Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 10:43

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 00:37

Jägarna 3I bioaktuella filmen ?Jägarna 2? går männen sin egen vägUngefär som i den svenska avtalsrörelsen..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jägarna3
Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 08:00

Kommunen vägrar betala för att sköta om vägarna

Ärendet om vägföreningen för Allarps- och Norreskogsvägen har nått högsta instansen. Kristianstadsbladet har tidigare skrivit om de olika turerna i ärendet. De berörda fastighets­ägarna har invänt både mot att kommunen inte ska sköta vägarna samt att fastighetsägarna ska behöva betala en förrättningsavgift.

YLE - 23 mar 17 kl. 15:23

Den milda vintern orsakade stora skador på vägarna i Egentliga Finland

Den milda och snöfria vintern har tärt på vägarna mer än vanligt i Egentliga Finland och Satakunta. Det meddelar Närings- trafik- och miljöcentralen som ansvarar för underhållet av de statliga vägarna. Vägarna har utsatts för hård slitage på grund av dubbdäck.

HBL - 25 feb 15 kl. 06:31

Jägarna ledde Finland till självständighet

För hundra år sedan anlände de första jägarna till Tyskland för att få militär utbildning. Jägarna kom senare att få en avgörande roll då Finland blev självständigt, i krigen under självständighetsprocessen och då Finlands försvarsmakt bildades– Oberoende av vad man anser är jägarnas roll i Finlands historia synnerligen betydande, säger Lasse Laksonen som är docent i krigshistoria vid Försvarshögskolan. Den nationalitetstanke som uppstod i slutet av 1800-talet var en viktig orsak till att jägarrörelsen föddes.

YLE - 12 dec 16 kl. 04:06

Tingsrätten stockas av ansökningar att döda Sampoaktier - Ägarna kan förlora sina pengar

Flera tusen Sampoägare verkar ha slarvat bort sina aktier. Eller så har de aldrig fått information om att de äger dem. De kan nu förlora tusentals euro.

YLE - 17 feb 17 kl. 15:32

Så här gick vargjakten till – jägarna berättar

Jägare anser att det förekommit rykten och subjektiva åsikter om hur jakten på en varg gick till i Raseborg-Salo-området för en dryg vecka sedan. Nu ger de sin syn på saken. För en dryg vecka sedan sköts den varg som Finlands viltcentral beviljat tillstånd för att fälla på Raseborg-Salo-området.

YLE - 28 feb 17 kl. 10:10

Glashalt i Österbotten - men vägarna saltas och sandas som bäst

Polisen beskriver morgonens väglag i Österbotten som "fullständigt katastrofalt". Det förekommer fortfarande problem i trafiken på grund av halkan men läget förbättras i takt med att vägarna saltas och sandas. Väglaget har varit mycket dåligt på många håll i de österbottniska landskapen sedan imorse på grund av regn och isbildande regn.

YLE - 10 sep 13 kl. 10:53

Tyngre fordon sliter på vägarna

Spela upp klipp på ArenanTrafiken på våra vägar blir allt tyngre från och med oktober. Då höjs mått och massor på tunga godstransportfordon och fordonskombinationer. Yrkesbilister i Västnyland säger att det kommer att leda till farliga situationer på vägarna.

YLE - 26 nov 14 kl. 05:56

Busschaufför: Vägarna är så dåliga att bussarna inte kan hålla tiden

Busschaufförer i huvudstadsregionen anser att vägarna blivit i sämre skick under de senaste åren. Både små vägar och stora leder får kritik. Vägarna i huvudstadsregionen har blivit klart sämre under de senaste åren.

Alingsås tidning - 28 apr 16 kl. 05:30

Villaägarna i Lerum och Alingsås går ihop

Villaägarna i Lerum och Alingsås har gått ihop i en ny organisation – Villaägarna vid Säveån.
Den nya föreningen kan nu få uppemot 2 700 medlemmar. Beslutet om sammanslagningen togs vid de två föreningarnas respektive årsmöten som hölls i mars.

YA - 11 mar 14 kl. 06:30

Fastighetsägarna kritiserar kommunen

Långa handläggningstider och osmidig hantering av bygg- och planärenden. Fastighetsägarna i Ystad är kritiska mot hur det fungerar i kommunen.
Branschorganisationen Fastighetsägarna syd har för femte året kartlagt vad medlemmarna tycker om företagsklimatet i sina egna kommuner.

YA - 28 apr 14 kl. 06:30

Tiden rinner snart ut för badhyttsägarna

Foto: Cecilia Billgren
På onsdag rinner tidsfristen för badhyttsägarna ut. Då måste de otillåtna utbyggnaderna vara borta. Men hittills har mindre än hälften av hyttägarna följt kommunens uppmaning.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.