Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 22 November, 09:18

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 21:28

Gaddafis son Saadi i NigerDen libyske ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi har anlnt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hnvisning till en libysk klla. Ngra vriga detaljer gavs inte. En hg nigeriansk tjnsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina frpliktelser gentemot Internationella brottmlsdomstolen (ICC), om Gaddafi eller hans sner kommer dit..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gaddafis, son, Saadii , Niger
YLE - 06 mar 14 kl. 06:45

Muammar Gaddafis son Saadi utlämnas till Libyen

Niger har utlämnat den störtade libyske diktatorn Muammar Ghadafis son Saadi till Libyen. Känd som fotbollsspelare och affärsman. Saadi Gaddafi har redan flugits till Libyens huvudstad Tripoli där han fördes till fängelse i väntan på rättegång, uppger Libyens regering.

Helsingborgs Dagblad - 14 sep 11 kl. 00:39

Gaddafis son i husarrest i Niger

Ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement. ? Så vitt vi förstår hålls han, liksom de övriga, häktad i ett gästhem som tillhör staten och det är meningen att Niger och (det libyska) nationella övergångsrådet ska reda ut det här tillsammans, sade taleskvinnan Victoria Nuland till journalister i Washington på tisdagen..

NSD - 14 sep 11 kl. 00:36

Gaddafis son i husarrest i Niger

Ex-diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi, som kom till Niger i helgen, hålls i husarrest, uppger USA:s utrikesdepartement..

NT - 29 sep 11 kl. 13:55

Interpol på jakt efter Gaddafis son

Den internationella polisorganisationen Interpol har utfärdat en arresteringsorder på den störtade libyske ledaren Muammar Gaddafis son Saadi, som misstänkts för brott under sin tid som ordförande i landets fotbollsförbund..

BT - 31 aug 11 kl. 22:22

Gaddafis son vill slå tillbaka

Muammar Gaddafis son hotar med fortsatt kamp och att styrkor lojala med den libyske diktatorn kommer att återta centrala Tripoli.
- Vi ska kämpa in till döden, sade Saif al-Islam sent på onsdagen.
Jakten på den flyende Muammar Gaddafi fortsätter i Libyen och ledare för rebellerna säger att han ska dödas om så krävs.

Sydsvenskan - 11 sep 11 kl. 21:44

Kaddafis son Saadi i Niger

Foto: Dan Peled/AP
Den libyske ex-diktatorn Muammar Kaddafis son Saadi anlände på söndagen till norra Niger, uppgav Nigers justitieminister Marou Amadou. Niger har förnekat att Muammar Kaddafi själv skulle befinna sig i Niger.
En hög nigeriansk tjänsteman sade i fredags att landet kommer att leva upp till sina förpliktelser gentemot Internationella brottmålsdomstolen (ICC), om Kaddafi eller hans söner kommer dit.

Aftonbladet - 11 sep 11 kl. 23:33

Gaddafis son flydde Libyen

Bekräftat: En av Gaddafis söner, Saadi, har flytt LibyenDet före detta fotbollsproffset anlände till Niger i ett sällskap på nio personer..

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 21:28

Khadaffis son Saadi i Niger

Den libyske ex-diktatorn Muammar Khadaffis son Saadi har anlänt till norra Niger, rapporterade tv-kanalen al-Arabiyya med hänvisning till en libysk källa. Några övriga detaljer gavs inte.

.

BT - 19 nov 11 kl. 12:06

Gaddafis son Saif al-Islam gripen

Muammar Gaddafis son Saif al-Islam har gripits i södra Libyen, uppger övergångsrådets justitieminister enligt AFP. Saif al-Islam var den av Gaddafis söner som låg bäst till för att bli sin fars "tronföljare". Tidigare ansågs han vara en reformvänlig kraft i Libyen, men efter att upproret bröt ut tog han sin fars parti och lovade att utrota "terroristerna".

SvD - 25 aug 11 kl. 09:11

Gaddafis son Saadi vill förhandla med FN

Säger till CNN att han vill förhandla fram en vapenvila för att rädda ?Tripoli från ?ett hav av blod?..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Hus på 121 kvadratmeter sålt i Helsingborg – priset: 4 075 000 kronor

Huset på Vildrosgatan 135 i Helsingborg har bytt ägare. Priset….

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Rökdimma över Sydney – luften rekorddålig

De omfattande skogsbränderna i Australien har lett till att Sydney för fjärde dagen i rad hamnat på topp tio-listan på städer med sämst luftkvalitet i världen. Den rök och det damm som sveper över landet har gjort att luftföroreningarna är de värsta som.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Stilla öppning på börsen

Stockholmsbörsen öppnar med små rörelser i nyhetsfattig handel. Efter några minuters handel pendlar det breda OMXS-indexet runt nollstrecket, ungefär som de större Europabörserna. Bäst bland tungviktarna går Tele2 som stiger runt en procent.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Lantbruksfastighet i Örkelljunga såld för 1 900 000 kronor

1,9 miljoner kronor för gård i Kyrkolycke.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Många barn döda i mässlingsutbrott i Samoa

Antalet personer som dött i mässlingsutbrottet i Samoa är nu uppe i 20. Sjukdomen sprids nu i snabb takt och hundratals insjuknade upptäcks dagligen, enligt ny information från myndigheterna. 19 av de 20 döda är barn under fyra år..

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

350 000 kronor blev priset när fastigheten på Smålanden 453 i Ljungbyhed bytte ägare

Nu är det klart att ny ägare tar över fastigheten på adressen….

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nekar till dubbelmord – ny förhandling i dag

I dag hålls ny förhandling om dubbelmordet i Arlöv. Åklagaren har begärt att den 76-årige man som är misstänkt för att ha mördat ett äldre par ska sitta fortsatt häktad, men den misstänkte har motsatt sig det, så det blir omhäktningsförhandling i Malmö.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Stadsbuss krockade med personbil på Västergård

Mindre krock gav plåtskador..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Demonstranter skingras vid irakisk hamn

Säkerhetsstyrkor skingrar regeringskritiska aktivister som blockerat ingången till den irakiska hamnen Umm Qasr nära Basra, uppger talespersoner för hamnen. Anställda har kunnat ta sig in på hamnområdet via en ingång som har varit blockerad sedan i månd.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skattesmäll hotar jultidningsföretag

Ska betala arbetsgivaravgifter för barn som säljer för mer än 1 000 kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.