Aftonbladet > Nyheter

Friday, 15 November, 21:06

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 06:50

Det våras för gröna Lööf i höstOpinionen svänger: Alliansen i ledning efter Annie-effekten?Kan ha gett en ny bild av Centern?..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Lööf, Annie, Kan, Centern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det vårasför , gröna, Lööfi , höst
Cornucopia - 08 nov 18 kl. 10:05

Riksdagen har beslutat att tjänstemannaansvaret ska återinföras

Det så kallade tjänstemannaansvaret ska återinföras enligt ett beslut taget av riksdagen i våras. Det innebär att även mindre tjänstefel kommer bli straffbara och inte som de senaste dryga fyrtio åren endast grova tjänstefel. Nu återstår att vårens antagna motion ska förvandlas till lag.

YLE - 18 jan 16 kl. 06:58

Stora förändringar på gång inom skärgårdstrafiken-avgifter kan införas

Förbindelsebåtstrafiken börjar sannolikt kosta igen för resenärerna. Trafik- och kommunikationsministeriet samt Närings-, trafik- och miljöcentralen funderar som bäst på hur skärgårdstrafiken kunde förnyas och hur man kunde "skapa nya tjänster i skärgården" som man uttrycker det. Dessutom vill man främja den privata marknaden inom skärgårdstrafiken.

YLE - 05 dec 12 kl. 05:04

Tågen klarar snön men kan inte jämföras med metron

Vid VR uppger man att den spanska vagnleverantören CAF har klarat av den finska vintern utan några stora problem. CAF har haft hand om VR:s närtåg sedan 1999 och ska leverera metrovagnarna till automatmetron. Problemen under snöstormen förra veckan berodde inte på brister i vagnarna, säger VR:s närtrafikchef Antti Korhonen.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 15 kl. 22:18

Kraftigt ras i Munkedal

Ett stort jordras har inträffat i Munkedal, skriver Bohusläningen.Vid 20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till Krokklevsvägen, där jordmassor och stora träd rasat ned i Örekilsälven.— Det var ett kraftigt ras, säkert en 20—25 meter i höjd och 50 meter brett.

Sydsvenskan - 16 maj 15 kl. 22:18

Kraftigt ras i Munkedal

Ett stort jordras har inträffat i Munkedal, skriver Bohusläningen.Vid 20-tiden på lördagskvällen larmades räddningstjänsten till Krokklevsvägen, där jordmassor och stora träd rasat ned i Örekilsälven.— Det var ett kraftigt ras, säkert en 20—25 meter i höjd och 50 meter brett.

Cornucopia - 18 nov 16 kl. 16:17

Fredagsmys: Vad mer för system och förmågor kan återföras försvaret inom ram?

Dags för lite extra härligt fredagsmys igen. Den här gången lämnar vi fältet fritt för vad för system och förmågor som kan återföras svenskt försvar inom ram, nu när tung kustrobot 15 återinförts.
12 cm granatkastare på släp.

Dagens PS - 31 maj 17 kl. 12:28

Gigantiskt M-ras: ”Slår ned som en bomb”

På tisdagskvällen kom uppgifter om att tunga M-företrädare försökt fälla partiledare Anna Kinberg Batra och på onsdagen kommer nya stora rubriker om en intern opinionsmätning som visar att Moderaterna rasat till ett väljarstöd på endast 14 procent i Stockholm. Det kan jämföras med de omkring 30 procent som M historiskt haft i i huvudstaden under decennier, skriver Dagens Industri som tagit del av mätningen och fått den bekräftad av flera av varandra oberoende källor. ”Partiet är nu fjärde största parti i huvudstaden, enligt den interna mätningen – som slagit ned som en bomb hos Stockholmsmoderaterna /…/ Mätningen, vars underlag är litet, indikerar tydligt att partiet närmast imploderat i opinionen i ett av Moderaternas absolut starkaste fästen, och att man

BT - 09 mar 11 kl. 17:48

Motoffensiv mot rebeller i Ras Lanuf

Tre stora rökpelare stiger från området runt oljeterminalen al-Sidra (Es Sider) nära Ras Lanuf i östra Libyen, uppger en Reutersreporter i närheten. Gaddafis styrkor är på motoffensiv mot rebeller i området.
Det var inte omedelbart klart om själva oljeterminalen var träffad, men rökpelarna var större än vid tidigare attacker och avtog inte.

BT - 27 mar 11 kl. 12:50

Rebellerna tar kontroll över oljestaden Ras Lanuf

Gaddafiregeringens talesman Musa Ibrahim sade att den internationella alliansens flyganfall längs vägen mellan Ajdabiya och Sirte dödat många, både civila och soldater. ? I kväll fortsätter flyganfallen mot vårt land med full styrka, sade Ibrahim och tillade att anfallen pågick under flera timmar utan uppehåll.

BT - 30 mar 11 kl. 10:51

Gaddafis styrkor mot Ras Lanuf

Gaddafis styrkor har tagit tillbaka kontrollen över oljestaden Ras Lanuf, som rebellerna intog i söndags, rapporterar en AFP-reporter.
Enligt Reuters säger rebellerna att deras styrkor strider mot Gaddafis styrkor mellan Bin Jawad och Ras Lanuf.
- Rebellerna är fortfarande i Ras Lanuf, sade Ezzedine Saleh.

VA - 23 aug 11 kl. 07:11

"Ett ras är nu nära"

23 augusti Kommentar

Stockholm steg igår tillsammans med övriga Europa men momentum har avtagit. Bear!

USA steg svagt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.