Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 18 November, 14:27

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 17:29

Beslut om Saabaffär kan komma snartSaab Automobile är närmare ett avgörande beslut kring ett kinesiskt delägarskap än vad som tidigare framskymtat. Kanske redan inom en månad. Men samtidigt kan en konkursbegäran från facket komma redan på måndagen. Då ska också Saab lämna in överklagandet till hovrätten om rekonstruktionen som tingsrätten inte trodde på. ?
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Saabaffär, Automobile, Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslutom , Saabaffärkan , kommasnart
Nyheter 24 - 16 mar 11 kl. 11:03

Polisåklagare vägrar ännu fatta beslut om våldtäkten


Polisåklagaren Kristian Augustsson vägrar fortfarande ta beslut i ärendet om polisen som misstänks ha våldtagit sin sambo för 2,5 år sedan. Myndigheten som hanterar klagomålsärenden mot åklagare säger sig vara maktlösa. Nyheter24 har tidigare skrivit om "Karin" som utsattes för en grov våldtäkt och sedan förföljts och hotats och nu bor i skyddat boende.

DN - 16 aug 18 kl. 14:13

Beslut om gymnasielagen väntas i slutet av september

Ett beslut gällande den så kallade gymnasielagen väntas komma i slutet av september. Det meddelar Migrationsöverdomstolen. – Någon form av beslut borde kunna komma i slutet av september, säger kammarrättsråd Karin Benson till DN.

Nya Wermlands Tidningen - 19 jan 15 kl. 14:48

Beslut om vargjakt nästa vecka

På fredag tar Högsta förvaltningsdomstolen upp ärendet om inhibition om vargjakten. Beslut väntas komma nästa vecka..

Kristianstadsbladet - 02 nov 16 kl. 03:00

Ännu inget beslut efter dödsolyckan

Den polis som var inblandad i kollisionen där ett äldre par omkom utreds fortfarande för vårdslöshet i trafik. Ett nytt beslut väntas komma inom kort..

Aftonbladet - 02 sep 16 kl. 23:57

Både tåg och beslut måste komma i tid

YLE - 09 jan 14 kl. 05:23

Fotbollsstjärna hyllas för att ha vågat komma ut

Egentligen borde det inte vara någon större nyhet, men ändå har den tyske fotbollsspelaren Thomas Hitzlspergers besked om att han är homosexuell, lett till massiva reaktioner i hans hemland. Till och med från regeringshåll prisar man den tidigare landslagsspelarens beslut att komma ut. Ännu i förrgår var den tidigare mittfältaren Thomas Hitzlsperger främst känd för sina hårda skott.

Nyheter 24 - 28 feb 11 kl. 12:38

Trots löftet - fortfarande inget beslut om polisvåldtäkten


Nyheter24 har tidigare skrivit om ?Karin?, som 2008 fördes till sjukhus med svåra skador efter att ha utsatts för misshandel och en brutal våldtäkt.

Sydsvenskan - 19 nov 11 kl. 06:30

"Kan vara brutal i mina beslut"

"Det är livsviktigt för chefen att använda medarbetarna som bollplank", säger Anitra Steen
Det har sagts om henne att hon ?kan själv? och ?

Dagensanalys.se - 22 dec 17 kl. 11:31

Nu kan forskare förutspå dina beslut innan du ens sett valmöjligheterna

Ny forskning från tre framstående brittiska professorer visar att de kan förutsäga hur du kommer att fatta beslutbaserat på vilket aktivitetsstadium din hjärna befinner sig i. Forskningen kan innebära revolutionerande insikter i beslutsfattande, och komma att påverka hur såväl reklam som butiker utformas. Baserat på forskning om hjärnscanning och kaosteorier har forskarna Nick Lee från Warwick Business School, Sven Braeutigam från University of Oxford och Carl Senior från Aston University tagit fram en ny teori kring beslutsfattande.

Skånskan - 31 okt 19 kl. 19:00

M-politiker överklagar beslut om Blentarpsgården

Sjöbo Moderatpolitikern och Blentarpsbon Bertil Hultén överklagar nu fullmäktiges beslut att anta alliansens budget för 2020 – som innebär att Blentarpsgården läggs i malpåse.
Han vill att förvaltningsrätten prövar ärendet då vård- och omsorgsnämnden tidigare beslutat att boendet inte ska stängas.I överklagandet skriver Bertil Hultén att kommunfullmäktige har ”överskridit ett kommunalt organs befogenheter och tidigare fattat beslut”.

Affärsvärlden - 15 apr 11 kl. 09:48

Beslut om Saab kan komma i dag

Regeringen har arbetat dag och natt för att komma fram till ett beslut kring förbättring av Saabs likviditet. - Beslut kan komma i dag. Det finns ingen anledning att vänta, säger Erik Bratthall, pressekreterare på Näringsdepartementet..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

SAS drar in på flygningar till Hongkong

Allt fler flygbolag – inklusive SAS – väljer att skära ned på sin trafik till Hongkong. De våldsamma protesterna har gjort att efterfrågan på biljetter minskat. SAS flyger från Köpenhamn till just Hongkong.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

NCC bygger skolor utanför Uppsala

Byggbolaget NCC bygger två skolor i Bälinge utanför Uppsala tillsammans med Uppsala Skolfastigheter AB. Ordervärdet uppskattas till 450 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande. Projektet inleds under första kvartalet 2020 och byggstarten är planerad.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Finansministern vill att guldkedjorna ryker

Dyra klockor, guldkedjor och märkeskläder ska tas från de kriminella som har skulder, anser finansminister Magdalena Andersson (S). – Här handlar det om att vi inte ska ha livsstilskriminella som åker runt i lyxbilar samtidigt som man har stora skulder.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Eskilsminne testar forward från Råå

Mittback från Eslöv visar också upp sig för division 1-laget..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Samuelsson: ”Det är synd och ansvarslöst”

Fler idrottare borde våga säga vad de faktiskt tycker. Det anser Sebastian Samuelsson, som reagerade över att så få aktiva sade något negativt om Qatar under friidrotts-VM. – Jag tycker att det är synd och jag tycker att det är ansvarslöst, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Höganäsare körde rattfull efter tumult på mack

Vägrade blåsa – hade över en promille i blodet..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

38-årig man åtalas efter överfall på 15-årig flicka i Bjuv

Hällde öl över flickans sällskap och slängde ner henne på marken..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Grävmaskin stals från bygge i Höganäs

Maskinen är värd hundratusentals kronor..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Norrköping anmäls efter Djurgårdsfirande

Efter Djurgårdssupportrarnas planstormning för att fira guldet på Östgötaporten har polisen upprättat en anmälan om brott mot ordningslagen mot IFK Norrköping, rapporterar SVT Sport. Förra året anmäldes Kalmar FF:s säkerhetschef efter att AIK-supportrar.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fornling kan ha gått sin sista match

Sven Fornling har lämnat sjukhuset i Halle, Tyskland, och mår efter omständigheterna bra. Det är osäkert om den svenske lättungviktsboxaren går upp i ringen igen. – Frågan är om han själv vill, säger managern Christoffer Cederblad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.