SvD > Nyheter

Monday, 18 November, 06:52

SvD - 12 sep 11 kl. 06:44

En av de misstänkta nekar till terrorbrottAdvokat Ulf Ahlstrand: Ingen konkret bevisning..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ulf Ahlstrand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En av de misstänkta, nekartill , terrorbrott
YLE - 04 aug 14 kl. 17:04

Knivhuggningen i Hangö: De misstänkta nekar

Två Hangöbor är sedan i fredags i polisens förvar, misstänkta för knivhuggningen av en tidningsutdelare i Hangö i fredagsmorse.
- Saker och ting tyder på att kvinnan, född 1996, är gärningsmannen, säger polisen. Under utrednings gång har det framkommit bevis på att den unga kvinnan rörde sig i närheten av händelseplatsen i fredags.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 14:10

Misstänkta nekar till rå misshandel i Vellinge

VELLINGE De fyra unga män som i söndags anhölls misstänkta för att i Vellinge ha misshandlat en
17-åring med påkar och järnrör nekar till brott.
Nu överväger åklagare Kristina Amilon att begära dem häktade.– Att de misstänks för att ha använt tillhyggen bidrar till att jag anser att våldet är grövre, säger kammaråklagare Kristina Amilon.

GT - 29 aug 15 kl. 09:42

Alla tre misstänkta nekar till kidnappnig

Den bil som polisen jagat efter en misstänkt kidnappning i Göteborg har hittats. Den röda Passaten hittades på fredagskvällen, meddelar polisen – men 27-åringen som bortförts är fortfarande försvunnen. – Vi hittade bilen söder och Göteborg och nu kommer en teknisk undersökning att genomföras, säger polisens presstalesman Jenny Widén.

Expressen - 05 maj 14 kl. 22:57

Faton mördad i skog – misstänkta nekar brott

Småbarnspappan Faton Balaj, 31, hittades död med en stålvajer om halsen i mars förra året. På måndagen ställdes två män i för rätta, åtalade för det misstänkta mordet. Men männen nekar till brott och att de ens varit på platsen utanför Hörby där kroppen efter småbarnspappan anträffades..

GöteborgsPosten - 16 jun 15 kl. 09:12

Lisa-fallet: De misstänkta nekar

Vice chefsåklagare Lars-Göran Wennerholm har begärt tre misstänkta i Kinnekulledådet häktade på den starkare misstankegraden sannolika skäl.– Samtliga tre nekar till anklagelserna, säger Wennerholm till GP..

NT - 24 feb 17 kl. 15:28

Misstänkta nekar till grova våldsdådet

Tre män häktades på fredagen misstänkta för den grova misshandeln i Klockaretorpet..

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 16:49

Två misstänkta för förskolebomb


Två personer är anhållna misstänkta för att ha placerat ut den skarpladdade bomb som hittats utanför förskolan Junibacken i Växjö i torsdags. En 42-årig kvinna och en 35-årig man är misstänkta på sannolika skäl för försök till allmänfarlig ödeläggelse och förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse.De båda misstänkta nekar till brott.

SR - 07 jun 16 kl. 12:32

Få svar från misstänkta i rättegången om dubbelmord

Den tekniska bevisning är omfattande men förklaringarna saknas till det brutala dubbelmordet på en restaurang i Biskopsgården i Göteborg i mars förra året. Samtliga misstänkta nekar till brott. Och svaren uteblev även i dag när förhören med de misstänkta inleddes i Göteborgs tingsrätt idag..

Nyan - 02 apr 16 kl. 07:00

Misstänkta nekar till gruppvåldtäkt

Totalt fem unga män födda 1996 och 1997 sitter anhållna för grov våldtäkt. Fyra av dem nekar till brott och i skrivande stund sitter den femte ännu i polisförhör.

– Beslut om häktning och fortsatt anhållan kommer att tas i helgen, säger kammaråklagare Angelica Runesson.

YA - 29 apr 16 kl. 17:00

De misstänkta nekar till mordbranden

De fyra män som misstänks ligga bakom mordbranden i Löderup nekar till brott. Ystads tingsrätt valde dock att häkta samtliga för inblandning i dådet..

YLE - 12 mar 18 kl. 16:08

Misstänkta nekar till våldtäkt i Vasa centrum

Polisen i Vasa har förhört de två personer som misstänks för en eventuell våldtäkt i Vasa centrum. De nekar till anklagelserna..

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.