Alliansfritt Sverige > Opinion

Thursday, 21 November, 15:38

Alliansfritt Sverige - 12 sep 11 kl. 07:00

Inget stöd - inga studentbostäderSTUDENTBOSTAD. Innan Alliansen tog över fanns ett stöd för att bygga studentbostäder. Då byggdes ca 2 000 bostäder per år. Sen togs stödet bort av högern och år 2010 byggdes det bara 125 studentbostäder.
Läs mer på Alliansfritt Sverige
Läs mer om:
Studentbostad, Alliansen, Bostadsminister Stefan AttefallByggarna, För

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inget, stöd, inga, studentbostäder
SmålandsPosten - 17 sep 14 kl. 06:15

Frank ifrågasätter bristen på studentbostäder

Bo Frank (M) frågar sig om det verkligen är sådan brist på studentbostäder i Växjö när bara tio studenter bor kvar i akutboendet och ”ingen vill bo i barackerna”.
Det får Linnéstudenternas ordförande, Daniel Svedbjörk, att reagera.
– Man kan ju stoppa huvudet i sanden om man vill.

Barometern - 19 mar 14 kl. 06:27

Inga bostäder till Folkets park

Bygg inga bostäder i Folkets park då den tilltagande tunga trafiken på Södra vägen kommer att öka drastiskt när den felplacerade foderfabriken startar. Detta grönområde bör bevaras som skydd mot befintlig bebyggelse. Tyvärr har HSB inte insett att de bygger intill Kalmars mest trafikerade rondell för tung och miljöfarlig trafik samt all ambulanstrafik till sjukhuset.

YLE - 24 aug 15 kl. 14:58

Hoas besöker studentbostäder utan lov

Helsingforsregionens studentbostadsstiftelse Hoas går in hyresgästers bostäder utan förvarning. Det är definitivt olagligt och fråga om hemfridsbrott, säger en advokat till Yle Huvudstadsregionen. - För någon vecka sedan låg det en lapp på köksbordet när jag kom hem.

Sydsvenskan - 01 sep 14 kl. 15:28

Inga regnoväder i sikte

Inget regn i sikte rapporterar SMHI.
- Läget är stabilt och förblir så under det närmaste dygnet, siar meteorolog Sandra Andersson. .

BT - 16 aug 14 kl. 12:57

M lovar fler bostäder

Moderaterna vill bygga ännu fler bostäder, totalt uppemot 150 000 varav 20 000 studentbostäder. - Moderaterna vill nu göra några tydliga regelförändringar, som ni inte sett tidigare, för att möjliggöra att fler bostäder byggs, säger statsministern och Moderatledaren på en pressträff inför sitt sommartal, och valupptakt, i Stockholm.Moderaternas nya förslag innebär att målet för nya bostäder höjs med 30 000 jämfört med det förslag som partiet och Alliansen har presenterat tidigare i år.

BT - 16 aug 14 kl. 12:32

M: Inga pengar kvar till fler löften

Enligt Moderaternas ledare Fredrik Reinfeldt finns det i princip inga pengar kvar till löften i valrörelsen. Det beror dels på vikande tillväxt och att kostnaderna för flyktingmottagandet kommer att öka kraftigt. De förslag som Alliansen presenterade i våras, bland annat för skola och vård, kostar cirka 5 miljarder nästa år.

Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 12:00

Ensamkommandes ordförande: ”Vi behöver bygga fler bostäder i Sverige”

SVALÖV Mujtaba Attai, som är ordförande i Ensamkommandes Riksförbund, har förståelse för att regeringen oroar sig för att det kommer så många flyktingar.
– Vi måste ordna bostäder åt alla som kommer och det tar tid, säger han.Han bor i en utslussningslägenhet bredvid Ettans flyktingboende i Svalöv, och har tidigare bott även på boendet i Teckomatorp.

Norrtelje Tidning - 27 nov 15 kl. 08:00

Dyrare huspriser men inget att köpa i Hallsta

Den som vill flytta till Hallstavik har det besvärligt just nu. Det finns nämligen nästan inga bostäder lediga. Men för den som vill sälja ett fräscht objekt finns chans till bra betalt..

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Sydsvenskan - 24 feb 14 kl. 05:30

Inget har fått påminna om världen utanför

Jag tänkte ett tag att jag skulle måla naglarna i regnbågens färger. Men det var innan jag åkte. Innan jag landade i Sotji, klev ut ur flygplatsen och såg hela världen bada i ett ljusspel av regnbågsfärgerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.