Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 19 November, 08:39

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 22:02

Ingen misstänkt för skott mot krögareTre veckor efter mordförsöket på en krögare i centrala Helsingborg har polisen ingen misstänkt gärningsman. Krögaren är på bättringsvägen och är åter hemma efter en sjukhusvistelse..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen misstänktför , skottmot , krögare
YA - 26 okt 19 kl. 19:40

Brott: Misstänkt jaktbrott – jägare sköt dovhjort

Under lördagseftermiddagen sköts en dovhjort i ett område kring Blentarp. En anmälan om misstänkt jaktbrott är upprättad..

Skånskan - 08 feb 17 kl. 12:17

Misstänkt förhörd om branden i Simrishamn

Simrishamn En man som är misstänkt för den grova mordbranden i Simrishamn under julhelgen har förhörts av polisen.
Misstankarna är inte avskrivna, men mannen har släppts. ERWP.

BT - 02 maj 13 kl. 18:41

Ung misstänkt kattplågare i förhör

Nio katters plågsamma död i Göteborg kan vara på väg att lösas. En "ung man" hämtades till förhör av polisen under torsdagen, misstänkt för att ha dödat de nio katterna.Han har frihetsberövats misstänkt på sannolika skäl för djurplågeri i nio fall.

Nyan - 02 mar 15 kl. 17:59

Ingen misstänkt i uppmärksammat kattfall

Polisen har i nuläget ingen misstänkt i fallet med katten Hjalmar, den katt vars öde väckt mycket stor uppmärksamhet. Det var på torsdagskvällen som kattens ägare hittade Hjalmar på trappan utanför huset i Strandnäs. Katten hade så svåra skador att den senare fick avlivas.

Dagens PS - 27 mar 17 kl. 11:48

Misstänkt VD: ”Chockad, ledsen och besviken”

Krisande Fingerprint Cards ska upp över 200 procent på börsen spår Redeyes analytiker efter förra veckan stora ras på 30 procent i samband med vinstvarningen, som DagensPS.se nyligen skrev om. Och åt samma håll tror Johan Carlström, bolagets tidigare vd som nu står misstänkt för flera fall av grovt insiderbrott, att aktiekursen kommer att gå när man får bukt lagerproblemen senast i juni i år, enligt hans bedömning.

Kristianstadsbladet - 23 nov 13 kl. 08:00

Misstänkt svartbygge i ålabod

Foto: Lasse Ottosson
Mats Bengtsson, styrelseledamot i Ålakademin, utreds för att ha renoverat Gamla Revhakeboden svart. Paul Frankenius har stått som taxerad ägare till ålaboden, men förnekar ägarskap.
Det var redan i början av juni som grannar till Gamla Revhakeboden anmälde de misstänkt otillåtna åtgärderna till stadsbyggnadskontoret på Kristianstads kommun.

Skånskan - 07 nov 16 kl. 09:25

Kvinna misstänkt för yxmord inför rätta

HJÄRUP Idag inleds rättegången i Lunds tingsrätt mot hustrun som misstänkt för att ha slagit ihjäl sin man med yxa och hammare.

ERWP.fif(0)Kvinnan nekar till brottet men kammaråklagare Mathias Larsson stödjer åtalet på både vittnesuppgifter och omfattande teknisk bevisning, främst i form av blodspår och stänk.

Nyan - 09 feb 16 kl. 13:02

Två fall av misstänkt skogsvårdsbrott

Landskapsregeringen har lämnat in ett ärende till polisen om misstänkt brott mot lagen om skogsvård.
Vid en stickprovsgranskning märkte man att en skogsägare avverkat skog för nära stranden.

– Det finns ett regelverk i skogsvårdslagen om särskilt hänsynskrävande biotoper och strandzoner hör till dem, säger landskapsforstmästare Mikael Sandvik vid Skogsbruksbyrån.

Alingsås tidning - 30 dec 15 kl. 09:36

Misstänkt tjuvjakt farligt nära bebyggelse

Blodspåren, som de lekande barnen hittade, ledde till en skjuten och slaktad hjort – bara ett 50-tal meter från ett bostadshus.
Nu vill polisen och jägarna ha tips från allmänheten om den misstänkta tjuvjakten på Bolltorp.
– Hade skytten missat hjorten så kunde kulan ha hamnat var som helst, säger en polisens eftersöksjägare, som AT har talat med.

Expressen - 15 okt 18 kl. 10:52

Krögare misstänkt för våldtäkt på egen krog

En krögare misstänks för att ha våldtagit en kvinna på sin krog i centrala Göteborg.Mannen, som är i 35-årsåldern, har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt.– Jag kan inte lämna några kommentarer i nuläget eftersom vi är i ett så tidigt skede av utredningen, säger åklagare Kajsa Johansson..

SN - 13 sep 12 kl. 13:17

Misstänkt krögare underkänner ölkalkyler

Skatteverkets ölkalkyler är mycket osäkra, anser den tidigare krögare i Nyköping som står inför rätta misstänkt för grov ekonomisk brottslighet. Läs mer - klicka här.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Johanna Due-Boje nominerad till tungt pris

Dressyrryttarens succésäsong fortsätter..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Fiskmåsens kamp förenade oss främlingar i byggnaden

I den stunden var vi ett. En gemensam tanke, en gemensam förhoppning - en mänsklighet. Vilken känsla och vilken kraft..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Janice blir ”Musikhjälpens” resande reporter

Artisten Janice är Sveriges Radios program "Musikhjälpens" resande reporter i år. Hon kommer att åka till Uganda, där hon har sina rötter. "Jag är så hedrad över detta uppdrag.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Asap Rocky ger mjukiskläder till intagna

Asap Rocky har hört av sig till Kronobergshäktet med ett erbjudande om att donera kläder till de intagna. Rapparen erbjuder en grön mjukisdress och har skickat en bild, berättar häkteschefen för Aftonbladet. I somras satt den amerikanske rapparen Asap R.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

160 kvadratmeter stort kedjehus i Häljarp sålt för 3 505 000 kronor

De är nya ägare till Diamantvägen 10 i Häljarp..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hon gör huvudrollen i Max Martin-musikal

Musikalen "& Juliet" blandar Max Martins pophits med berättelsen om vad som kunde ha hänt om Julia inte hade valt att avsluta sitt liv i Shakespeares "Romeo och Julia". Stjärnskottet Miriam Teak Lee spelar huvudrollen när föreställningen har premiär i L.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Miljoner till scientologernas behandlingshem

Trots kopplingar till scientologirörelsen har ett behandlingshem i Skåne fått närmare 18 miljoner i skattepengar, rapporterar SVT Nyheter. Metoderna som används på behandlingshemmet Narconon, bland annat timslånga bastubad och stora mängder vitaminer, ä.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Guidetti: ”Alla är glada för min skull”

Ett snyggt nickmål i 3–0-segern mot Färöarna. Sedan överöstes John Guidetti av kärlek. – Alla är glada för min skull och det är skönt att få den responsen och feedbacken, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Säpo: Finns IS-svenskar som kan deporteras

Det finns ett litet antal svenskar bland de IS-sympatisörer som Turkiet nu deporterar till sina hemländer, rapporterar Ekot. Slutsatsen dras av den svenska Säkerhetspolisen, Säpo, som påpekar att det finns en beredskap om svenskar skulle återvända. – Vi.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Direktlinje till Tokyo drar i gång i sommar

Nästa år går det att flyga direkt mellan Stockholm och Tokyo. Japans största flygbolag ANA startar en direktlinje till sommaren. "Den nya direktlinjen är efterlängtad bland svenska exportföretag och den kommer att stärka den svenska besöksnäringen", säg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.