Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 14 November, 19:45

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 00:54

"Det finns ett konsumentansvar här"Läs villkoren noga så undviker du att känna dig blåst. Det är Konsumentverkets råd till biljettköparna.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Herzberg Inställt, Konsumentverkets, Malin Fors, Ticnet, Mattias Hallgrim, Ticnets, Kulturbolaget, Malmö, Mona Franke, KB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det finns ett konsumentansvarhär
Sydsvenskan - 24 apr 11 kl. 06:30

"Det finns så mycket onödiga produkter"

Vi använder tusentals kemikalier som vi inte har en aning om hur de påverkar oss. En ny bok manar till försiktighet med de kemikaliestinna skönhetsprodukterna.
Varje svensk kvinna använder i snitt 13 skönhetsprodukter varje dag.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 06:30

"Det är konsumentens ansvar att läsa avtalsvillkoren"

Läs villkoren noga så undviker du att känna dig blåst. Det är Konsumentverkets råd till biljettköparna.
Det finns ingen lag som reglerar att en biljettförsäljare måste informera köparen om att ett evenemang ställts in eller ändrat datum.

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Konsumentens ansvar att hålla koll

Inställt, flyttat, stängt. Varje år tvingas tusentals fans avboka resor och hotell när konserter ställs in och föreställningar byter datum. Men biljettförsäljaren har inget formellt ansvar att informera om ändringar.

Kristianstadsbladet - 13 sep 11 kl. 06:30

Konsumentens ansvar att hålla koll på arrangemangen

Malmö. Inställt, flyttat, stängt. Varje år tvingas tusentals fans avboka resor och hotell när konserter ställs in och föreställningar byter datum.

Västerbottens Folkblad - 12 nov 14 kl. 23:00

Måste bli lättare att få rätt

Att driva tvister i allmän domstol kan bli väldigt kostsamt för konsumenter. Ett exempel är småhusägare som hamnar i tvist med byggföretag. Villaägarnas riksflrbund vill se ett begränsat konsumentansvar framöver, skriver Ulf Stenberg, chefsjurist.

Sydsvenskan - 12 feb 15 kl. 09:31

Så ska nätspelbolagen tämjas

Regleringen av spelmarknaden i Sverige fungerar inte. Det ökande spelandet över internet i utländska bolag sker utanför myndigheternas kontroll och nu måste reglerna ändas, hävdar Expertgruppen för offentlig ekonomi (ESO) i en rapport till regeringen.Målsättningen är att spelandet ska ske i sunda former och att överskottet ska komma allmänheten till godo.

Helsingborgs Dagblad - 12 feb 15 kl. 09:31

Så ska nätspelbolagen tämjas

Regleringen av spelmarknaden i Sverige fungerar inte. Det ökande spelandet över internet i utländska bolag sker utanför myndigheternas kontroll och nu måste reglerna ändas, hävdar Expertgruppen för offentlig ekonomi (ESO) i en rapport till regeringen.Målsättningen är att spelandet ska ske i sunda former och att överskottet ska komma allmänheten till godo.

Supermiljöbloggen - 27 feb 16 kl. 12:38

Konsumentmakt – ett slipat svärd i kampen mot klimatförändringarna

Halvtimmesduschar och bilfärder i all klimatskadlig ära. Den riktiga boven i dramat gömmer sig i sakerna vi köper. Kina, hela världens fabrik och världens största utsläppare av växthusgaser.

SmålandsPosten - 04 aug 16 kl. 00:30

Djurplågeriet måste bekämpas

Omfattande kontroller och konsumentansvar krävs för att stoppa de olagliga djurtransporterna..

Skånskan - 17 feb 17 kl. 05:00

Det billiga bara ett symptom

ERWP.fif(2)KRÖNIKA Om man har skrivit ledartexter i sju år blir man sällan riktigt förbannad.
Men plötsligt händer det.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Och fram träder bilden av Trumps cyniska politik.

Egenintresset framför landets, personen före ämbetet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Polisen väntade på mobiltjuv vid perrongen

En kvinna som blev bestulen på sin mobil på ett tåg mot Lund kontaktade polisen..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ulf Lundell släpper ny singel

Snart kommer en ny singel från Ulf Lundell. Den heter "Stockholm i december" och släpps den 22 november, meddelar skivbolaget. Baksidan är en liveversion med band av "En eld ikväll", inspelad i Göteborg 2008.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

17-åring frias om mordförsök

En 17-årig pojke som åtalats för mordförsök efter en skottlossning i Karlstad i somras frias av Värmlands tingsrätt. Brottsoffret var en 22-årig man, som fick livshotande skador när han sköts med sex skott genom ett öppet fönster. 17-åringen åtalades fö.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Svamp och apelsinskal – framtidens design

En odlad sko, porslinsliknande föremål gjorda på nedmalt apelsinskal och möbler av stenkol – utställningen "Design matters" på Bildmuseet i Umeå undersöker designens framtida utmaningar. Vad händer med designen i en värld som står inför klimatförändring.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Southgate om Sterling: ”Vi har gått vidare”

Raheem Sterling petades från kvällens EM-kvalmatch mot Montenegro. Men Englands förbundskapten Gareth Soutgate säger att han inte har några problem med att ta ut Sterling till söndagens avslutande kvalmatch mot Kosovo. – Vi har gått vidare.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Stilla öppning på börsen

Stockholmsbörsen öppnar med relativt små rörelser, i linje med de större Europabörserna. Efter cirka 15 minuters handel ligger det breda OMXS-indexet runt nollstrecket. Bland förloraraktierna märks fortsatt flera konjunkturkänsliga verkstadsbolag.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Trafikolycka vid Knästorp – väg 108 avstängd

Ingress..

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Boozt kapar säljprognos

Intäkterna fortsätter att stiga för näthandelsföretaget Boozt, men förlusterna ökar också. För tredje kvartalet landade förlusten efter skatt på 35,6 miljoner kronor, jämfört med förlusten på 22,7 miljoner kronor samma period i fjol. Försäljningen steg.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Sjukvårdens materialförsörjning ska utredas

Hundratals operationer fick ställas in när ett leverantörsbyte ledde till totalkollaps för hanteringen av sjukvårdsmaterial. Nu ska vårdens försörjning av läkemedel och sjukvårdsmaterial utredas. Problemen för regionerna Uppsala, Sörmland, Västmanland,.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.