Expressen > Nyheter

Friday, 22 November, 21:05

Expressen - 12 sep 11 kl. 06:30

Är kvinnor kloka eller inte riktigt kloka i sin vidsynta välvilja?
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är kvinnor, klokaeller inte , riktigt, klokai sin , vidsynta välvilja
Dalarnas tidningar - 14 apr 15 kl. 05:51

Men är de inte riktigt kloka?

Men är de inte riktigt kloka? kommer jag på mig själv att tänka otaliga gånger när jag läser Idag ska vi inte dö av Magnus Falkehed och Niclas Hammarström. Hur kan de lita på den där idioten?

Barometern - 23 sep 14 kl. 06:36

Fler kvinnor tar plats i fullmäktige

28 kvinnor och 33 män. Så ser fördelningen ut i Kalmars nya kommunfullmäktige.
Det är något jämnare än för fyra år sedan.

Skånskan - 30 jun 18 kl. 05:00

Fler unga kvinnor söker hjälp efter våld i relation

ESLÖV Allt fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld.
Kommunen tvingas också hjälpa mångdubbelt fler yngre kvinnor med en tillfällig fristad i skyddade boenden.Tendensen att fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld har man inom kommunen märkt tydligt sedan förra året.

BT - 24 dec 14 kl. 12:21

Brittiska kvinnor kan få strida

Brittiska kvinnor kan få stridande roller inom armén från 2016. I och med det anammar landet linjen i andra västländer, som USA, Australien, Kanada och Sverige. Hittills har brittiskor tillåtits ha andra uppgifter i frontlinjen, men inte delta i strid med fienden.

GT - 30 maj 14 kl. 12:47

Hysén: "Är dom inte riktigt kloka eller?"

Det har hunnit gå några dagar men jag är fortfarande så irriterad att jag vill spy. På vadå? Jo, på dom här mupparna till präster som tycker att dom ska bota homosexuella.

YLE - 02 maj 17 kl. 07:00

Kvinnor våldsammare än vi tror

Kvinnor som begår grova våldsbrott ökar. Man kan också se att kvinnors våld påminner allt mera om männens, och kvinnor som är våldsamma blir också allt yngre. Det har funnits en allmän uppfattning om att kvinnor inte är våldsamma.

YLE - 21 maj 17 kl. 09:02

Kvinnor syns dåligt i politiken i Sjundeå

Fullmäktige i Sjundeå har flera kvinnliga ledamöter än tidigare, ändå syns de knappt då ordförandeposterna delas ut. SFP:s Merja Laaksonen är den enda kvinnan på en tung post eftersom hon fortsätter som ordförande för kommunstyrelsen. Nuvarande fullmäktigeordföranden Arja Alho (SDP) tycker att det är synd att kvinnors kunskaper inte tas till vara.

Sydsvenskan - 28 maj 11 kl. 01:30

Allt fler kvinnor döms för våldsbrott

Antalet kvinnor som tar till våld har nästan tredubblats på tio år, visar Sydsvenskans granskning.
Personlighetsstörning och psykossjukdom är vanligt bland kvinnor som slår. Men kunskaperna om kvinnor som förövare är få.

BT - 06 mar 12 kl. 07:31

Sex av 100 vd:ar i Borås är kvinnor

I de hundra största Boråsföretagen har endast sex kvinnor rollen som vd. ? Att det är så få kvinnor kan knytas till samhällsstrukturen, säger Päivi Riestola, som är doktorand i arbetsvetenskap på Högskolan i Borås.

YLE - 05 okt 16 kl. 03:39

Kvinnor får oftare avslag på asylansökan

Kvinnor får oftare avslag på sin asylansköan än män. Det gäller i alla nordiska länder, också i Sverige även om skillnaden där är marginell. Det visar en kartläggning av Nordiska ministerrådet.

YLE - 03 feb 17 kl. 11:34

Både män och kvinnor föredrar jämnåriga sexpartners

Skillnaden mellan män och kvinnor vad gäller ålderspreferenser hos deras sexpartners är mindre än man tidigare trott. En färsk studie vid Åbo Akademi visar att också män blir mera intresserade av allt äldre kvinnor vart efter att de själva åldras. Det är forskardoktorn i psykologi, Jan Antfolk, som gjort studien.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

JUST NU: En gripen efter stort slagsmål

Ett stort slagsmål mellan 10-20 personer bröt på fredagskvällen ut i centrala Göteborg.Ingen person ska ha skadats.En person greps senare för innehav i överlåtelsesyfte..

Expressen - 5 minuter sedan

Man gick till attack mot Svedalas kommunhus

Rutor till ett värde av lite drygt hundra tusen kronor har slagits sönder på Svedalas kommunhus.Gärningsmannen lyckades däremot inte komma undan – utan togs på bar gärning.– Det här är en mycket tråkig händelse, säger Johan Lundgren, kommundirektör..

Expressen - 15 minuter sedan

Jeremy Corbyns besked: ”Skulle vara neutral”

Jeremy Corbyn skulle, om han blir vald till premiärminister i nyvalet, inta en ”neutral ståndpunkt” i frågan om Storbritannien ska – eller inte ska – lämna EU. Det fastslår han nu för första gången, skriver Sky News. .

Expressen - 1 timme sedan

Man skjuten med luftvapen i Helsingborg

En man ska ha blivit beskjuten med luftvapen på Florettgatan i Helsingborg under fredagskvällen, rapporterar Helsingborgs Dagblad..

Expressen - 1 timme sedan

Växjö mörkast i landet – endast tre timmar sol

Växjö har många förtjänster. Soltid i november är inte en av dem. Inte i år i alla fall – futtiga tre timmar hittills.

Expressen - 2 timmar sedan

Dömde mördaren Kjell misstänks för hammarattack mot kvinna

För 15 år sedan dömdes Kjell Nordström för mord efter ett uppmärksammat triangeldrama.När han släpptes i januari 2019 sökte han nästan omgående upp den kvinna som båda varit en del av.Nu har han häktats på nytt, misstänkt för att både ha förföljt och attackerat kvinnan med en hammare..

Expressen - 2 timmar sedan

NMR utanför Liseberg – anmälan skriven

På fredagskvällen fick polisen larm om att nazistiska Nordiska motståndsrörelsen stod och delade ut flygblad vid Liseberg.Enligt Liseberg är de en grupp om 12-14 personer.– Gäster till Liseberg har uttryckt obehag, säger Thomas Fuxborg vid polisen.

Expressen - 2 timmar sedan

Officer pressade soldater till trekant – behåller jobbet

En officer kritiseras av Försvarsmaktens personalnämnd (FPAN) för sexuella trakasserier och för att han ”på olika sätt utnyttjat sin ställning gentemot underställd personal som varit i beroendeställning till honom”. Trots det får han behålla jobbet och har även fortsatt personalansvar, skriver Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Här är nyhetsdagen

S-ledaren Stefan Löfven försvann genom bakdörren efter partistyrelsens möte om partiets sjunkande opinionsstöd.Iraks försvarsminister, Najah al-Shammari, går på svenska bidrag och utreds för grovt bidragsbrott.En man har anhållits efter att ha påträffats på ett tåg tillsammans med Jones, 6, som försvann på Öland.

Expressen - 3 timmar sedan

USA inför sanktioner mot Iran – mitt under protesterna

USA inför sanktioner mot Iran informations- och kommunikationsminister på grund av landets blockering av internet, rapporterar AFP.Enligt USA försöker Irans regim dölja våldsdåden som utförs mot befolkningen under de pågående protesterna.”USA kommer att avslöja och sanktionera förtrycket” skrev USA:s utrikesminister, Mike Pompeo, på Twitter under torsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.