SvD > Utrikes

Wednesday, 20 November, 01:04

SvD - 11 sep 11 kl. 20:32

Terrorstödet har eroderat
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Terrorstödethar , eroderat
SvD - 06 dec 16 kl. 09:58

Stoppa terrorstödet, Wallström

Svenska biståndspengar går till palestinsk terrorism, hävdar Lars Adaktusson, Europaparlamentariker (KD)..

BT - 16 nov 14 kl. 17:32

Terrorstämpel upprör svensk förening

Beslutet av Förenade arabemiraten att terrorstämpla svenska Islamiska förbundet har upprört medlemmarna. Svenska UD kommer däremot inte att vidta åtgärder. - Vi konstaterar att varken Muslimska brödraskapet eller svenska Islamiska förbundet står på EU:s terrorlista....

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 20:24

Arabförbundet utfärdar terrorstämpel

Arabförbundets utrikesministrar har beslutat att stämpla den libanesiska shiarörelsen Hizbollah som terrorgrupp.Libanon och Irak reserverade sig mot beslutet, men samtliga andra medlemmar i den panarabiska organisationen ställde sig bakom det."Resolutionen av förbundets råd (av utrikesministrar) innehåller utpekandet av Hizbollah som en terroristgrupp", heter det i uttalandet från mötet.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 15:19

Brödraskapet terrorstämplas


Saudiarabien trappar upp sitt krig mot Muslimska brödraskapet. Under fredagen meddelade landet att det terrorstämplat den islamistiska organisationen.Saudiarabien har länge stöttat militären i Egypten som avsatte president Muhammad Mursis, tillhörande brödraskapet, sommaren 2013.

BT - 07 mar 14 kl. 15:19

Brödraskapet terrorstämplas

Saudiarabien trappar upp sitt krig mot Muslimska brödraskapet. Under fredagen meddelade landet att det terrorstämplat den islamistiska organisationen. Saudiarabien har länge stöttat militären i Egypten som avsatte president Muhammad Mursis, tillhörande brödraskapet, sommaren 2013.

NT - 07 mar 14 kl. 17:15

Brödraskapet terrorstämplas

Saudiarabien trappar upp sitt krig mot Muslimska brödraskapet. I dag meddelade landet att det terrorstämplar den islamistiska organisationen. Även libanesiska Hizbollah terrorstämplas av Saudiarabien.

BT - 15 nov 14 kl. 20:31

Brödraskapet terrorstämplas

Förenade Arabemiraten har nu formellt stämplat det Muslimska brödraskapet som en terroristorganisation och följer därmed Saudiarabien, som terrorstämplade islamiströrelsen i mars i år. Samtidigt terrorstämplas Nusrafronten och Islamiska staten, tillsammans med ett stort antal andra extrema grupper. Länderna i Gulfstaternas samarbetsråd har länge legat i konflikt med varandra kring hur de ska förhålla sig till Muslimska brödraskapet.

Helsingborgs Dagblad - 15 nov 14 kl. 20:33

Brödraskapet terrorstämplas

Förenade Arabemiraten har nu formellt stämplat det Muslimska brödraskapet som en terroristorganisation och följer därmed Saudiarabien, som terrorstämplade islamiströrelsen i mars i år. Samtidigt terrorstämplas Nusrafronten och Islamiska staten, tillsammans med ett stort antal andra extrema grupper..

SvD - 15 nov 14 kl. 20:31

Brödraskapet terrorstämplas

Förenade Arabemiraten har nu formellt stämplat det Muslimska brödraskapet som en terroristorganisation och följer därmed Saudiarabien, som terrorstämplade islamiströrelsen i mars i år. Samtidigt terrorstämplas Nusrafronten och Islamiska staten, tillsammans med ett stort antal andra extrema grupper..

BT - 15 nov 14 kl. 21:07

Islamiska förbundet terrorstämplas

Förenade Arabemiraten har formellt terrorstämplat det Muslimska brödraskapet och rörelsens alla grenar. Med på Förenade Arabemiratens lista finns Islamiska förbundet i Sverige, som landet alltså anser vara en del av Muslimska brödraskapet. Islamiska förbundets ordförande Omar Mustafa har tidigare nekat till att förbundet skulle ha något med Muslimska brödraskapet att göra.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 15 kl. 02:55

Egypten tar bort Hamas terrorstämpel

En egyptisk domstol har beslutat att riva upp en tidigare dom om att terrorstämpla den palestinska islamistorganisationen Hamas. Inte heller Hamas militära gren, Qassam-brigaderna, ska finnas på listan över terroristorganisationer, enligt domstolen. Det uppger juridiska källor i Kairo, enligt AFP.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.