SvD > Utrikes

Wednesday, 20 November, 01:10

SvD - 11 sep 11 kl. 21:47

Gaddafis son i NigerAnlnde p sndagen med ett sllskap p nio personer..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gaddafis, soni , Niger
Helsingborgs Dagblad - 14 sep 11 kl. 00:39

Gaddafis son i husarrest i Niger

Ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement. ? Så vitt vi förstår hålls han, liksom de övriga, häktad i ett gästhem som tillhör staten och det är meningen att Niger och (det libyska) nationella övergångsrådet ska reda ut det här tillsammans, sade taleskvinnan Victoria Nuland till journalister i Washington på tisdagen..

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 21:28

Gaddafis son Saadi i Niger

Den libyske ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi har anlänt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hänvisning till en libysk källa. Några övriga detaljer gavs inte. En hög nigeriansk tjänsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina förpliktelser gentemot Internationella brottmålsdomstolen (ICC), om Gaddafi eller hans söner kommer dit..

NSD - 14 sep 11 kl. 00:36

Gaddafis son i husarrest i Niger

Ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement..

BT - 19 nov 11 kl. 12:06

Gaddafis son Saif al-Islam gripen

Muammar Gaddafis son Saif al-Islam har gripits i södra Libyen, uppger övergångsrådets justitieminister enligt AFP. Saif al-Islam var den av Gaddafis söner som låg bäst till för att bli sin fars "tronföljare". Tidigare ansågs han vara en reformvänlig kraft i Libyen, men efter att upproret bröt ut tog han sin fars parti och lovade att utrota "terroristerna".

BT - 31 aug 11 kl. 22:22

Gaddafis son vill slå tillbaka

Muammar Gaddafis son hotar med fortsatt kamp och att styrkor lojala med den libyske diktatorn kommer att återta centrala Tripoli.
- Vi ska kämpa in till döden, sade Saif al-Islam sent på onsdagen.
Jakten på den flyende Muammar Gaddafi fortsätter i Libyen och ledare för rebellerna säger att han ska dödas om så krävs.

BT - 25 feb 11 kl. 22:50

Gaddafis son lovar att förhandla

Muammar Gaddafis son Saif al-Islam säger att armén kommer att hållas tillbaka från strider med rebellerna och att man hoppas på en fredlig lösning under morgondagen.
Han sade till utländska journalister i Tripoli att "vi har problem i Misrata och al-Zawiya", och att "vi handskas med terrorister...armén har beslutat att inte attackera terroristerna, och att ge förhandlingar en chans.

DI - 18 mar 11 kl. 09:06

Gaddafis son är inte rädd

Gaddafis son Saif al-Islam sa i dag att hans familj inte räds FN:s beslut om att införa en flygfri zon över Libyen och eventuellt ingripa med flygräder mot Gaddafis styrkor..

UNT - 21 aug 11 kl. 23:09

Gaddafis son tillfångatagen

Rebellrådet säger till tv-kanalen al-Jazira att Gaddafis son, Saif al-Islam, har fångats.Brigaden som ansvarar för Gaddafis säkerhet har gett upp, rapporterar tv-kanalen också..

SvD - 21 aug 11 kl. 23:33

Gaddafis son gripen ? rebeller intar Tripoli

Gaddafis son, Saif al-Islam, gripen. Gaddafis vaktstyrka har gett upp. Folk firar på gatorna i Libyen i natt..

NSD - 21 feb 11 kl. 00:59

Gaddafis son: Utländsk komplott

Gaddafis son Sayf al-Islam förklarade i ett tv-tal på söndagskvällen protesterna i landet med en utländsk sammansvärjning som skulle kasta landet in i inbördeskrig..

SvD - 21 feb 11 kl. 00:59

Gaddafis son: Utländsk komplott

Gaddafis son Sayf al-Islam förklarade i ett tv-tal på söndagskvällen protesterna i landet med en utländsk sammansvärjning som skulle kasta landet in i inbördeskrig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.