Aftonbladet > Nyheter

Monday, 18 November, 23:14

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 07:03

Brottades ? med älgenEn ursinnig kalv gick till attack och sparkade ner Per HenrikDå tog han fram kniven och högg ihjäl djuret. ?Handlade i självförsvar?..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Per HenrikDå

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brottadesmed , älgen
Länstidningen i Jämtland - 12 timmar sedan

Framgångsrik helg för BK Älgen i Umeå

BK Älgen deltog med två boxare när tredje deltävlingen av Norrlandsserien i diplomboxning....

BT - 15 jun 14 kl. 10:03

Älgen hindrar tallarna från att växa normalt

Skogsstyrelsen har precis avslutat den hittills största viltbetesinventeringen någonsin i Götaland. Undersökningen visar att skador på tall är omfattande. Boven i dramat – älgen.

BT - 17 nov 14 kl. 10:50

Attackälgen i Luleå skjuten

Älgen som sparkade ner och trampade på en kvinna i villaområdet Bredviken i Luleå har nu skjutits. Jägare sköt älgen på Fridhemsgatan vid 09.30 på måndagen efter en relativt kortvarig jakt, skriver NSD.

GT - 14 nov 17 kl. 17:29

Den vita älgen får leva – nytt beslut

Polisen har tagit ett nytt beslut om den vita älgen.Man skriver: Det polisiära beslutet som togs 6/11 om att avliva den aktuella älgen gäller inte längre. Det var efter föredragning av allmänheten som beslutet togs om skyddsjakt, jml §9 jaktlagen, eftersom älgen uppträtt aggressivt och farligt mot människor.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 17 kl. 06:00

Snart invigning av den rosa älgen

Konstnären Eka Acosta är klar med den rosa älgen. Älgen finns just nu på arbetsmarknadsenhetens Handtaget där de håller på att bygga ett podium på hjul som älgen ska stå på. Älgen kommer till att börja med placeras i bibliotekets entré..

Helsingborgs Dagblad - 17 nov 14 kl. 10:53

Attackälgen i Luleå skjuten

Älgen som sparkade ner och trampade på en kvinna i villaområdet Bredviken i Luleå har nu skjutits. Jägare sköt älgen på Fridhemsgatan vid 09.30 på måndagen efter en relativt kortvarig jakt, skriver NSD.

Expressen - 27 nov 15 kl. 03:07

Älgen gick och la sig i trädgården – och dog

Älgen gick och la sig i familjens trädgård - och morgonen efter hittades den död. Dödsorsaken är ett mysterium och ska nu undersökas. – Älgen var helt orädd.

GT - 13 nov 17 kl. 12:01

Världsberömda vita älgen ska skjutas

Den världsberömda vita älgen i värmländska Gunnarskog ska nu skjutas.Polisen har beslutat om skyddsjakt efter att älgen betett sig aggressivt mot människor vid flera tillfällen – i ett fall vreds en kvinnas axel ur led efter ett möte med älgen.– Det är ett djur på flera hundra kilo och om man blir påsprungen är det som att bli påkörd av en bil, säger Christer Lööf, polischef i Arvika.

Expressen - 14 nov 17 kl. 12:12

Nordens Ark: Så kan älgen slippa bli skjuten

Beslutet att skjuta den berömda vita älgen i Värmland väcker starka känslor.Mats Höggren, vd på Nordens Ark, ser en möjlig lösning på problemet med det aggressiva, men ikoniska, djuret.– Kanske kan älgen drivas bort från bebyggt område.

Expressen - 18 jul 18 kl. 06:35

Kaxiga älgen – som delar byn i två läger

I Rydaholm springer en älgkalv lös mellan trädgårdar och äter av frukt och bär, rapporterar VN. Älgen har nu delat in Rydaholm i två läger – de som vill avliva älgen, och de som inte vill det.– Jag tycker det är bättre att hjälpa den till skogen, det är älgens naturliga habitat, säger Joachim Sandolf, som själv fick besök av älgen i sin trädgård.

Expressen - 19 feb 13 kl. 10:24

Henemark: "Brottades lite och jag skallades"

Camilla Henemark är sedan i slutet av november tillsammans med flickvännen Amanda. I och med Melodifestivalen på lördag kommer de att vara ifrån varandra längre än någonsin, vilket har resulterat i en fläskläpp, och att Camilla nu inte får sova om nätterna. - Vi brottades lite och jag blev skallad, säger Camilla och skrattar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.