SvD > Ekonomi

Monday, 18 November, 04:16

SvD - 12 sep 11 kl. 07:16

Börsrasen äter upp svenskarnas pensionAllt fler ifrågasätter systemet..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsrasen, äterupp , svenskarnas, pension
Helsingborgs Dagblad - 25 sep 14 kl. 11:02

Åter till pensionärens vardag

Det känns som om luften gått ur hela landet. Måste säga att jag verkligen inte avundas de politiker som nu ska försöka få reda i alla församlingar som måste bli beslutsföra. Det är upplagt för kommande svekdebatter.

Dagensanalys.se - 03 apr 18 kl. 17:00

Varför mäter ni inte faktiskt beteende?

När nu Jonas Ohlsson byter jobb på Nordicom passade vi på att fråga om varför de mäter svenska folkets medievanor som de gör. Här får du svaret. Nordicom har som uppgift att samla in och förmedla kunskap och forskning om mediernas roll i de nordiska länderna.

E24 - 11 okt 11 kl. 15:21

Få koll på din pension

Hotande aktiekursfall och bristande information. Turerna kring svenskarnas pension har varit många den senaste tiden. Så får du koll på pensionen när det stormar..

Skånskan - 18 mar 19 kl. 08:00

Pensionärer nobbar nya aktivitetsparken

Sjöbo Den nya aktivitetsparken som skulle locka både yngre och äldre får nobben av pensionärsföreningarna SPF och PRO.
– Eftersom kommunen inte har byggt någon toalett och förråd för material kan vi inte spela där, säger Arne Mårtensson från SPF.Föreningen ordnar träningar för sina medlemmar en gång i veckan.

PrivataAffärer - 22 maj 13 kl. 15:00

"Skandia vill sänka svenskarnas pension"

Skandias förslag att byta ut premiepensionssystemets ickevalsalternativ AP7 Såfa mot en traditionell försäkring är ren skrämselpropaganda och ett försök att sälja in egna produkter. Det menar AP7:s kommunikationschef....

SvD - 15 mar 16 kl. 06:25

Framgångspoddare vill höja svenskarnas pension

Entreprenören Alexander Pärleros gör sin första investering sedan han sålde sin sajt Mobilio till Schibsted. Han börjar dessutom operativt i Pensionera. Det skriver nyhetssajten Breakit..

Nerikes Allehanda - 21 jul 15 kl. 05:48

Minigolf och gemenskap för pensionärer

Sommartid träffas de varje måndag och spelar minigolf, så länge vädret tillåter. Sveriges pensionärsförbund, SPF, står bakom initiativet..

SVT - 16 maj 19 kl. 17:18

Stopp för skattefria miljoner för pensionärer som flyttar till Portugal

Sveriges befintliga skatteavtal med Portugal tillåter svenska pensionärer att flytta till Portugal i fem år, plocka ut hela sin tjänstepension skattefritt, och sedan flytta tillbaka till Sverige igen. Men nu är den ”luckan” täppt, menar finansminister Magdalena Andersson (S), som i dag har skrivit på ett nytt avtal med Portugal. Avtalet måste senare godkännas av Sveriges riksdag.

Dagens PS - 07 dec 17 kl. 15:50

Se upp – dolda avgifter äter upp pensionen

Så slipper du avgifterna och höjer din pension. ”Det kan vara ganska höga avgifter inom privat pensionssparande. Och höga avgifter gröper ur pensionen på sikt”, säger Monica Zettervall, som är expert på Pensionsmyndigheten, till Dina Pengar i Expressen.

SmålandsPosten - 13 jan 14 kl. 06:50

Även en pensionär drömmer om framtiden

Det finns alltjämt en stor grupp pensionärer som får förlita sig på garantipensionen eller med begränsade tillägg till densamma vid sidan av eventuella bostadsbidrag. Dessa pensionärer tvingas många gånger vända på varje krona, skriver Ingvar Karlsson, Växjö, pensionär och före detta ordförande i Växjö SPF-förening.
I flera artiklar den senaste tiden har de båda riksdagsledamöterna i Kronobergs län Katarina Brännström och Tomas Eneroth fört en hektisk debatt om de båda blockens politik.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.