SN > Nyheter

Saturday, 16 November, 23:22

SN - 11 sep 11 kl. 21:17

Dragspelssamling i BuskhyttanMosippan, Trolleboschottis och s frsts Samling vid pumpen. Fler n ngonsin kunde hra favoritltarna vid dragspelssamlingen i Buskhyttan p lrdagen..
Läs mer på SN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dragspelssamlingi , Buskhyttan
SN - 23 mar 13 kl. 08:06

Buskhyttan lyfter medbostäder och marina

400 bostäder, ny skola, småbåtshamn och restaurang planeras på Buskhyttans nedlagda sågverksområde..

SN - 28 apr 11 kl. 22:20

Skola för problemelever väcker protester

En högstadieskola för elever med psykosociala problem flyttar till Buskhyttan. Men flytten har väckt oro hos föräldrar i Buskhyttan..

SN - 10 maj 11 kl. 21:57

Kritiserar skolplan för barn med problem

Folkpartiets toppolitiker Göran Hagberg kritiserar planerna på en friskola för barn med sociala problem i Buskhyttan. ? Det var inte så länge sedan två elever från den här skolan slog ned en ungdom från Buskhyttan med knogjärn, säger Göran Hagberg som själv bor i Tunaberg..

SN - 01 apr 11 kl. 12:25

Pojke misshandlades med knogjärn och kniv

En pojke i 15-årsåldern misshandlades på torsdagskvällen i Buskhyttan. Enligt polisanmälan utfördes misshandeln av två jämnåriga pojkar som använde både knogjärn och kniv..

SN - 03 aug 11 kl. 14:28

Gräsbrand vid Vibäck

En mindre gräsbrand intraffade strax föe lunchtid på onsdagen vid Vibäcks semesterhem utanför Nyköping, i närheten av Buskhyttan..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Benlös nekas permobil

När en äldre diabetessjuk man i Buskhyttan i Södermanland, som tvingats amputera båda sina ben, ansökte om att få en permobil för att ta sig fram fick han avslag av landstinget.Landstinget nekade mannen permobil med motiveringen att det är "osäkert om funktionsnedsättningen är bestående".Mannen är nu helt beroende av sin 60-årig hustru, som försöker ta körkort för att kunna förbättra familjens rörelsemöjligheter, skriver Södermanlands Nyheter..

SN - 01 dec 11 kl. 14:07

Nu ska Evert få en permobil

Efter SN:s artikel om att benamputerade Evert Stefansson i Buskhyttan vägrats permobil av Landstinget Sörmland gick telefonerna varma hemma hos familjen Stefansson. Media från när och fjärran invaderade huset och ett företag från Norrköping meddelade att man tänker se till att Evert får sin permobil..

SN - 07 dec 11 kl. 17:30

Video: Nu har Evert en permobil

Benamputerade Evert Stefansson, 62, i Buskhyttan fick på onsdagseftermiddagen en permobil - trots landstingets omtalade nej som SN skrev om i förra veckan. Tord Knutsson från Norrköping ryckte ut och lånar nu ut en permobil till honom..

SN - 09 dec 11 kl. 11:06

100-tals drabbade av strömavbrott

Vattenfall letar just nu efter orsaken till strömavbrotttet i Buskhyttan med omnejd. 445 hushåll är berörda. De kan inte säga när felet är avhjälpt..

SN - 22 dec 11 kl. 15:20

Landstinget backar - Evert får permobil

På torsdagseftermiddagen kom beskedet från Landstinget Sörmland - Evert Stefansson i Buskhyttan ska få sin permobil. ? Vi är jätteglada idag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.