BT > Nyheter

Monday, 18 November, 04:53

BT - 12 sep 11 kl. 00:45

På jakt efter en sammanhållen vargpolitik
Världsnaturfonden, WWF, presenterade mycket uppmuntrande siffror häromveckan. Tjuvjakten på varg har minskat, och det markant.
Enligt Världsnaturfondens vargrapport den 25/8 dödades 9?20 vargar årligen illegalt under perioden 1998?2005.
Läs mer på BT
Läs mer om:
WWF, Världsnaturfondens, Svenska Jägareförbundet, Jägareförbundet, EU, Sverige, Janez Potocnik, EG, Andreas Carlgren, Eskil Erlandsson, Bryssel, Linda Berg, Maria Solevid, SOM, Erlandsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: jaktefter en , sammanhållen, vargpolitik
Regeringen - 14 sep 12 kl. 08:33

Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet

Regeringen föreslår i budgetpropositionen att Rikspolisstyrelsen och de 21 polismyndigheterna ombildas till en sammanhållen myndighet den 1 januari 2015. Ombildandet av svensk polis blir den största omorganisationen inom staten på många år och den största organisationsförändringen av svensk polis sedan förstatligandet 1965. Pressmeddelande: Polisen ombildas till en sammanhållen myndighet Justitiedepartementet, 14 september 2012.

Regeringen - 19 mar 18 kl. 14:25

En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

I propositionen lämnar regeringen förslag till en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder. I propositionen föreslås det övergripande målet för den sammanhållna landsbygdspolitiken vara en livskraftig landsbygd med likvärdiga möjligheter till företagande, arbete, boende och välfärd som leder till en långsiktigt hållbar utveckling i hela landet..

BT - 10 apr 18 kl. 06:50

Debatt: Satsa på sammanhållen skola

När elever med olika bakgrund och livsåskådning möts, förbättras inte bara resultaten utan också sammanhållningen. Det skriver Ida Legnemark och Lennart Andreasson (V) i denna appell för en jämlik och sammanhållen skola..

ÖstersundsPosten - 25 jun 15 kl. 15:32

Sverige ska ha en sammanhållen landsbygdspolitik

I dag presenterade landsbygdsministern Sven-Erik Bucht Bucht kommittén där alla partier i riksdagen finns representerade. Tanken är att kommittén ska skapa en långsiktig och sammanhållen landsbygdspolitik..

Regeringen - 19 okt 16 kl. 11:09

En sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring

En särskild utredare ska föreslå en sammanhållen politik för hållbar turism och växande besöksnäring. Syftet med utredningen är att ge regeringen underlag för att stärka besöksnäringen som export- och jobbmotor i hela landet. Utredaren ska bl.

SVT - 15 nov 16 kl. 10:11

Ingen sammanhållen plan för brexit

Den brittiska regeringen har ingen sammanhållen plan för utträdet ur EU – och en sådan kan dröja upp till sex månader att komma överens om.

Regeringen - 25 jan 17 kl. 10:00

Remiss av SOU 2017:1 För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat SOU:n För Sveriges landsbygder – en sammanhållen politik för arbete, hållbar tillväxt och välfärd..

Regeringen - 20 mar 17 kl. 16:25

Inbjudan till videopressträff: Ardalan Shekarabi tar emot Statens servicecenters rapport om sammanhållen statlig serviceorganisation

Onsdagen den 22 mars överlämnar Statens servicecenter sin utredning om sammanhållen statlig serviceorganisation till civilminister Ardalan Shekarabi. I anslutning till överlämnandet hålls en videokonferens där Statens servicecenters generaldirektör Thomas Påhlsson och Ardalan Shekarabi kommer vara tillgängliga för frågor..

Regeringen - 23 mar 17 kl. 10:18

Nästa steg mot en sammanhållen landsbygdspolitik

I januari lämnade den parlamentariska landsbygdskommittén sitt slutbetänkande med 75 förslag till landsbygdsminister Sven-Erik Bucht. Förslagen har varit ute på remiss och nu tas nästa steg mot en mer sammanhållen landsbygdspolitik..

Regeringen - 23 mar 17 kl. 11:13

Rapport om sammanhållen statlig serviceorganisation överlämnad till civilministern

Onsdagen den 22 mars tog civilminister Ardalan Shekarabi emot Statens servicecenters rapport om sammanhållen statlig serviceorganisation..

Regeringen - 19 mar 18 kl. 10:31

Kortversion: En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop

Kortversion av regeringens proposition 2017/18:179, En sammanhållen politik för Sveriges landsbygder – för ett Sverige som håller ihop..

Fler nyheter från BT

BT - 4 minuter sedan

William Karlsson tvåmålsskytt mot Calgary

Vegas visade klass när Calgary besegrades i NHL-ishockeyn. 6–0 blev slutresultatet, och William Karlsson blev tvåmålsskytt..

BT - 15 minuter sedan

Bostad beskjuten i Uppsala

BT - 45 minuter sedan

Sundqvist får böta efter målvaktssmäll

Oskar Sundqvist får böta motsvarande drygt 70 000 kronor för att ha kört på Anaheims målvakt..

BT - 1 timme sedan

Därför kan patienter flyttas runt på Säs

Svar till Lisbeth Lindgren, BT 12/11..

BT - 1 timme sedan

Våra regler stoppar läsning på rasterna

Svar till Lässugna barn på Trandaredsskolan, BT 9/11..

BT - 1 timme sedan

Man ska känna sig trygg under sjukresa

Svar till Barbro Forsell och insändaren ”Superkrångligt med sjukresa i Borås”, BT 12/11..

BT - 1 timme sedan

Något går förlorat när du handlar på nätet

Är det värt att ”spara” 200 kronor på din flygbiljett eller sko istället för att gå in i en butik och få hjälp, undrar Kicki Persson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.