SVT > Videos

Friday, 15 November, 13:23

SVT - 11 sep 11 kl. 19:00

Stockholm växer rekordartatStockholm växer så det knakar för nu ökar befolkningen i länet rekordartat igen. Vi är nästan 20.000 fler bara på det senaste halvåret..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholm, växer, rekordartat
Kristianstadsbladet - 23 apr 13 kl. 01:33

Stockholm växer snart mest i Europa


Stockholm växer betydligt snabbare än beräknat.År 2030 kommer länet att ha en halv miljon invånare mer än i dag, tror Stockholms handelskammare. Det är en tillväxt som är dubbelt så snabb som i Köpenhamn och Zürich och sex gånger snabbare än i Paris.

Expressen - 23 apr 13 kl. 05:12

Stockholm växer snart allra mest i Europa

Stockholm växer betydligt snabbare än beräknat. År 2030 kommer länet att ha en halv miljon invånare mer än i dag, tror Stockholms handelskammare..

VBL - 23 apr 13 kl. 06:12

Stockholm växer snart mest i Europa

Stockholm växer betydligt snabbare än beräknat. År 2030 kommer länet att ha en halv miljon invånare mer än i dag, tror Stockholms handelskammare..

Sydsvenskan - 23 apr 13 kl. 02:34

Stockholm växer snart mest

Stockholm växer betydligt snabbare än beräknat..

E24 - 16 okt 15 kl. 08:15

Stockholm växer snabbast av Europas huvudstäder

Stockholm växer så det knakar och är nu den snabbast växande huvudstaden i Europa. Potentialen är enorm men befolkningstillväxten kräver samtidigt höga investeringskrav, hävdar Stockholms Handelskammare..

DI - 23 feb 17 kl. 20:51

Stockholm växer snabbast i Europa

Stockholm växer så det knakar och enbart i fjol påbörjades mer än 7.000 nya bostäder i kommunen. Och prognoserna pekar på att byggandet kommer att öka ytterligare de närmaste åren.

DN - 29 mar 19 kl. 17:35

Fotografiska i Stockholm växer österut i Tallinn

Fotografiska i Stockholm växer. Härnäst öppnas en ny stor lokal för fotokonst i Tallinn. Därnäst väntar New York och London.

BT - 11 nov 13 kl. 14:41

Stockholm växer för miljarder

Regeringsalliansen, fyra kommuner i Storstockholm plus landstinget lanserar flera storskaliga byggprojekt för tiotals miljarder kronor. Nio nya t-banestationer och totalt 78 000 nya bostäder ska byggas i länet. "I praktiken skapas nu grund för bostäder motsvarande nästan ett helt nytt Uppsala", skriver Alliansens fyra partiledare på Dagens Nyheters debattsida.

SR - 05 mar 15 kl. 06:00

Risk för jäv när Stockholm växer som filmområde

Att det socialdemokratiska kulturborgarrådet Roger Mogert är ny styrelseordförande i det regionala filmproduktionscentret Filmregion Stockholm-Mälardalen kan innebära en jävssituation.Det är olämpligt tycker före detta kulturborgarrådet, folkpartisten Madeleine Sjöstedt..

Affärsvärlden - 16 okt 15 kl. 09:14

Stockholm växer snabbast i Europa

Befolkningstillväxten i Stockholm är nu så stor att staden är den snabbast växande huvudstaden i Europa. Det visar siffror från Stockholms Handelskammare, enligt Svenska Dagbladet..

DN - 15 maj 18 kl. 05:00

”Att Stockholm växer är mycket positivt, men det kräver satsningar”

Hur ska vi bete oss för att Stockholm inte ska drabbas av växtvärk? DN Sthlm har frågat politikerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.