Opinionen.se > Opinion

Wednesday, 13 November, 13:03

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Hotbrev hittade vid Bonnierhuset
När Bonniers Konsthall i centrala Stockholm öppnade på söndagsförmiddagen hittades hotbrev utanför dörren. - Vakten anträffade några skrivelser utanför som var riktade mot Bonnier. Breven beslagtogs, säger Thomas Westin, stationsbefäl vid Norrmalmspolisen, till Sveriges Nyheter.Händelsen rubriceras som hot mot grupp, eftersom hoten riktades mot två personer eller fler.Enligt Thomas Westin har hotbreven ingen koppling till utrymningen av Göteborgs Internationella Konstbiennal vid Röda Sten i Göteborg natten mot söndagen, eller att fyra personer gripits misstänkta för förberedelse till terrorbrott.
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Bonnierhuset, Bonniers Konsthall, Stockholm, Bonnier, Thomas Westin, Norrmalmspolisen, Sveriges Nyheter, Göteborgs Internationella Konstbiennal, Röda Sten, Göteborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hotbrev, hittadevid , Bonnierhuset
Helsingborgs Dagblad - 12 dec 11 kl. 15:44

Nya hotbrev hittade i Rom

Italiens justitieminister Paola Severino har fått ett hotbrev med en patron. Två patroner och ett hotfullt meddelande har också skickats till Roms borgmästare Gianni Alemanno. En specialgrupp inom polisen fann breven på ett postsorteringskontor innan de nått adressaterna.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Brand i Bonnierhuset

Det började brinna i Bonnierhuset i centrala Stockholm under tisdagsförmiddagen. Räddningstjänsten larmades till fastigheten på Torsgatan vid 10.50-tiden och ett 100-tal personer hade då lämnat byggnaden.

Expressen - 04 dec 12 kl. 13:36

Brand i Bonnierhuset - hundratal evakuerade

Ett hundratal människor evakuerade Bonnierhuset i Stockholm när det började brinna i byggnaden vid 11-tiden. ? Det började brinna i ett kapprum och i en toalett, säger en ledningsoperatör på Storstockholms brandförsvar.

Expressen - 15 jun 16 kl. 00:13

Toppolitiker åtalas för hotbrev till kärleksrival

En toppolitiker i Jämtland åtalas efter att ha skickat åtta hotbrev till en kärleksrival. I breven hotade den påhittade grupperingen "Observatörerna" att våldta kvinnan – inför hennes barnbarn. – Det har varit skitjobbigt när man inte vet vem det är som ligger bakom.

Expressen - 15 jun 16 kl. 00:13

Politiker åtalas nu för hotbrev till kärleksrival

En politiker i Jämtland åtalas efter att ha skickat åtta hotbrev till en kärleksrival. I breven hotade den påhittade grupperingen "Observatörerna" att våldta kvinnan – inför hennes barnbarn. – Det har varit skitjobbigt när man inte vet vem det är som ligger bakom.

Barometern - 17 aug 13 kl. 06:33

Lås och hotbrev på hundrastgård

Två dagar i rad har någon satt upp hotbrev och satt hänglås på grinden till hundrastgården i Funkabo. På torsdagen möttes hundägare av att grinden till hundrastgården stängts igen med en metallgrej och att det satt ett hotbrev på grinden.
På fredagen hade samma sak hänt igen ?

SR - 16 aug 11 kl. 05:33

Minkfarmare rädda för aktioner efter hotbrev

På senare tid har många minkfarmare fått hotbrev. Bland annat har hotbrev sänts till hela styrelsen för Sveriges Pälsdjursuppfödares Riksförbund, SPR, där Niklas Olsson är ordförande..

BT - 16 nov 11 kl. 09:38

Åtalad medger blod på hotbrev

I dag inleddes rättegången i Göteborgs tingsrätt mot en 21-årig djurrättsaktivist som åtalats för 17 grova olaga hot, mordbrand på en restaurang, samt skadegörelse och ofredande.
Den åtalade nekar till det mesta, men medgav i rättssalen att hans blod finns på flera av de hotbrev han anklagas för att ha skickat.
- Säger DNA-analysen det, så godtar vi det, säger 21-åringens advokat Lars-Göran Fredriksson till TT.

Nyheter 24 - 18 jan 12 kl. 14:40

Skrev hotbrev med eget blod - döms till 3,5 års fängelse


Hotade pälsförsäljare med brev skrivna med sitt eget blod. 22-åringen dömdes på 20 punkter. GÖTEBORG.

NT - 04 feb 11 kl. 01:30

Man skrev hotbrev riktat mot skola

När polisen gjorde husrannsakan hos en medelålders man sedan han hotat ett par ungdomar med kniv hittade man ett dubbelpipigt hagelgevär, knivar och ammunition samt ett brev. I brevet riktades ett hot mot den närbelägna grundskolan..

BT - 03 apr 14 kl. 17:00

Intervju med Markparet: Fick hotbrev

Efter två veckors ro, trodde Håkan och Roy att de skulle få vara ifred framöver. Men nu har de blivit hotade igen. Håkan hittade lappen i brevlådan vid tolvtiden på dagen i måndags.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.