SvD > Utrikes

Thursday, 14 November, 05:34

SvD - 11 sep 11 kl. 19:03

Unga vägvisare i norskt lokalvalEfter Utøya-tragedin. ?Enormt engagemang.?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Utøya

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, vägvisarei , norskt, lokalval
YLE - 02 sep 17 kl. 21:30

Årets vägvisare: Att träffa invånarna i byarna är det fina i arbetet

Den landsomfattande tävlingen Årets by har avgjorts - vinnaren blev Eskola. Samtidigt premierades Salos byaombudsman Henrik Hausen med titeln Årets vägvisare för byaverksamhet. Byaverksamhet i Finland rf har utsett årets by för 33 gången.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 07:00

Barnboken - viktig litterär vägvisare

Foto: James Marshall
Författare Eva Ström har med litteraturen som färdmedel rest till Kanada under den senaste månaden. Och allra mest genom flickboksklassikern "Anne på Grönkulla", en bok – och genre – som än idag har stor betydelse.
Kanada har alltid varit ett land jag fantiserat om allt sedan jag som barn läste ”Anne på Grönkulla”.

DN - 12 sep 11 kl. 06:35

Stort intresse för att rösta bland unga och invandrare

Ett lokalval väcker normalt inget stort intresse i Norge, särskilt inte bland unga och invandrare, men efter sommarens terrordåd är det deltagandet bland dessa grupper som väntas öka mest när Norge går till val på måndagen..

BT - 16 aug 13 kl. 07:48

Aregawi kan bli en viktig vägvisare

Hon är världens blygaste 1 500-meterslöpare, men framförallt den mest kompletta. Kanske genom alla tider. Abeba Aregawi klarade kraven i VM-finalen - och som hon gjorde det.

BT - 16 aug 13 kl. 07:48

Aregawi kan bli en viktig vägvisare

Hon är världens blygaste 1 500-meterslöpare, men framförallt den mest kompletta. Kanske genom alla tider. Abeba Aregawi klarade kraven i VM-finalen - och som hon gjorde det.

SmålandsPosten - 29 dec 14 kl. 23:03

Krönikan: Valdemar van vägvisare

Mycket var sig likt. Ändå är ordet trendbrott det jag i första hand tänker på efter Växjö Vipers suveräna 7–6-seger mot Storvreta. Vi tar det som var sig likt först:
• Valdemar visade Vipers vägen.

Nya Wermlands Tidningen - 18 apr 16 kl. 13:19

Unga vuxna fick hedersomnämnande

Landstinget i Värmlands utmärkelse Årets vägvisare 2016 tilldelades Pacemakerverksamheten på hjärt- och akutmedicinkliniken vid Centralsjukhuset i Karlstad för att man under flera år har arbetat med att utveckla sitt arbetssätt..

Kristianstadsbladet - 06 dec 16 kl. 23:30

Patrik Persson: En viktig vägvisare

När Kristianstad FC dukade upp lite extra fint inför presskonferensen förstod vi att det inte var vem som helst som skulle presenteras. Profilvärvningen Antonio Rojas, som var med och sköt upp Halmstad i allsvenskan, kommer med sina nio säsonger i svensk elitfotboll att bli guld värd med rutin och erfarenhet till det annars unga KFC-bygget..

Trelleborgs Allehanda - 04 aug 16 kl. 03:00

Svensk-norskt läger lär unga rädda liv

Årets drunkningsstatistik i Sverige är dyster läsning men genom att satsa på utbildning av unga hoppas Svenska livräddningssällskapet, SLS, att öka kunskapsnivån och minska olyckorna..

Nyhetskanalen - 22 jul 11 kl. 18:13

Tio ihjälskjutna på norskt läger

Larmet från Utöya väster om Oslo, där unga socialdemokrater höll sommarläger, var dramatiskt: en man sköt vilt omkring sig. Massakern krävde ett tiotal liv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.