Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 14 November, 01:43

Västerbottens Folkblad - 12 sep 11 kl. 00:30

Frågetecknen leverkvar efter läsningenBOK: Henning Mankell ?Minnet av en smutsig ängel? BOK: Henning Mankell ?Minnet av en smutsig ängel? Leopard förlag   Det var några år sen jag läste Mankell.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
BOK, Mankell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågetecknen, leverkvarefter , läsningen
Alliansfritt Sverige - 25 apr 14 kl. 10:12

Det enda Timbro lyckas bevisa är att de inte gillar Sveriges Radio

Häromdagen gjorde vi en guide till att göra en Timbro-rapport åt er. Ni vet, Timbro Medieinstitut som "granskar" media. Vi har svårt att låta bli dem.

Supermiljöbloggen - 21 jan 14 kl. 11:56

Wijkman vill att Sverige tar sikte på 100 procent förnybart

Uppmanar samtidigt den svenska regeringen att verka för att EU sätter 2030-mål både för utsläppsminskningar, förnybar energi och energieffektiviseringar. Sverige har väldigt goda förutsättningar att skaffa sig 100 procent förnybar energi, det skriver Anders Wijkman, Romklubbens ordförande och före detta EU-parlamentariker för Kristdemokraterna, i en debattartikel i Svenska Dagbladet tillsammans med Bodil Jönsson, professor emerita Lunds Universitet och Göran Bryntse, ordförande i Sveriges Energiföreningars riksorganisation. Nyligen berättade energiministern att Sverige redan uppfyllt EU-direktivets mål för 2020 om minst 49 procent förnybar energi i vår energimix.

Barometern - 01 sep 14 kl. 06:10

Samarbete bör begränsas mer

Högsby samarbetar i dag med flera kommuner. Myndighetsnämndens ordförande Lars Elmborg vill renodla det och begränsa till grannkommunerna. Myndighetsnämndens försöker att allt oftare hitta smidiga lösningar.

YLE - 15 jun 16 kl. 05:50

EM:s första ödesmatch: Ryssland har läktarkris, Slovakien krisar på plan

Kriser av olika slag präglar försnacket inför dagens första EM-möte. Ryssland riskerar att åka ur EM på grund av det som händer på läktarna. Slovakien löper risk att bli första lag som försvinner på grund av det som händer på plan.

Skånskan - 25 nov 16 kl. 05:00

Ett slag i luften på gym

ERWP.fif(1)OPINION Att sitta är bland det farligaste man kan göra. Föregående ordföljd är ett citat av folkhälsominister Gabriel Wikström (S), yttrat i samband med att ett storprojekt lanserades i maj, som till stor del gick ut på att minska fetma.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.