern i Katrineholm har en intressant känsla för liknelser och proportioner.

SmålandsPosten - 12 nov 13 kl. 06:23

Hon ska utforma Centerns kyrkopolitik

Kyrkan har varit en självklar del av Margareta Anderssons liv sedan barndomsåren. Nu har hon har valts till ord­förande i Centerns kyrkopolitiska sektion. Margareta Andersson, bosatt i Näshult utanför Åseda, har en lång politisk allmänpolitisk karriär bakom sig.

BT - 24 nov 14 kl. 22:24

Budget med bred politisk enighet

Fyra politiska budgetförslag. Majoritet för ett. Socialdemokraternas budget gick igenom med stöd av Trepartialliansen och Vänsterpartiet.

Skånskan - 21 jun 19 kl. 11:30

Politisk veteran tar plats

ESLÖV Liberalernas Sven-Olov Wallin blir ny ordinarie ledamot i kommunstyrelsen när partikamraten Daniel Rhodin lämnar på grund av tidsbrist.
Wallin är en politisk veteran som är speciellt intresserad av skolfrågor, men har inga planer på att utnyttja sin nya position till att driva igenom något speciellt politiskt.Sedan kommunvalet ingår Liberalerna i Eslövs politiska majoritet tillsammans med Socialdemokraterna och Moderaterna.

YA - 13 feb 14 kl. 04:00

Centerns språngmarsch

Foto: Bass Nilsson
Annie Lööfs framtidsresa kom till Skåne. Men kan hon hämta kraft ur gammal Centermylla?
Opinionssiffror vill Centerpartiledaren Annie Lööf helst inte tala om.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.