Sydsvenskan > Nyheter

Thursday, 14 November, 07:11

Sydsvenskan - 11 sep 11 kl. 21:44

Kaddafis son Saadi i NigerEn hg nigeriansk tjnsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina frpliktelser gentemot Internationella brottmlsdomstolen (ICC), om Kaddafi eller hans sner kommer dit. Av snerna r det dock bara Saif al-Islam som r efterlyst av ICC.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaddafis, son, Saadii , Niger
Sydsvenskan - 14 sep 11 kl. 00:46

Kaddafis son i husarrest i Niger

Foto: Dan Peled/AP
Ex-diktatorn Muammar Kaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement. Niger och (det libyska) nationella övergångsrådet ska tillsammans besluta om hans öde.
Ex-diktatorn Muammar Kaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement.

Sydsvenskan - 31 aug 11 kl. 22:37

Kaddafis son vill slå tillbaka

Muammar Kaddafis son hotar med fortsatt kamp och att styrkor lojala med den libyske diktatorn kommer att återta centrala Tripoli. - Vi ska kämpa in till döden, sade Saif al-Islam sent på onsdagen.
Jakten på den flyende Muammar Kaddafi fortsätter i Libyen och ledare för rebellerna säger att han ska dödas om så krävs.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 23:02

Kaddafis son flyr mot Niger

Kaddafis son, Saif Islam flyr mot Niger. Det skriver The Telegraph på nätet. Enligt den brittiska tidningen ska flera medlemmar av Kaddafiregiemen finnas i landet sedan tidigare.

YLE - 06 mar 14 kl. 06:45

Muammar Gaddafis son Saadi utlämnas till Libyen

Niger har utlämnat den störtade libyske diktatorn Muammar Ghadafis son Saadi till Libyen. Känd som fotbollsspelare och affärsman. Saadi Gaddafi har redan flugits till Libyens huvudstad Tripoli där han fördes till fängelse i väntan på rättegång, uppger Libyens regering.

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 21:28

Gaddafis son Saadi i Niger

Den libyske ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi har anlänt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hänvisning till en libysk källa. Några övriga detaljer gavs inte. En hög nigeriansk tjänsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina förpliktelser gentemot Internationella brottmålsdomstolen (ICC), om Gaddafi eller hans söner kommer dit..

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 21:28

Khadaffis son Saadi i Niger

Den libyske ex-diktatorn Muammar Khadaffis son Saadi har anlänt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hänvisning till en libysk källa. Några övriga detaljer gavs inte.

.

Sydsvenskan - 19 nov 11 kl. 12:08

Kaddafis son gripen

Muammar Kaddafis son Saif al-Islam ska ha gripits i södra Libyen, enligt övergångsrådets justitieminister uppger AFP.
Den förre libyske diktatorn Muammar Kaddafis son Saif al-Islam har gripits i södra Libyen, uppger övergångsrådets justitieminister enligt AFP..

Nyhetskanalen - 29 sep 11 kl. 11:43

Interpol på jakt efter Khadaffis son Saadi

Den internationella polisorganisationen Interpol har utfärdat en arresteringsorder på den störtade libyske ledaren Muammar Khadaffis son Saadi, som misstänkts för brott under sin tid som ordförande i landets fotbollsförbund..

Sydsvenskan - 20 mar 11 kl. 16:00

Kaddafis son: "Inga hämndattacker"

Det kommer inte att bli några hämndattacker mot trafikflyg runt Medelhavet, förklarade Muammar Kaddafis son, Sayf al-Islam på söndagen.
Därmed drog han tillbaka ett hot som framfördes från libyskt håll för ett par dagar sedan. I ett tv-inslag förklarade han också att västmakternas bombningar av Libyen just nu är resultatet av ett "stort missförstånd".

Sydsvenskan - 13 okt 11 kl. 07:46

TV: Kaddafis son gripen

Kaddafis son Mutassim greps i tisdags i staden Sirte. NTC uppger att han försökte fly staden med sin familj. Nyheten firades i Tripoli med fyrverkerier och skott i luften.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.