Nyhetskanalen > Nyheter

Thursday, 14 November, 05:21

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 17:59

Framåtblick på tioårsdagenEtt efter ett lästes de nästan 3 000 namnen upp av anhöriga.
Det var en dag för att minnas och hedra men även något annat. Tioårsdagen av 11 september handlade om att blicka framåt.
.
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framåtblick, tioårsdagen
Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 11:30

Nu kan du ändra i din "Look back"-video på FacebookFacebook fyllde tio

Har ditt Facebookflöde också övertagits av klipp som blickar tillbaka på dina vänners aktivitet på det sociala nätverket? Funktionen "A Look Back" var en gåva på tioårsdagen från födelsedagsbarnet Facebook. Men samtidigt som de dryga minuten långa klippen spridits mer och mer har de också mottagit en hel del kritik.

Kristianstadsbladet - 07 sep 13 kl. 11:21

Anna Lindh nådde aldrig ända fram

På onsdag är det tio år sedan Anna Lindh mördades. Ännu en gång förlorade Sverige en internationell toppolitiker och Socialdemokraterna hamnade i en aldrig tidigare skådad ledarkris. - Det var naturligtvis Anna Lindh som skulle ha efterträtt mig, säger Göran Persson.

BT - 07 sep 13 kl. 11:23

Anna Lindh nådde aldrig ända fram

På onsdag är det tio år sedan Anna Lindh mördades. Ännu en gång förlorade Sverige en internationell toppolitiker och Socialdemokraterna hamnade i en aldrig tidigare skådad ledarkris. - Det var naturligtvis Anna Lindh som skulle ha efterträtt mig, säger Göran Persson.

YLE - 01 jan 15 kl. 11:45

Junior-FM i Karleby flyttas fram

Inkommande helg var det tänkt att junior-FM på skidor skulle avgöras i Karleby men på grund av nattens rikliga regn är det omöjligt att genomföra tävlingarna. Under natten till nyårsdagen har det regnat väldigt mycket i Karleby och det har tvingat arrangörerna av junior-FM på skidor att flytta fram tävlingarna. Klockan tio på torsdagen fattades beslutet - Det är ett stort bakslag men det går inte att tävla.

BT - 21 dec 14 kl. 07:46

Plågsamma minnen ? men hon fann livet

När katastrofen slår till är det ändå möjligt att överleva. Och inte bara överleva – det går att åter hitta vägen till ett rikt liv. Malin Sävstam förlorade sin man och två av sina tre barn i tsunamin i Thailand för tio år sedan.

SmålandsPosten - 20 nov 14 kl. 06:46

Vad minns du av stormen Gudrun?

Snart är det tio år sedan stormen Gudrun drog fram över våra trakter. Tioårsdagen ger skäl att blicka tillbaka och minnas, men också att betrakta stormen ur dagens perspektiv. Vad har hänt med infrastukturen under de här åren?

Kristianstadsbladet - 19 mar 13 kl. 11:33

Minst 50 dödade i bombdåd i Bagdad

I morgon är det tio år sedan flyglarm och explosioner ljöd över Bagdad, då USA:s invasion av Irak började.Men även i dag rådde oro i staden. En serie bilbomber och beskjutningar, främst i de shiamuslimska kvarteren, tog minst 50 liv.

SmålandsPosten - 12 aug 13 kl. 06:50

Välbesökt race

I lördags fylldes Hagaslätts motorbana i Hovmantorp med folk och bilar för att både titta på och delta i folkracetävlingen. Över 90 förare hade anmält sig. Höga adrenalinnivåer, hastigheter och temperaturer bidrog till en god och uppsluppen stämning.

Kristianstadsbladet - 23 sep 13 kl. 08:47

"Just nu är det mest lättnad jag känner"

Foto: Bosse Nilsson
Med den thrilleraktiga dokumentärromanen "Spår" har författare och journalist Lena Sundström, från kristianstad, skrivit en av höstens mest hyllades och uppmärksammade böcker. För den har hon också blivit nominerad till Kristianstadsbladets Kultur- och Nöjespris.
1.

BT - 07 nov 14 kl. 10:53

Bombningar inför Arafatdag i Gaza

Minst tio explosioner har utlösts i Gaza mot hus och bilar som tillhör medlemmar i den palestinske presidenten Mahmud Abbas Fatah-rörelse. Det finns ännu inga uppgifter om skadade eller döda, skriver AFP. Både Hamas, som kontrollerar Gaza, och Fatah fördömde dåden som genomfördes inför högtidlighållandet av tioårsdagen av ledaren Yasser Arafats död på tisdag.

Skånskan - 06 apr 19 kl. 08:00

Skriver med högläsning som mål

Litteralund En tröstbok inspirerad av både Harry Potter och Sapfo. Så tänkte författaren Emma Karinsdotter när hon skrev sin andra barnbok, Tusen stjärnors ö, som firas med släppfest på Litteralunds familjedag på söndag. – Jag ville få med både det lyriska och det spännande, säger hon.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.