Magazin24 > Sport

Friday, 15 November, 13:23

Magazin24 - 11 sep 11 kl. 20:18

Södra vann över ForsbydamernaSödradamerna plockade Forsby på söndagen.

Ytterligare ett fotbollsderby spelades i Västra Mälardalen på söndagseftermiddagen.
På Ekbacken gjorde Arboga Södra upp mot Forsby FF i damernas division tre.
Arboga Södra segrade över Forsby FF med 2-0, med mål av Elin Segerstedt och Adelisa Grabus..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Forsbydamerna, Forsby, Västra Mälardalen, Ekbacken, Arboga Södra, Forsby FF, Södra, Elin Segerstedt, Adelisa Grabus

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södravann över , Forsbydamerna
YLE - 21 nov 14 kl. 04:00

Efterlyses: goda idéer för Södra viken

Nya flytbryggor. En pir för naturintresserade ut i stadsfjärden. Stenbelagda vallar.

BT - 18 nov 13 kl. 13:34

Så kan Södra torget avlastas

En tragisk olycka på Södra torget har nu åter väckt liv i debatten om trängselproblemen på Södra torget. Lennart Andreassons förslag är att flytta upp två av de mest trafikerade linjerna, 1 och 8, från Södra torget till nya hållplatser i korsningen Allégatan–Åsbogatan. När konsultbolaget Trivector redovisade sin undersökning om kollektivtrafiken i Borås, och planerna för den nya linjetrafik som infördes i augusti 2004, föreslog de Allégatan som en ny centralhållplats i centrum.

SmålandsPosten - 17 jan 14 kl. 07:29

Infrastrukturen är eftersatt i södra Sverige är eftersatt

Det finns många infrastrukturprojekt att diskutera, men det är viktigt att framhålla betydelsen av de stora stråken i södra Sverige.­ Till exempel Västkustbanan, Södra Stam­banan, Kust till kust-banan och E22 behöver byggas ut och förstärkas. De utgör kroppspulsådrorna och är livsviktiga för transport­systemet inom samt till och från södra Sverige, skriver Anders Gärdsmark, regionchef, Sveriges Byggindus­trier Syd.

SmålandsPosten - 09 jul 14 kl. 06:45

Håller Södra måttet?

Det är svårt att jämföra de olika virkesköparna. Några officiella prislistor finns knappast. Förvisso har Södra sina prislistor, men de gäller bara för de medlemmar, som levererar mindre kvantiteter.

YLE - 04 aug 17 kl. 06:41

Cannabisplantor påträffade i naturen i Södra Haga

I södra Haga i Helsingfors växer cannabisplantor, eller hampa som de också kallas, fritt. Det är ändå inte sagt att plantorna innehåller den aktiva substansen tetrahydrocannabinol THC. Invid ett buskage i en park, alldeles i närheten av bebyggelse, i södra Haga växer ett trettiotal cannabisplantor helt fritt.

Skånskan - 29 nov 16 kl. 19:10

Södra Sandby IF ensamt vid rodret

INNEFOTBOLL För första gången i Sandby-cupens historia stod i år Södra Sandby IF ensamt vid arrangörsrodret. ERWP.fif(1)I alla tidigare år har cupen, sedan Killebäckshallen stod färdig för mer än 30 år sedan, Södra Sandby IF och Hardeberga BK arrangerat tillsammans.

Skånskan - 02 apr 19 kl. 18:00

Sparbanken stänger i Södra Sandby i maj

Södra Sandby Den 29 maj stänger Sparbanken Skåne sitt kontor i Södra Sandby.– Kundernas beteende har förändrats så att besöken blivit allt färre och idag behövs resurserna på andra håll i verksamheten, säger Rasmus Roos, chef för Sparbanken i Lund.
Kontoret på Dalbyvägen i Södra Sandby är kontantfritt och öppet för service och rådgivning efter tidsbokning.

BT - 10 nov 13 kl. 07:47

Bussarna kvar på Södra torget

Södra torget blir kvar som Borås knutpunkt för stadstrafiken. De rödgröna partierna vill inte flytta bussarna från torget inom de närmaste åren. Varje dygn kör 1 100 bussar in på Södra torget.

Magazin24 - 09 sep 12 kl. 17:52

Svag backlinje sänkte Södra i derbyt

På söndagen var det ett hett derby på Ekbacken mellan Södra och Medåker. En derbymatch som "lillebror" Medåker åter igen vann. De 350 i publiken på Ekbackens IP fick se hemmalaget Arboga Södra i underläge mot "lillebror" Medåkers IF.

Barometern - 26 sep 13 kl. 07:37

Södra vägen ska bli säkrare

Säkrare transporter på Södra vägen och större ytor med hjälp av utfyllnad. Kalmar kommun anstränger sig för att hamnen ska acceptera universitetet som närmsta granne. Samtidigt säger även Moderaterna ja till förslaget.

Magazin24 - 03 maj 14 kl. 19:03

Trassel störde Södra

Sjukdomar och lediga spelare hjälpte inte Mikael Wiker att styra Arboga Södra mot Fagersta.
Efter många om och men kunde Arboga Södra resa från Ekbacken med mål mot Fagersta – med 11 seniorspelare och juniorer på bänken. En rejäl omstuvning i laget på grund av sjukdomar och lediga spelare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.