SVT > Videos

Monday, 18 November, 19:39

SVT - 11 sep 11 kl. 20:05

Många irakier följde amerikanska ceremonierSom en följd av terrorangreppet i USA för tio år sedan invaderades ju Irak 2003. Och i Bagdad var det idag många som via tv följde minnes-ceremonierna från USA..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
USA, Irak, Bagdad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många irakier, följdeamerikanska , ceremonier
YLE - 10 dec 15 kl. 13:40

Två irakier misstänkta för terrormord i Irak

Två irakiska bröder i Finland misstänks för elva mord i terroristiskt syfte. Bägge männen är 23 år gamla och de anhölls av Centralkriminalpolisen på tisdagen. Männen kommer att begäras häktade vid Tammerfors tingsrätt i morgon.

YLE - 13 nov 16 kl. 09:08

Drogad och våldtagen - flera HBT-personer som sökt asyl trakasseras i Helsingfors

Våldtäkter, misshandel och trakasserier är vardag i huvudstadsregionen bland asylsökande som tillhör sexuellla minoriteter. Heseta, Setas lokalavdelning i Helsingfors, har varit en räddning för många. Yle Huvudstadsregionen har pratat med tre personer som fått asyl.

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

15. Godnattsagor för barn som dricker

Det var en för länge sedan bortglömd liten rondell. Sedan en nerlagd bilverkstad som fortfarande gjorde reklam för billig biltvätt. Sedan en återvändsgränd.

Skånskan - 26 aug 16 kl. 10:49

Två greps efter att ha stoppats med spikmatta

ESLÖV Två personer i en bil greps av en polispatrull på E22 efter ett efterföljande som slutade med att poliserna kastade ut spikmattor och lyckades få stopp på det bortflyende fordonet.Det var vid Gårdsåkrakvarteret i Eslöv som poliserna under patrullering noterade ett fordon som hade en krossad sidruta vid 04-tiden natten mot fredagen.
När poliserna stannade och undersökte bilen rivstartade en annan bil alldeles invid och körde snabbt från platsen.

YLE - 03 maj 17 kl. 04:15

Mohammad avvisades till Afghanistan: “Alla här föraktar mig för att jag inte lyckades”

Hittills har 16 personer med afghanskt ursprung tvångsdeporterats från Finland till Afghanistan, de senaste i april i år. Men landet saknar möjlighet att ta emot flyktingarna. Utan kontakter till bostad eller arbete blir det en svår tillvaro, speciellt i det krigsdrabbade och oroliga landet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.