Sydsvenskan > Ekonomi

Monday, 11 November, 23:56

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

Regeringen ska hjälpa Saab med KinaavtalI elfte timmen rycker regeringen in för att hjälpa Saab att ro i land det avtal som slutits med de kinesiska intressenterna Pang Da och Youngman. I morgon ska den svenske ambassadören i Kina träffa representanter för det särskilda departement, NDRC (Nationella utvecklings- och reformkommissionen), som avgör vilka företag som ska få investera i utländska bolag, uppger SVT:s Rapport..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Saab, Kinaavtal, Saab Automobile, Pang Da, Youngman, Kina, NDRC, SVT, Rapport, Anna Petre, Stallbacka, Petre

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringenska , hjälpa, Saabmed , Kinaavtal
Aftonbladet - 28 jul 11 kl. 16:47

? Regeringen har lurat Saab

Europeiska Investeringsbanken tog redan 2009 beslutet att inte släppa in den ryske finansmannen Vladimir Antonov i Saab och meddelade omedelbart den svenska regeringen om beslutet?Regeringen har lurat Saab och svenska folket med att spela okunnig?..

DN - 16 maj 11 kl. 07:29

"Regeringen vill utplåna Saab"

Regeringen har en dold agenda och vill att Saab ska utplånas. Det hävdar den ryske affärsmannen Vladimir Antonovs svenske representant Lars Carlström..

DI - 16 maj 11 kl. 07:34

Lars Carlström: "Regeringen vill utplåna Saab"

Regeringen har en dold agenda och vill att Saab ska utplånas. Det hävdar den ryske affärsmannen Vladimir Antonovs svenske representant Lars Carlström..

DN - 11 sep 11 kl. 17:29

Regeringen ska hjälpa Saab

Saab Automobile är närmare ett avgörande beslut kring ett kinesiskt delägarskap än vad som tidigare framskymtat. Och nu gör regeringen en insats för att skynda på processen..

Aftonbladet - 11 sep 11 kl. 19:07

Nu ska regeringen försöka hjälpa Saab

Kinesiskt delägarskap i Saab kan vara närmare än väntatOch nu rycker regeringen in för att hjälpa till..

DI - 07 okt 11 kl. 06:12

Regeringen redo hjälpa Saab

Läget blir allt mer kritiskt för Saab som ännu inte fått de utlovade pengarna av kineserna. Svenska regeringen är nu beredd att rycka in, enligt Dagens industri..

SvD - 02 sep 14 kl. 13:24

Lars Carlström: ”Regeringen lät Saab svälta till döds”

Saab hade absolut kunnat överleva om inte regeringen misskött allt från början till slut – åtminstone enligt affärsmannen Lars Carlström som var rådgivare till affärsmannen Vladimir Antonov – en av många inblandade i Saabaffären som slutade med konkurs 2011. Här bjuder Lars Carlström på en berättelse ur sitt eget perspektiv på hur hela affären sköttes..

Expressen - 17 mar 15 kl. 17:19

Regeringen beställer Saab Kockums-ubåtar

Efter vinterns ubåtsjakt i skärgården: Nu beställer regeringen två nya ubåtar från Saab Kockums, uppger försvarsminister Peter Hultqvist för SVT Nyheter. Maxpriset: 8,2 miljarder..

Nyhetskanalen - 15 apr 11 kl. 12:45

Regeringen jobbar för Saab-lösning

På Saab Automobile i Trollhättan stod produktionen stilla under fredagen. Desto mer intensivt var tempot på näringsdepartementet där man arbetade på en lösning på Saabs akuta pengaproblem.

.

Sydsvenskan - 12 maj 11 kl. 14:39

Regeringen orolig för Saab

I morse meddelade Spyker att avtalet med kinesiska Hawtai har upphävts någonting som oroar regeringen.
.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.