DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 21 November, 11:36

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Blåste i solskenetMed tanke på hemvändarhelgen i Falun, arrangerades det en del förnöjsamheter i centrum under lördagen..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Falun

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blåstei , solskenet
YLE - 11 maj 13 kl. 19:39

Terrängloppsdeltagarna njöt i solskenet i Kisakeskus

Spela upp klipp på Arenan Endast ett femtiotal deltagare samlade det första Kisis XC Run-terrängloppet i Kisakeskusterrängen i Pojo. Men de löpare som deltog, verkade trivas i det vackra solskenet. Terrängloppet eller egentligen evenemanget skulle ursprungligen rodnas redan 21.

YLE - 08 jul 16 kl. 18:44

Måste Elias bo på institution? Regeringen luckrar upp regler för boende

Elias Simons hem lades ner. Det lilla gruppboendet i egnahemshuset byttes mot ett stort boende i höghus. Nu varken vill eller får Elias gå ut själv.

Magazin24 - 27 okt 12 kl. 13:01

FigureRunning i solskenet

Det var några intresserade som ville prova på FigureRunning i Hallstahammar på lördagen. Klockan 11 var startskottet för FigureRunning och det var fem tappra deltagare som ville prova på en liten annorlunda träningsvariant. FigureRunning går ut på att man använder sig av en app i sin mobil och sedan bestämmer en rutt som ska bilda en figur på kartan.

NT - 08 jul 16 kl. 13:35

"Jag måste höja tempot i allt!"

NTK-tjejen Sanna Klindt, 24, drömmer om Tokyo 2020, men vill först och helst av allt försvara sitt SM-guld i den tv-sända finalen i solskenet på Holmen..

UNT - 30 apr 18 kl. 09:40

Champagnefrukost igång i solskenet

Champagnefrukosten i Ekonomikumparken har startat i solskenet..

Sydöstran - 08 jun 18 kl. 12:00

En skolklassiker i solskenet

Årets skolklassiker är avklarad. Vilboksskolans femteklassare tog cykeln till Holje park för en halvdag i solskenet. – Vi gör det till en friluftsdag, sade Hanna-Sofie Olofsson lärare på skolan..

Expressen - 03 aug 18 kl. 20:12

Erics lärare: ”Han var solskenet självt”

Sorgen är stor efter dödsskjutningen av Eric Torell, 20, med Downs syndrom. I dag samlades människor på Norrbackagatan där Eric sköts ner av tre poliser för att visa medkänsla för familjen.– Det kan inte vara sant.

Nyan - 15 jul 19 kl. 15:39

Traditionellt linjedop i solskenet

Det traditionella linjedopet på Pommern väckte glada miner och många fniss på däcket i solskenet på söndagsftermiddagen. .

Dagensanalys.se - 16 aug 17 kl. 10:20

10 Skills som en Digital Marketing Pro måste kunna bemästra

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste man kunna bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:18

10 viktiga saker som du måste ha koll på för att lyckas med din digitala transformation

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste du kunna bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Dagensanalys.se - 31 maj 18 kl. 12:49

10 viktiga saker som du måste ha koll på om du vill lyckas med din digitala transformation

Digital transformation är idag på allas läppar och allt fler lägger på sig fräcka titlar för att utmärka och framhäva sin kompetens sig i det digitala bruset. Men om man skall vara en Digital Marketing Pro måste du bemästra dessa tio viktiga saker. 1.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.