Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 November, 01:42

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 06:40

Älgkalv skjuten på StortorgetIrrade förvirrat runt i Karlskrona i nattStressad och aggresiv..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Stortorget, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Älgkalv, skjuten, Stortorget
NT - 12 sep 11 kl. 05:28

Skogens konung skjuten på Stortorget

En stressad och förvirrad älgkalv irrade sig tidigt på måndagen in till Stortorget i Karlskrona, där han vid tvåtiden sågs vandra mot polishuset..

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 14:56

Varg dödade älgkalv i Delary

Vargen har kommit till Delary. Det konstaterar länsstyrelsen efter att en älgkalv angripits. Det var tidigt i torsdags morse som en älgkalv angreps i Delarytrakten.

Västerbottens Folkblad - 28 maj 17 kl. 13:40

Nyfödd älgkalv omhändertagen – ”navelsträngen kvar”

Polisen har fått rycka ut för att rädda en nyfödd älgkalv som övergivits. Det var strax före klockan 11 som polisen fick samtal från en privatperson i Sundö, Vindeln, som stött på en nyfödd älgkalv som verkade ha mist sin mamma. Älgkalven var alldeles nyfödd och hade fortfarande navelsträngen kvar.

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 06:30

Ombyggnaden av Stortorget läggs på is

Ombyggnaden av Stortorget läggs på is. Andra projekt har rankats högre på investeringslistan. - Vi kommer att noga bevaka finansmarknaden för att se om det finns ytter­ligare delar i vår stadsplanering som måste skjutas upp, säger kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu (S).

Västerbottens Folkblad - 21 jun 12 kl. 16:19

Hundar bet ihjäl älgkalv

Två lösspringande blandrashundar misstänks ha dödat en älgkalv utanför Vilhelmina. - Man blir irriterad över att det kan hända, säger en förbipasserande som fotograferade de [...].

UNT - 03 jul 12 kl. 18:14

Älgkalv i kanalen avlivad

En älgkalv som hamnat i vattnet i en kanal i Trollhättan sköts ihjäl vid 17-tiden i dag av en jägare som polisen hade tillkallat. Den olycksalige älgkalven trillade i vattnet två gånger under dagen. (TT).

SvD - 03 jul 12 kl. 18:14

Älgkalv simmade i kanalen-avlivades

En älgkalv som hamnat i vattnet i en kanal i Trollhättan sköts ihjäl vid 17-tiden i dag av en jägare som polisen hade tillkallat..

Nyhetskanalen - 03 jul 12 kl. 19:32

Älgkalv i kanal avlivad i Trollhättan

En älgkalv som hamnat i vattnet i en kanal i Trollhättan sköts ihjäl strax före klockan fem på tisdagen av en jägare som polisen hade tillkallat.Den olycksalige älgkalven trillade i vattnet två gånger under dagen. Första gången tog den sig upp, men när den en halvtimme senare trillade i det strömma vattnet igen tillkallades jägare.

Nya Wermlands Tidningen - 21 sep 12 kl. 07:30

Älgkalv dödad av varg

Nyligen hittades en vargdödad älgkalv i trakterna kring Värmlandsbro. Länsstyrelsens besiktningsman menar dock att det är osannolikt att ett nytt vargrevir börjar få fäste i området..

Kristianstadsbladet - 21 sep 12 kl. 21:34

Älgkalv lämnades på vägen efter olycka

Vid kvart över åtta på fredagskvällen fick polisen flera samtal om att det låg en älgkalv mitt på väg 19.
Trots att älgen var påkörd rapporterades inte olyckan till polisen utan kalven lämnades att dö på platsen. Olyckan inträffade på väg 19 norr om Broby.

Dalarnas tidningar - 27 maj 13 kl. 12:15

Älgkalv söker närhet

Anders Sjöbergs fisketur slutade med att - en älgkalv klev in i bilen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.