Newsmill > Opinion

Wednesday, 20 November, 16:30

Newsmill - 11 sep 11 kl. 22:19

Kriget mot ondskan dödar



http://www.newsmill.se/trackback/39353Vi vill gärna spekulera i tanken att alla de resurser som nu spenderats på kriget mot terrorismen istället betalats ut för att skapa ekonomisk utveckling. Då skulle världen ha sett bättre ut för både kvinnor och män, skriver Peter Rådberg (MP), ledamot av Försvarsutskottet och Bodil Ceballos (MP), ledamot av Utrikesutskottet..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Peter Rådberg, Försvarsutskottet, Bodil Ceballos, Utrikesutskottet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krigetmot , ondskan, dödar
Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kvar i kalla kriget

En ”putinist” som bara företräder sig själv. En person som inte ens befinner sig i närheten av Putins inre krets. Så har den ryske statsvetaren Sergej Markov, det ”personliga ­sändebud” som i en tidningsintervju nyligen å Rysslands vägnar varnade för ett tredje världskrig, beskrivits av diplomater.

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:03

Kvar i kalla kriget

En ”putinist” som bara företräder sig själv. En person som inte ens befinner sig i närheten av Putins inre krets. Så har den ryske statsvetaren Sergej Markov, det ”personliga sändebud” som i en tidningsintervju nyligen å Rysslands vägnar varnade för ett tredje världskrig, beskrivits av diplomater.

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Drönare dödar civila i det moderna kriget

Den starke tar inga risker i det moderna kriget. Det är drönarnas tid. De obemannade flygfarkosterna har blivit ett effektivt vapen i USA:s ?

Aftonbladet - 09 sep 12 kl. 06:44

Ögonblicket granaten dödar tre rebeller

Starka bilder från det blodiga kriget i Syrien.

UNT - 22 feb 13 kl. 12:20

Maoistgerilla dödar poliser

Sex polismän dödades i morse av en landmina i den indiska delstaten Bihar. Attacken ses som bevis på kriget mellan vänsterinriktade gerillagrupper och centrala och lokala myndigheter i mellersta och östra Indien.(TT).

SR - 09 dec 13 kl. 05:00

Krypskyttar i Syrien dödar barnen

Flera hundra barn i Syrien har skjutits ihjäl av krypskyttar sen konflikten började. Samtidigt varnar FN:s flyktingorgan för en "förlorad generation barn" på grund av kriget. Sveriges Radios korrespondent har träffat vårdpersonal som sett hur barn blivit måltavlor i Syrien..

BT - 16 jan 15 kl. 10:35

Terrorinsats i Belgien dödar två

Två misstänkta terrorister har skjutits ihjäl i en polisinsats riktad mot en misstänkt terrorcell i Verviers i östra Belgien. Insatsen är nu avslutad. - Operationerna på marken är över.

Barometern - 28 dec 15 kl. 06:00

Artikelserie: Oron för kalla kriget hänger i luften

Den 7 december 2014, 14.00. Vid Rällapaviljongen går fem hästar och betar.

Blekinge Läns tidning - 28 dec 15 kl. 07:24

Oron för kalla kriget hänger i luften

Den 7 december 2014, 14.00. Vid Rällapaviljongen går fem hästar och betar.

Expressen - 02 feb 17 kl. 19:26

Presidentens fruktade mordpatruller dödar en efter en: "han är galen"

MANILA. Rodrigo Duterte valdes till Filippinernas president förra året med ett löfte: alla knarklangare skulle skjutas.
Nu är han på god väg att hålla sitt löfte.

Expressen - 08 feb 19 kl. 21:58

96-årige nazisten: ”SS gjorde inget kriminellt under kriget”

Den 1 april 1944 avrättades 86 pojkar och män från den franska motståndsrörelsen i en liten by utanför Lille i Frankrike.Den tidigare SS-officeraren Karl Münter, 96 var en av de som deltog i massakern.Nu, 65 år senare utreds den tyska nazisten för hets mot folkgrupp – efter att i en intervju ha förnekat att sex miljoner dödar ska ha dödats under Förintelsen, rapporterar Daily Mail.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.