Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 14 November, 13:12

Affärsvärlden - 12 sep 11 kl. 07:20

Så mycket fick Pär för fruktbilenPär Johansson c-vitaminpimpade sin bil till enorm uppmärksamhet i media. Nu är hans Opel Astra såld. ? Alla nöjda, säger annonsören till Affärsvärlden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Pär, Johansson, Opel Astra, Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket fick , Pärför , fruktbilen
Hela Gotland - 04 jul 12 kl. 04:00

Unikt dokument har hittat hem...

När 103-årige Nyköpingsbon Folke Lövgrens hembygdsbok om Fårö från 1920-talet i går överlämnades till Fårö hembygdsförenings ordförande Agneta Söderdahl så handlar det om en riktigt solskenshistoria.Och allt beror på fruktbilen på Fårö som levererade så härliga persikor till Ulrika Pontén och alla de andra Fåröborna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Boozt rasar efter rapporten

Stockholmsbörsen handlades lägre på onsdagen utan någon tydlig riktning mellan sektorer..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Dansk åklagare väcker preliminärt åtal mot Danske Bank

Danska statsåklagaren för särskild allvarlig ekonomisk och internationell brottslighet väcker preliminärt åtal mot Danske Bank för brott mot åtaganden om att upprätthålla investerarskydd..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Pareto: Denna aktie kan rusa idag

Pareto Securities väntar sig att Embracers aktie stiger med 5-10 procent på torsdagen efter att gamingbolaget släppt sin delårsrapport på morgonen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Omställningen börjar med bränslet

Fossila bränslen i bygg- och anläggningssektorn ligger bakom stora utsläpp, men när branschen nu arbetar för att ställa om finns det en lättillgänglig och enkel lösning..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Danska FI kritiserar Handelsbankens anti-penningtvättsarbete

Den danska finansmyndigheten Finanstilsynet har granskat Handelsbanken i Danmark och vill se skärpning på en del områden kopplat till risken för penningtvätt..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Analytiker: För tidigt att fira den uteblivna recessionen

Tysk BNP steg 0,1 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal. Det innebär att landet lyckades undvika en teknisk recession, men än är det för tidigt att fira..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

G4S svartlistas av norska oljefonden

Säkerhetsbolaget G4S, som är en konkurrent till svenska Securitas, sätts upp på norska oljefondens svarta lista på grund av överhängande risker att bolaget medverkar till människorättsbrott, framgår av ett pressmeddelande från den statliga investeraringsjätten..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Swedbank: Revideringarna en ljusglimt för Riksbanken

SCB:s arbetslöshetsstatistik för oktober och revideringarna bakåt innebär att Riksbanken får en ljusglimt i novembermörkret..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

MQ byter skepnad till Marqet

Samtliga MQ:s butiker ska göras om till konceptbutiker med namnet Marqet..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Kraftig revidering av arbetslösheten

Arbetslösheten i september var bara 6,0 procent, vilket är betydligt lägre än de 7,1 procent som tidigare rapporterats av Statistiska centralbyrån (SCB). Det framgår av en revidering gjord av SCB i samband med rapporteringen av oktoberarbetslösheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.