Expressen > Nöje

Friday, 15 November, 13:58

Expressen - 11 sep 11 kl. 18:53

TalangkrigetI kvll utmanar TV3:s nykomling "True Talent" rivalen och lngkraren "Idol" i TV4. De konkurrerande talangshowerna snds p samma tid. - Hrdare konkurrens n s kan man inte f, sger TV3:s presschef Max Lagerbck. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Talangkriget
Realtid - 13 jun 17 kl. 07:00

"Talangkriget är i full gång"

"Just nu är talangkriget i full gång och det råder tillväxt i Sverige, vilket gör att det är arbetstagarens marknad". Det säger BDO:s hr-chef Camilla Samuelson som svar på Realtids tidigare artikel om att byrån lockar nyexaminerade mer än vad revisorsuppdraget gör. .

Expressen - 11 sep 11 kl. 19:09

Talangkriget melllan Idol och True talent

I kväll utmanar TV3:s nykomling "True Talent" rivalen och långköraren "Idol" i TV4. De konkurrerande talangshowerna sänds på samma tid. - Hårdare konkurrens än så kan man inte få, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck.

Expressen - 12 sep 11 kl. 08:34

Talangkriget mellan Idol och True talent

I kväll utmanar TV3:s nykomling "True Talent" rivalen och långköraren "Idol" i TV4. De konkurrerande talangshowerna sänds på samma tid. - Hårdare konkurrens än så kan man inte få, säger TV3:s presschef Max Lagerbäck.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stjärnornas fina dynamik lyfter filmen

Det ska handla om Ford och Ferrari, men allt ljus hamnar oundvikligen på de två manliga fixstjärnorna Christian Bale och Matt Damon. Antagligen är det meningen, för i en tidigare produktionsfas lär Tom Cruise och Brad Pitt ha varit aktuella för rollerna, och dynamiken männen emellan är självklar: En är den excentriske outsidern, medan den andre är en mer tillbakalutad Texas-snubbe..

Expressen - 1 timme sedan

Jack Vreeswijk drabbad av cancer

Jack Vreeswijk har drabbats av cancer, och tvingas ställa in konserter.På sin Facebook-sida berättar artisten att han har opererat bort en elakartad tumör.”Blev opererad i går och tumören är avlägsnad samt en bit av tjocktarmen”, skriver han..

Expressen - 2 timmar sedan

Är det inte alltid höst och dags att gå hem?

76 år gammal gör Roy Andersson en film som är exakt 76 minuter lång och inleder den med repliken ”det är redan september”. Det är egentligen detaljer, men de fyller mig ögonblickligen med känslor av både livets ändlighet och oändlighet. För är det inte alltid redan höst, sent på jorden och dags att gå hem?.

Expressen - 3 timmar sedan

Stjärnan hittades död och naken – delvis uppäten av gamar

Skådespelaren Charles Levin – känd från ”Seinfeld” försvann i slutet av juni, och hittades död veckor senare.Nu kommer det fram att Levin hittades naken i naturen – delvis uppäten av gamar.Det bekräftas i rapporter, skriver Page Six..

Expressen - 4 timmar sedan

Här är första videon från ”Carolas advent”

✓ Detaljerna i programmet ✓ Kändisgästerna ✓ Artistens egna ord.

Expressen - 6 timmar sedan

Stora miljonbluffen – bakom Aviciis succé

När Tim ”Avicii” Bergling hade skrivit ”Levels” förstod både han och managern Ash Pournouri att de satt på en guldgruva.Men för att få andra att förstå det tog managern till med okonventionella metoder – och ljög sig till ett kontrakt med Universal.– Man ska inte tycka synd om Universal, de tjänade som fan på den låten, säger Ash Pounouri i SVT-programmet ”Det svenska popundret”..

Expressen - 6 timmar sedan

Glenn Hyséns och Camillas drömresa – med Björn Borg

Här njuter Glenn Hysén och hustrun Camilla Lendott av drömsemestern på Kap Verde.Resan har präglats av sol, bad och strandhäng – men också en ny vänskap i tennislegendaren Björn Borg.De möttes av en slump.

Expressen - 7 timmar sedan

Perrellis avslöjande – om lyxlivet med maken

Charotte Perrelli, 45, och maken Anders Jensen, 42, lever ett gott liv i exklusiva Djursholm utanför Stockholm.Men samtidigt menar artisten att hon slitit för att nå framgången.”Jag lever för ihoptjänade pengar och vet att jag har jobbat hårt för min livsstil”, skriver hon när hon chattar med Expressens läsare..

Expressen - 8 timmar sedan

Christian Bales oväntade utspel om Astrid Lindgren

Trots Oscarstatyetter och ikoniska Hollywoodfilmer - Christian Bales starkaste ögonblick var rollen i ”Mio min Mio”.När Expressen träffar honom och kollegan Matt Damon passar han på att hylla vår svenska författarikon.– Astrid Lindgren är fantastisk, säger Bale inför premiären av ”Le Mans 66”..

Expressen - 9 timmar sedan

TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag

De blev folkkära som programledare, hallåor och väderpresentatörer i TV4.Men sedan försvann de från rutan.I dag lever flera av kanelens tidigare toppnamn helt andra liv – som ”När och fjärran”-profilen som blev Youtube-miljonär och pratshow-stjärnan som köpte en del av ett spelbolag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.