SVT > Videos

Thursday, 21 November, 02:31

SVT - 11 sep 11 kl. 20:01

Kritik efter regeringens fosterhembarns-beslutMnga har reagerat p regeringens nesked igr att att inte ge ngon ersttning till de tusentals barn som utsattes fr vanvrd i fosterhem under 1900-talet. Nu vxer kritiken mot regeringen..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikefter , regeringens, fosterhembarns-beslut
YLE - 21 dec 12 kl. 16:16

Soini: Regeringens STX-beslut räcker inte

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini riktar hård kritik mot regeringens beslut om innovationsstöd till STX. Soini hotar med interpellation. Enligt Soini räcker dagens beslut knappast till för att säkra att Åbovarvet får bygga lyxkryssaren.

DN - 31 aug 15 kl. 14:33

Kritik mot regeringens Ojnare-beslut

IF Metall, det förbund statsminister Stefan Löfven ledde tidigare, är mycket kritiskt till regeringens beslut om Ojnareskogen. ”Förlorarna finns bland kalkarbetarna på Gotland och det är djupt sorgligt”, säger IF Metalls ordförande Anders Ferbe..

SR - 12 maj 18 kl. 07:06

Kritik mot Guatemalas beslut att skicka hem Kompass

I Guatemala har det civila samhället reagerat starkt mot regeringens beslut att skicka hem den svenske ambassadören Anders Kompass. Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent har pratat med en av landets ledande människorättsförsvarare..

SVT - 11 sep 11 kl. 19:08

Kritik mot fosterbarns-beslut

Många har reagerat på regeringens besked igår att inte ge någon ersättning till de tusentals barn som utsattes för vanvård i fosterhem under 1900-talet. Ocn nu växer kritiken mot regeringen..

Dagen - 11 feb 11 kl. 13:46

Kritik mot domkapitel beslut att inte varna anmälda präster

Linköpings stifts domkapitels beslut att inte varna de tre präster som anklagats för att inte vilja samarbeta med sina kvinnliga kollegor får nu hård kritik.

- Vilken annan arbetsplats tillhandahåller denna patriarkala frihet?, frågar Jakob Carlander, psykoterapeut, författare och präst.

NSD - 26 sep 13 kl. 20:58

Kritik mot S-beslut

Socialdemokraternas beslut i landstinget att ge partikamraten Ingela Lekfalks företag betalt för projektet Tur och retur fram till årsskiftet får kritik.? Det kommer att ses som om man ger henne försörjning fram till valet, säger Mattias Karlsson, (M)..

SR - 16 jan 16 kl. 08:28

Internationell kritik mot danskt beslut att beslagta nyanländas värdesaker

Danmarks beslut att beslagta asylsökandes värdesaker har mötts av hård internationell kritik. I Schweiz är det här redan genomfört i praktiken. Asylsökande måste redovisa sina tillgångar och lämna ifrån sig det som överstiger 1.

SR - 24 feb 17 kl. 22:04

Kritik mot att beslut dröjer efter förhöret med Julian Assange

Det har gått drygt tre månader sedan den våldtäktsmisstänkte Wikileaksgrundaren Julian Assange förhördes i London. Men ännu har inget beslut fattats med anledning av förhöret, något som har väckt kritik..

IDG - 02 jun 17 kl. 10:28

Tung kritik mot Trumps beslut att lämna Parisavtalet


President Trumps beslut får kritik från Silicon Valley..

Skånskan - 17 aug 18 kl. 17:30

Kritik mot hur beslut togs om sänkta löner

höör Var det arvodesgruppen, Stefan Lissmark (S) eller Anna Palm (M) som tog initiativ till att sänka kommunalrådens arvoden? Om detta råder det delade meningar efter tisdagens beslut i kommunstyrelsen.Ledamoten i kommunstyrelsen Rolf Streijffert (SD) tycker att kommunalråden Stefan Lissmark (S) och Anna Palm (M) felaktigt tagit åt sig äran för den arvodessänkning som kommer att ske för kommunalråden vid årsskiftet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.