Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 18 November, 22:08

Vimmerby Tidning - 12 sep 11 kl. 06:05

Fiskets helg hölls vid EmånI helgen var det fisket som stod i fokus i hela kommunen. I Skräpplinge utanför Mörlunda var det fisketävling, guidning, casting och fiskdamm med mera på schemat..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Emån, Skräpplinge, Mörlunda

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fiskets, helg, höllsvid , Emån
UNT - 05 dec 14 kl. 03:32

Världscupen i Val d'Isère ställs in

De alpina världscuptävlingarna i Val d'Isère nästa helg ställs in på grund av värme och snöbrist, meddelar Internationella skidförbundet..

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 03:35

Världscupen i Val d'Isère ställs in

De alpina världscuptävlingarna i Val d'Isère nästa helg ställs in på grund av värme och snöbrist, meddelar Internationella skidförbundet (Fis). "Fis arbetar för att hitta alternativa platser för dessa tävlingar", skriver förbundet i ett pressmeddelande. En av dessa platser är Åre, som nu med kort varsel kan få rycka in som arrangör för tävlingarna..

SvD - 05 dec 14 kl. 03:32

Världscupen i Val d'Isère ställs in

De alpina världscuptävlingarna i Val d'Isère nästa helg ställs in på grund av värme och snöbrist, meddelar Internationella skidförbundet (Fis)..

SVT - 05 dec 14 kl. 04:45

Världscupen i Val d'Isère ställs in - Åre istället?

De alpina världscuptävlingarna i Val d'Isère nästa helg ställs in på grund av värme och snöbrist, meddelar Internationella skidförbundet (Fis)..

SVT - 04 dec 18 kl. 16:13

Snöbrist i Alperna – världscuptävling ställs in

Tjejernas världscuptävling i Val d'Isere, som skulle köras nästa helg, ställs in. Det på grund av bristen på snö. Däremot ser skicross-åkarna ut att komma igång med sin världscup i Arosa den 17 december..

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 11:57

155 000 på konsert nästa helg

Miley Cyrus, Sthlm Fields, Summerburst, Aerosmith och Kentfest. Superlativen räcker inte till.Nästa helg sparkas det igång en konsertsommar som kan slå alla rekord.

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 14 kl. 11:57

155 000 på konsert nästa helg

Miley Cyrus, Sthlm Fields, Summerburst, Aerosmith och Kentfest. Superlativen räcker inte till.Nästa helg sparkas det igång en konsertsommar som kan slå alla rekord.

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 18:03

En helg för ljus och minnen

Foto: Tom Wall
Under Allhelgonahelgen smyckas gravarna med ljus och kransar. Och det tycks som om det är en tradition som blir allt viktigare för många.
- Vi märker att det är fler och fler som kommer och tänder ljus och vi märker också att man månar mer om gravarna i dag, säger Christer Frostensson, kyrkoherde i Vinslövs församling.

Alingsås tidning - 30 aug 17 kl. 16:01

Tåg ställs in i helgen

Till helgen ställs tåg in på sträckan Alingsås-Lerum och ersätts med bussar. Anledningen är bygget av nya vändspår vid Alingsås station.
Från måndag kan pendlare parkera gratis i Estrads p-hus, när andra p-platser försvinner.

SmålandsPosten - 24 nov 17 kl. 11:39

Tuff helg väntar Dänningelanda

Tabelljumbon Dänningelanda står inför en tuff helg. Först ställs de mot både Sveriges bästa lag och sedan mot två av spelarnas träningskamrater..

Världen Idag - 05 feb 19 kl. 15:15

Helg med allt fokus på henne

I helgen hölls kvinnokonferensen Hennes helg på Livets ord för tredje året i rad, ett initiativ som lockade deltagare från flera länder..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 09:00

"Hälsocentralerna har blivit totalt nedringda"

Uppmaningen att vaccinera sig mot det fästingburna viruset TBE, gav effekt. "Hälsocentralen har blivit totalt nedringda", säger Lisa Labbé Sandelin, smittskyddsläkare..

Vimmerby Tidning - 08 maj 18 kl. 08:00

Förslag att investera elva miljoner i ishallen

En investering i ishallen på nära elva miljoner kronor. Det är huvudalternativet för kommunstyrelsen som i dag sätter sig för att fatta beslut om ishallens framtid i Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 22:00

Vårsalong i mindre format i KKisa

Kinda Konstförening hade i lördags vernissage för 2018 års vårsalong. Tjugotre lokala konstnärer och hantverkare har nu sina verk för allmän beskådan på Café Columbia..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 17:45

Tandläkare kritiseras efter ingrepp vid akut besök

En tandläkare kritiseras för otillräcklig undersökning och utebliven dokumentation av en mans kindtand vid ett akut besök på en klinik i Vimmerby kommun..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 15:30

Reportrarnas bästa minnen från Västerviksposten

I dag är sista dagen med Västerviks-Posten. Från och med i morgon har våra läsare två tidningar att välja mellan - Vimmerby Tidning eller Västerviks-Tidningen. Båda tidningarna kommer att innehålla nyheter och reportage från båda kommunerna..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:40

Motorcyklar i massor invaderade stan

Vackert väder bidrog säkerligen till det goda besöksantalet. Omkring 200 motorcyklar samlades under lördagen vid MX World i Vimmerby. Nytt för i år var en ny parkering för att inte störa trafiken.

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 13:04

Polisen misstÄnker liga bakom villainbrott i vimmerby och hultsfred

Ytterligare ett villainbrott har upptäckts i Vimmerby. Det är det tredje på kort tid..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 12:15

BROTT & STRAFF: Flera stölder från bilar

Medan bilägaren besökte kyrkan på söndagen slog tjuvarna till och stal handväskan i bilen..

Vimmerby Tidning - 07 maj 18 kl. 08:50

Samling vid den gamla BP-macken

För tolfte gången anordnades i helgen BP veteranrally i Björkfors. Med den välkända BP-macken som start och mål gick resan runt den södra delen av Åsunden för de trettiotalet deltagande ekipagen..

Vimmerby Tidning - 06 maj 18 kl. 21:09

30-åring anhållen för olaga intrång och misshandel

En 30-åring sitter anhållen misstänk för olaga intrång och misshandel i Vimmerby på söndagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.