Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 21 November, 05:20

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 11 kl. 00:52

Bilbränder och stenkastning mot bussTvå bilar brann i Angered i Göteborg under söndagskvällen, uppger Göteborgspolisen. Det finns varken misstänkta eller vittnen till händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. I södra Göteborg beslutade Västtrafik att bussarna tills vidare inte ska stanna vid hållplatserna Brottkärr och Enebacken, sedan en buss på söndagskvällen blivit utsatt för stenkastning..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Angered, Göteborg, Göteborgspolisen, Västtrafik, Brottkärr, Enebacken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilbränderoch , stenkastningmot , buss
Uppsalanyheter.se - 06 nov 17 kl. 00:07

Flera bilbränder i Gottsunda - oroligheterna anses vara resultat av polisiärt arbete

Det är oroligt i Gottsunda/Valsätra på söndagen, flera bilbränder rapporteras från August Södermans väg och Linrepevägen. Polisen ser oroligheterna som en framgång på deras polisiära arbete.Det är oroligt i Gottsunda/Valsätra på söndagen, flera bilbränder rapporteras från August Södermans väg och Linrepevägen.

SvD - 24 jul 16 kl. 22:52

Kraftig ökning av bilbränder – ”kan inspirera andra”

Förra helgens bilbränder och stenkastning i Uppsala är en av många liknande incidenter de senaste åren. På tio år har antalet anlagda bilbränder ökat med nästan 50 procent. Samtidigt är brotten svåra att klara upp.

BT - 22 maj 13 kl. 00:06

Ännu en natt med flera bilbränder

Stämningen i polisbevakade Husby var lugn under tisdagskvällen men inom bara några timmar kom flera larm om bränder i bland annat Rinkeby, Skarpnäck, Norsborg, Kista och Tensta. Polisen hade avsatt extra resurser på tisdagskvällen då flera rapporter kom om bränder och bilbränder i Stockholms förorter. När poliser larmades till Norsborgs centrum, där två personbilar hade satts i brand, möttes de av stenkastning.

Kristianstadsbladet - 28 maj 13 kl. 02:06

Flera bilbränder i Stockholm


Flera bilbränder inträffade i olika Stockholmsförorter natten mot tisdagen, i Husby, Jakobsberg och Norsborg, men inga oroligheter rapporterades i samband med släckningsarbetet.Däremot utsattes en polisbil för stenkastning i Tensta strax efter tio på måndagskvällen. - En person greps och släpptes efter förhör, men misstankarna kvarstår, säger Towe Hägg, informatör vid Stockholmspolisen..

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 13 kl. 02:08

Flera bilbränder i Stockholm

Flera bilbränder inträffade i olika Stockholmsförorter natten mot tisdagen, i Husby, Jakobsberg och Norsborg, men inga oroligheter rapporterades i samband med släckningsarbetet. Däremot utsattes en polisbil för stenkastning i Tensta strax efter tio på måndagskvällen. ?

Aftonbladet - 05 sep 13 kl. 00:58

Bilbränder och stenkastning mot polis i Husby

Räddningstjänsten larmade till fyra bilbränder.

Västerbottens Folkblad - 22 okt 16 kl. 20:00

Anställ fler poliser för färre bilbränder och brott

Hårdare tag krävs för att minska brottsligheten, menar Anders Ågren. Vi ser hur otryggheten ökar i delar av Sverige. Stenkastning mot polis och räddningspersonal, bilbränder och våldsbrott och framväxten av parallella samhällen i några av våra mest brottsutsatta förorter är exempel på att utvecklingen går åt fel håll.

GöteborgsPosten - 21 feb 17 kl. 13:00

När bilbränder normaliseras

Bilbränder och stenkastning har på många håll blivit vardagsmat och uppmärksammas inte sällan enbart med en notis..

Ekonomistas - 24 aug 16 kl. 10:16

Segregation och bilbränder

För en vecka sedan visste jag nästan ingenting om bilbränder. De senaste tiden har dock bilbränder diskuteras livligt och jag har hört och läst så mycket förvirrande att jag känt mig nödgad att bilda mig en uppfattning på egen hand. Det är framförallt två saker som förbryllat mig.

Skånskan - 22 aug 16 kl. 11:33

Svensk och dansk polis i dialog efter bilbränder

ÖRESUND Två nätter i rad har Köpenhamn drabbats av ett flertal bilbränder. Polisen uppger att det är för tidigt att säga om det har något samband med de många bilbränderna i Sverige, nu senast på söndagskvällen i Malmö, Norrköping, Västerås och Olofström. Enligt Berlingske har dansk och svensk polis nu en dialog med varandra om bilbränderna.

Skånskan - 26 aug 16 kl. 06:00

Fem sitter inlåsta för Malmös bilbränder

MALMÖ Fem personer sitter anhållna eller häktade för att ha eldat upp bilar i Malmö i sommar. Cirka 120 bränder i sommar gör att 2016 inte blir inget rekordår. Polisen ser nu en ljusning i att antalet anmälningarna minskar.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fredspristagare till folkmordsrättegång

Under sin tid i husarrest stöttade Aung San Suu Kyi rohingyernas rättigheter. Som statskansler ska hon nu försvara Myanmars behandling av den muslimska minoriteten när Internationella domstolen i Haag tar upp frågan om folkmordsbrott. Länge var Aung San.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nej till Trumptrogna biljättar

Kalifornien tar avstånd från biltillverkare som inte stödjer delstatens kamp mot president Trump i en konflikt om avgasregler i USA. Bilar från sådana företag, däribland Volvo Cars, ska ej köpas in av myndigheterna. Enligt nya regler stoppas dels fordon.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

”Sverige behöver en nationell plan för hälsosammare matvanor.”

Kristina Sparreljung och Jan Nilsson, Hjärt-Lungfonden..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sanders: Trump den mest korrupta

Tio aspiranter från Demokraterna stod på scenen i Atlanta på onsdagskvällen lokal tid för en femte debatt. Kvällen inleddes med frågor om riksrättsförfarandet, och presidentaspiranterna kunde i tur och ordning uttrycka sitt missnöje över sittande presid.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Många växter riskerar utrotas

En tredjedel av Afrikas tropiska växer kan vara utrotningshotade. Det visar en preliminär beräkning som har publicerats i den vetenskapliga tidsskriften Science Advances. En grupp forskare har analyserat tillståndet för över 22 000 tropiska buskar, träd.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bränderna sprider sig i Australien

Terrängbränderna i Australien fortsätter härja, och katastrofvarningar har utfärdats på fler ställen i landet. I delar av delstaten Victoria har den högsta brandvarningen, "Code Red", utfärdats. I granndelstaten South Australia har hela samhället Edithb.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Patientsäkerhet drabbas när läkemedel tryter

Patientsäkerheten påverkas när specifika läkemedel tar slut – det menar representanter för 17 av Sveriges 21 regioner enligt en granskning av Ekot. Så kallade restnoterade läkemedel – alltså mediciner som stundom inte går att beställa från tillverkare –.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nedåt på Asiens börser

Börserna i Asien påverkas negativt av läget mellan USA och Kina. USA:s kongress har, triggade av protesterna i Hongkong, godkänt lagförslag om att Hongkongs självständighet måste garanteras för att staden ska behålla sin speciella handelsstatus mot USA..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fem döda vid explosioner i fabrik

Fem personer har omkommit i samband med explosioner vid en fyrverkerifabrik på Sicilien. – Enligt den tidiga utredningen verkar det som att det var två explosioner, säger polisen Giancarmine Carusone. Tre personer omkom direkt vid explosionerna och fyra.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Amnesty: Teknikjättarna utgör hot

Sättet på vilket Google och Facebook samlar information om användare utgör ett hot mot mänskliga rättigheter, enligt en Amnesty-rapport. Amnesty menar bland annat att teknikjättarnas affärsmodeller inte går att kombinera med rätten till privatliv. Föret.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.