SVT > Videos

Thursday, 14 November, 20:41

SVT - 11 sep 11 kl. 19:58

Fd analfabeter skrev bokNu ska ni f trffa ett gng kvinnor som varit analfabeter men som nu har lyckats lra sig att lsa och skriva. Nu har de dessutom skrivit en lsebok som de ska lansera p bokmssan i Gteborg..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fd analfabeter, skrev, bok
Opinionen.se - 25 jun 13 kl. 13:09

Sökte 350 jobb - skrev bok om att peppa sig själv

När arbetssökande Beate Möller saknade en bok som berättade hur man kan peppa sig själv när man får många nej på jobb tog hon kontakt med karriärcoachen och PS-krönikören Nina Jansdotter. Tillsammans skrev de boken ?Arbetslös men inte värdelös?..

UNT - 27 feb 15 kl. 09:00

Hon skrev bok om sin dementa mor

Tio år efter det att demenssjuka Märta Ludvigson i Östervåla gick bort, 85 år gammal, satte sig dottern Ann Allan ner och skrev en bok om sjukdomen..

GöteborgsPosten - 17 okt 16 kl. 06:01

Skrev bok om de skilda världarna

Ulrika Jonasson-Borggren, 52, brinner för att hjälpa andra. Det sitter i ryggmärgen. När hon själv hamnade i svårigheter skrev hon en bok och tränade bort sin oro..

Expressen - 03 maj 18 kl. 21:02

Madsens vän skrev bok för att hantera chocken

"Under förra året fantiserade Peter Madsen om att begå det perfekta och ultimata brottet", skriver Madsens vän Steen Lorck i sin nya bok. Steen Lorck är själv örlogskapten och fick titeln ubåtskapten på Nautilus, Madsens ubåt. – Jag skrev den efter att klara upp mina tankar efter chocken, säger Steen Lorck.

YA - 26 dec 18 kl. 14:28

Skrev bok om bortglömd fredsstyrka

Har du hört talas om Saarbataljonen? Nej, det hade inte Kiviksbon Ulf Torstensson heller, så han skrev en bok om den – Sveriges första fredsbevarande militärstyrka..

YA - 24 jan 19 kl. 00:01

Skrev bok om ”sin” ensamkommande

Carina Åman skrev en bok om hur det är att vara god man åt en ensamkommande flykting. På onsdagskvällen deltog både hon och Abolfazl Soltani i ett samtal om godmanskap och integration..

Dagen - 29 dec 11 kl. 03:00

Skrev bok för grubblare

- Alla måste vi ge våra svar på tillvarons mysterium. Vi som är kristna ska inte vara rädda för att ta utrymme i den debatt som förs runt existentiella frågor, för kristen tro håller att prövas. Det säger Martin Helgesson i sin bok "det där med tro...

Nya Wermlands Tidningen - 03 dec 15 kl. 06:00

Skrev bok om Sagabion

Nu är den färdig  Göte Erikssons bok om Sagabiografen i Säffle. Det är en snygg och innehållsrik bok som till stor del också speglar nöjeslivet i Säffle på 940- och 50-talet..

Jönköpingsnytt - 04 dec 11 kl. 13:15

Kusiner skrev bok om morfar

Det började som en kul grej med intervjuer hemma hos morfar. Efter ett tag bestämde sig Lisa Andersson och Stina Berggren för att skriva en bok om Simon Almhills liv, och nu kan de stolta visa fram resultatet för släkten. - Alla har en livsberättelse och under morfars liv har det hunnit hända så mycket, säger Lisa..

Vimmerby Tidning - 06 nov 12 kl. 08:43

Skrev bok om sitt autistiska barn

”Titta på era barn och inse hur vackra de är. Man glömmer ofta alla små mirakel i vardagen”. Karin Oswalds nya bok handlar om att uppfostra ett autistiskt barn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.