Sydsvenskan > Opinion

Tuesday, 12 November, 11:31

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 00:03

Ett hot att tala omVldiga, konstgjorda vattenfall med namn p alla offren. Det var minnesmrken utver de vanliga som USA:s president Barack Obama invigde vid Ground Zero igr. S var det ocks en sorgehgtid utver det vanliga ?
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett hotatt , talaom
Skånskan - 17 jul 19 kl. 09:00

Dödligt hot- 18

Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.Just som jag satt ner brickan på bordet rasslade nycklar i ytterdörren, Francine.
Hon gick fram till Jonas, slog armarna om hans hals och kysste honom på båda kinderna.

YLE - 09 mar 16 kl. 15:49

Päivi Storgård får grova hot: Ologiskt, idiotiskt och olagligt!

Päivi Storgård jobbar med asylsökande i Strömfors. Hon har tröttnat på de grova hot hon får i sin e-post och telefon. Från och med nu blir alla hot en polissak.

Skånskan - 01 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetong Efter att ha hämtat kaffet i ett litet sidorum slog vi oss ner i en av de stora sofforna med en egendomlig, mörkviolett klädsel, men de vida draperierna vid fönstren verkade överkurs. Var sin liten Grönstedts från baren fick göra sällskap, Bjarne avstod. Han var ju i tjänst.

YLE - 06 feb 16 kl. 07:37

Ingen vågar tala om vargen

Att tala om vargjakt är känsligt. Bland jägarna väljer man helst att tiga och vid Finlands viltcentral säger man att det råder en rädsla att föra ämnet på tal. Visa Eronen, jaktchef vid Finlands viltcentral i Nyland, menar att vargen är oerhört kontroversiell och troligtvis den art som väcker mest debatt i Finland.

Skånskan - 20 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot-avsnitt 25

Jag övervägde att tala om för Eric vad jag upplevt, men beslöt att låta bli. Han är en kär och nära vän, ställer alltid upp, men det här skulle kanske bli för mycket för honom att ta till sig. Och han är dessutom mycket road av att kunna förmedla sina kunskaper till den som vill lyssna, skvallrig med ett annat ord.

Skånskan - 17 jul 19 kl. 14:00

Dödligt hot 20

– Helvete, sa statsministern långsamt och eftertryckligt, med betoning på varje stavelse. På planet hem läste jag en svensk dagstidning. Där fick jag veta att den anonyme, brittiske gatukonstnären Banksy sålt en tavla på Sotheby’s för en miljon pund, omkring tolv miljoner kronor.

Skånskan - 25 apr 18 kl. 06:00

”Mitt jobb är att tala sanning”

Den amerikanska komikern Iliza Shlesinger kommer till Malmö och Slagthuset på torsdag, 26 april, för att möta publiken från södra Sverige och – hoppas hon – Köpenhamn.
Schlesinger är mest känd i Europa på grund sina tre komedispecialer på streamingtjänsten Netflix. Hon har också en fjärde nyskriven special som snart ska släppas.

Skånskan - 09 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 15

Sommarföljetongen – Du menar mina bromsar?
– Inte bara det. Två förare omkom ju och det kan finnas en koppling mellan felet på din bil och deras död.

YLE - 14 jan 14 kl. 16:07

Finskspråkiga blir tillsagda att tala svenska

Debatten om ålänningarnas attityd mot det finska språket går het. Enligt Ny Tids chefredaktör Fredrick Sonck finns det fall där finskspråkiga får höra att de ska tala svenska på bussen. - Jag har själv någon gång bevittnat att finskspråkiga får höra att på Åland talar man svenska, säger Fredrick Sonck som själv har bott på Åland i flera år.

Skånskan - 03 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetång Ett problem var naturligtvis Francine. Jag visste att om jag berättade för henne skulle hon sätta tvärstopp, åtmin- stone försöka. Å andra sidan ville jag inte gå bakom ryggen på henne.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Lomma på väg att svänga om å-förbindelse

Lomma på väg att överge nej till Kävlingeförbindelse..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

De gästar Asap Rocky i Globen

Asap Rocky gästas av tre svenska artister när han återvänder till Sverige för en spelning i Stockholm i december. Den amerikanske rapparen får sällskap av tre svenskar inom samma genre, Jireel, Z.E, och Dree Low, skriver Live Nation i ett pressmeddeland.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Macrons Nato-kritik rör om i EU

Hjärndött, sade Frankrikes president om Nato-samarbetet och rörde om rejält bland kollegor och försvarsministrar. Kritiken sätter ytterligare fokus på villrådigheten kring vem som borde göra vad inom EU och Nato. Det var i en intervju med tidskriften Th.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Stora problem med vår premiumtjänst

Vi hoppas att problemet ska lösas så fort som möjligt..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Pontus Jansson fick böta – för att han såg MFF

Kom för sent tillbaka till London efter matchen i Malmö..

Sydsvenskan - 15 aug 19 kl. 06:45

Så påverkas näringslivet av bilden av Malmö som ”Nordens Chicago”

”Attraktionskraften är större än stadens kriminella rykte”..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Stig Bohman

Förre direktören Stig Bohman, Mölle, har avlidit i en ålder av 88 år..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Satsning på soldrönare med obegränsad flygtid

Den italienska försvars- och flygteknikgruppen Leonardo har investerat i Skydweller Aero, som utvecklar drönare som drivs med solenergi. Planen är att få fram drönare som kan flyga i stort sett obegränsat, utan att behöva energipåfyllning utifrån, enlig.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Tårgas mot protester i Hongkong

Polis i Hongkong har avfyrat tårgas mot studenter vid City University i Kowloon, dagen efter det att en demonstrant blev skjuten och en man sattes i brand under oroligheterna i staden. En del kollektivtrafik ligger nere, vägar är avstängda och universit.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

”Otroligt farligt” brandläge

Brandläget i östra Australien beskrivs av premiärminister Scott Morrison som "otroligt farligt". Tiotals terrängbränder rasar på olika håll, inklusive nära femmiljonersstaden Sydney. – I går kväll vid 22-tiden fick vi besked att sonens förskola är stäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.