Aftonbladet > Nyheter

Friday, 22 November, 09:03

Aftonbladet - 12 sep 11 kl. 00:23

Hon snuvas på miljarderIngvar Kamprads dotter Annika fick några miljoner ? hennes bröder ett företag för miljarder?Jag är nöjd och glad med den uppgörelse vi har.?.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kamprads, Annika, Jag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon snuvas, miljarder
Expressen - 12 sep 16 kl. 13:37

Pensionssparare snuvas på miljarder

Svenska pensionssparare snuvas på miljarder i höga avgifter. Varje år tjänar de privata förvaltarna omkring nio miljarder genom extrakostnader, visar Dagens Industris granskning. Den finns en otroligt stor spridning i fondavgifter, konstaterar Göran Hägglund, ordförande för Pensionsmyndigheten: – Men det har inte så mycket att göra med hur man lyckats med förvaltningen av spararnas pengar, säger han till tidningen..

Dagens PS - 14 feb 17 kl. 13:07

Snuvas på miljardarv: ”Det förstör deras liv”

Bill Gates är världens just nu rikaste person med en samlad förmögenhet på 85 miljarder dollar, motsvarande 758 miljarder kronor, enligt amerikanska ekonomitidskriften Forbes lista. Men att Microsoft-grundaren sitter på världens största pengahög betyder inte att barnen Jennifer, Rory och Phoebe skäms bort i onödan. I stället har paret Gates, med hustrun Melinda, lovat att skänka bort 99 procent av rikedomarna till välgörenhet via stiftelsen Bill and Melinda Gates Foundation som arbetar med bidra med pengar till bland annat bättre sjukvård och utbildning i världen.

Expressen - 21 jun 14 kl. 15:20

Jacksons familj snuvas på miljardarv

Michael Jacksons familj snuvas på arvet. Ikonen har dragit in fyra miljarder efter sin död. Men enligt AP går den större delen av intäkterna åt till att betala hans enorma skuldberg..

DI - 45 minuter sedan

Oljejätte säljer av tillgångar för 250 miljarder kronor

Oljebolaget Exxon Mobil ska sälja av olje- och gastillgångar värda motsvarande omkring 250 miljarder kronor i ett av de….

Aftonbladet - 05 maj 11 kl. 09:47

De snuvas ? på miljarder

Schweiz stoppar diktatorernas tillgångarÖver sex miljarder hålls inne..

SvD - 26 mar 14 kl. 19:23

Därför kan Anders Borg snuvas på miljarder

Staten ska spara 4,5 miljarder genom att slopa skatteavdraget för pensionssparandet. Åtgärden riskerar dock att bli ett slag i luften, och erbjuder i stället pensionsmäklarna ett gyllene tillfälle att skära emellan när pensionsmiljarder ska placeras efter nya regler. Det hävdar Andreas Lauritzen, vd för rådgivningsföretaget Aon Hewitt..

SvD - 26 mar 14 kl. 19:23

Därför kan Anders Borg snuvas på miljarder

Staten ska spara 4,5 miljarder genom att slopa skatteavdraget för pensionssparandet. Åtgärden riskerar dock att bli ett slag i luften, och erbjuder i stället pensionsmäklarna ett gyllene tillfälle att skära emellan när pensionsmiljarder ska placeras efter nya regler. Det hävdar Andreas Lauritzen, vd för rådgivningsföretaget Aon Hewitt..

Dagens PS - 20 maj 19 kl. 08:38

Bankanställda snuvas på jättebonus

Nu rasar protesterna i den svenska storbanken. Medarbetarna snuvas på ansenliga belopp. Dagens Industri berättar i måndagens tidning att det jäser internt i Handelsbanken och att nya vd:n Carina Åkerström är hårt pressad efter styrelsens beslut att skrota utbetalningen till vinstandelsstiftelsen Oktogonen.

Sydsvenskan - 27 aug 11 kl. 06:30

Skåne snuvas på SJ:s nya tåg

SJ:s nya tåg kommer inte att köra söder om Stockholm. De klarar inte de snäva kurvorna.
Sydsvenskan skrev i april om SJ:s tjugo nya tåg, späckade med bekvämlighet och finesser.

DI - 20 sep 13 kl. 13:54

EU snuvas på momsmiljarder

EU-länderna gick på grund av dålig regelefterlevnad eller utebliven uppbörd miste om uppskattningsvis 193 miljarder euro i uteblivna momsintäkter under 2011, vilket motsvarar 1,5 procent av BNP..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.