Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 17 November, 18:33

Trelleborgs Allehanda - 12 sep 11 kl. 06:30

Tioåring firades i BeddingeFör tio år sedan föddes idén av idrottsföreningen i Beddinge. Och när man fick med sig LRF på tåget var det bara att köra igång. Sten-Åke Jönsson, ordförande i Beddinge IF:s boulesektion, har varit med sedan starten.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Beddinge, NybergMitt, LRF, Åke Jönsson, Beddinge IF, Åke Jönson, Anderslöv, Sten-Åke Jönsson, SMHI, Mitt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tioåring, firadesi , Beddinge
Sydöstran - 19 apr 17 kl. 14:59

Pigg tioåring firades med öppet hus

För tio år sedan invigdes Skogsgläntans förskola i Ronneby. Under onsdagen firades jubiléet med öppet hus för barn och föräldrar..

Trelleborgs Allehanda - 26 mar 13 kl. 17:00

Tioåring firades med påskfest

Foto: Tomas Nyberg
Som ett lyckligt äktenskap mellan kommunen och kyrkan. Så beskrivs Ankarets familjecenter som samlat föräldrar och barn från en mängd byar under tio år.
En mängd påskkärringar har landat hos Ankarets familjecenter för att måla ägg.

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 12 kl. 11:45

Tioåring firade med tårta och öppet hus

Foto: Claes Nyberg
På torsdagen firades en nybliven tioåring. Familjecenter vänder sig till barnfamiljer, men det är inte bara barnen som knyter kontakter.
- Helt plötsligt har föräldrarna ett helt nytt nätverk, säger förskollärare Tjärstin Kraft.

Alingsås tidning - 24 maj 13 kl. 07:48

Populär tioåring firades 

HERRLJUNGA: Familjecentralen i Herrljunga firade sitt 10-årsjubileum med att bjuda in till teater och efterföljande tårta..

Skånskan - 25 nov 16 kl. 06:00

Tioåring nedsparkad och ”skenavrättad”

HÖRBY När några småkillar var på Pokémonjakt på Nya torg angreps de av ett gäng med äldre tonårskillar. En tioårig kille blev nedsparkad och sköts sedan i bakhuvudet med en Soft Air Gun-pistol.
– Det var precis som en skenavrättning, säger en mamma som kom till undsättning efter barnens desperata nödsamtal.

YLE - 05 jun 17 kl. 17:21

”Ingen drömmer som tioåring om att vinna Wimbledon i dubbel” – Trots det satsar allt fler på den mindre populära varianten av tennis

Inspirerad av Henri Kontinens framgångar har också Harri Heliövaara valt att satsa på dubbel. I singel hade han inte förutsättningar att nå framgång. – Ingen drömmer som tioåring om att vinna Wimbledon i dubbel, alla vill vinna singeln och stå där ensam, medger Harri Heliövaara som i våras gjorde comeback till den internationella tennisscenen.

UNT - 07 nov 14 kl. 17:39

Tioåring kan ha dött av svält

En tioåring som hittades död i Oslo i somras dog troligen av undernäring, enligt den preliminära obduktionsrapporten..

Expressen - 07 nov 14 kl. 17:43

Tioåring kan ha dött av svält i Olso

En tioåring som hittades död i Oslo i somras dog troligen av undernäring, enligt den preliminära obduktionsrapporten, uppger norska TV2..

BT - 07 nov 14 kl. 17:39

Tioåring kan ha dött av svält

En tioåring som hittades död i Oslo i somras dog troligen av undernäring, enligt den preliminära obduktionsrapporten, uppger norska TV2. I slutet av augusti ringde den ensamstående mamman, som är i 30-årsålden, nödnumret och berättade att hennes son hade dött. Hon häktades i måndags och misstänks för grov vanvård och ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning som ska pågå i åtta veckor.

SvD - 07 nov 14 kl. 17:39

Tioåring kan ha dött av svält

En tioåring som hittades död i Oslo i somras dog troligen av undernäring, enligt den preliminära obduktionsrapporten, uppger norska TV2..

SVT - 07 nov 14 kl. 17:46

Tioåring kan ha dött av svält

En tioåring som hittades död i Oslo i somras dog troligen av undernäring, enligt den preliminära obduktionsrapporten, uppger norska TV2..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Sturup: Mindre plan fick nödlanda

Ett flygplan råkade ut för ett haveri på landningsbanan på Sturups flygplats på söndagseftermiddagen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fullsatt när legendaren hyllades

Det var fullt till bredden i Kosta Folkets Hus när den årliga höstkonserten arrangerades. Den tidigare dirigenten Robert Sjölin hyllades efter sin bortgång. – Det känns väldigt fint att få uppleva den här kvällen, säger Robert Sjölins döttrar Camilla Hallgren och Carola Loeve.

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Borgentrio har kvalat in till SM

Borgentrion Leif Nilsson, Emil Wohlin och Ola Karlsson kom tvåa i DM och har därmed kvalificerat sig till SM för tremannalag..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Klart: Säkrare gångväg till rättspsyk 2020

Snart kommer den osäkra trafiksituationen på vägen till rättspsyk att bli bättre. 2020 ska en ny gång- och cykelväg anläggas längs den södra delen av Mellanköpingevägen..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Hela frölagret förlorat vid branden – ”Den här säsongen är spolierad”

Lindbloms frö och trädgårds fyrlängade gård utanför Kivik totalförstördes vid branden. – Hela den här säsongen är spolierad, säger ägaren Leif Lindblom..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Christine från Falsterbo bakar i Go´kväll – ”Behöver lyftas”

I fjor kom Christine Heger i Falsterbo, ut med boken Fullkorn. Den 22 november medverkar hon i SVT:s Go´kväll, för att sprida kunskap om fullkornets alla fördelar, från norr till söder..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Nytt ridhus dröjer i Kyrkoköpinge

Målet var från början att det nya ridhuset i Kyrkoköpinge skulle ha stått klart i somras, allra senast till vintern. Men nu ser det ut som att bygget dröjer..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Trelleborgaren som lever sin fotbollsdröm i London

När Frida Fagerlund var ung skrev hon att hon ville bli sportjournalist, gärna på Sportbladet. Så blev det. Nu lever trelleborgaren drömmen i London, där hon bevakar engelsk fotboll..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Fyrlängad gård står i lågor

En fyrlängad gård strax norr om Kivik brinner. En förbipasserande larmade räddningstjänsten strax efter halv åtta på söndags morgonen. Hela fastigheten hotas av branden..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Öppet för julbord på julafton

När julen väl är kommen brukar julborden vara avätna ute på restaurangerna. Men på Smygehus satsar man i år på julbord även på själva julafton. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.