SN > Nyheter

Saturday, 16 November, 22:11

SN - 11 sep 11 kl. 16:16

Lyckad dag på ArnöI helgen firades Arnödagen. Många loppissäljare och köpare kom till bakluppeloppisen för att fynda, alternativt bli av med grejor..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Arnö, Arnödagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyckad, dag, Arnö
SVT - 19 maj 12 kl. 16:34

Lyckad dag för Rydell på Knutstorp

Rickard Rydell hade en lyckad dag på Ring Knutstorp utanför Helsingborg i den andra deltävlingen i STCC..

Expressen - 29 jun 11 kl. 00:13

Lyckad dag för Where the action is

Denna festdag lämnade inget att önska, förutom kanske en bankomat för de som har glömt cashen i madrassen. Arrangörerna jublade. - Sicken dag det varit!

Jönköpingsnytt - 25 maj 12 kl. 10:30

Lyckad dag för Torpaskolan

I strålande solsken samlades elever, lärare och föräldrar till den årtliga Torpaskolans dag. Lekar, försäljning, sång och teater stod på programmet..

Västerbottens Folkblad - 13 sep 14 kl. 18:41

Lyckad dag för Umeå Open

Lördagens Umeå Open i Åmsele gjorde tävlingsledaren Daniel Norberg alldeles salig. – Det har varit en alldeles fantastisk dag, säger han. 37 förare uppdelat i två tävlingsklasser och en öppen klass deltog under lördagen i Umeå open.

Dalarnas tidningar - 26 sep 16 kl. 09:33

Lyckad dag men många fina starter

Tävlingsdagen på Leksands Ridklubb med både ponny och häst på samma dag..

SmålandsPosten - 18 okt 18 kl. 17:19

Lyckad dag för äldre - igen

Omsorgsförvaltningens arrangemang En dag för äldre höll i gång i Moheda..

Sydsvenskan - 27 nov 15 kl. 10:57

Salminen trea efter lyckad VM-dag

Det började blåsa utanför Auckland och då trivdes Max Salminen. Finnjolleseglaren gjorde sin bästa tävlingsdag under VM i Nya Zeeland med placeringarna 1—4—7 och klättrade till en sammanlagd tredjeplats."Jag trivs i de här förhållandena, med den här vinden och med strömmarna.

Helsingborgs Dagblad - 27 nov 15 kl. 10:57

Salminen trea efter lyckad VM-dag

Det började blåsa utanför Auckland och då trivdes Max Salminen. Finnjolleseglaren gjorde sin bästa tävlingsdag under VM i Nya Zeeland med placeringarna 1—4—7 och klättrade till en sammanlagd tredjeplats."Jag trivs i de här förhållandena, med den här vinden och med strömmarna.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Banktjänsteman nöjd efter ännu en dag på jobbet där han svindlat folk på ansenliga summor pengar

En banktjänsteman, anställd på en av de fyra stora svenska bankerna, hade en bra dag på torsdagen. Alla fem kunder han hade under dagen gick med på bankens olika utlåningspolicys och ingen av hans kunder ifrågasatte varför banken inte sänkt sina räntor i och med att riksbanken gjort det.  Banktjänstemannen lyckades till och med få en äldre kvinna att förflytta de pengar som hennes nyligen avlidne make sparat ihop på ett sparkonto med 0,01 procents ränta, något som kommer att bättra på bankens marginal ändå lite mer.

Nya Wermlands Tidningen - 19 sep 14 kl. 06:00

Lyckad rävjaktsdag i Degerfors

I januari arrangerades en rävjaktsdag hos Solberga Jakt & Viltvårdsklubb dit Sven Duva Eriksson och Mikael Törsfeldt hade bjudits in med sina stövare och grythundar. Det blev en lyckad dag som visade vid summering på aftonen att det fanns fyra rävar mindre. – När man tittar på hur svag harstammen är och man vet att räven är en stor orsak till det, så var det här precis vad marken behövde, säger Bengt Nyberg som är en hängiven harjägare..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Lyckad utställning med fina bilar

Det blev en lyckad dag när föreningen Ofivefifty arrangerade sin första bilutställning på Södra torget under lördagen. 80-talet bilar visades upp och ett stort antal besökare kom för att titta på fordonen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.