SVT > Videos

Thursday, 14 November, 19:38

SVT - 11 sep 11 kl. 15:55

Dalarnas egen film - Förlängd versionFörlängd version av Dalarnas egen film inför finalen 2011..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Dalarnas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dalarnas, egen, film, Förlängd, version
Dalarnas tidningar - 15 apr 17 kl. 11:29

Tibble Transsibiriska hittade sin egen stil på nya albumet

Tibble Transsibiriska fick höra att de gjorde romsk folkmusik så bra att det lät helt äkta. Nu har bandet försökt hitta sin egen stil på sitt andra album "Duj" där en mängd gästartister medverkar, bland annat Marit Bergman..

Dalarnas tidningar - 27 feb 15 kl. 06:15

Film och café med hela bandyhistorien

Filmpremiär och röda mattan, kändisarna Filip och Fredrik, tv-soffor, eldsjälen och Borlängebon Patrik Andersson och artiklar och intervjuer i mängd..

Dalarnas tidningar - 14 apr 15 kl. 09:52

Ny hembygdskväll med bilder och film

Från mitten av 1960-talet och 30 år framåt förevigade Karl-Oskar Berg miljöer, människor och Gammelgårdsaktiviteter i Mockfjärd. Efter hans bortgång donerade hans anhöriga en stor mängd diabilder till hembygdsföreningen..

Dalarnas tidningar - 11 aug 15 kl. 11:30

Polisen i Leksand har klottrare på film

Leksand har under många år varit förskonat från klotter i större mängd, men sedan en tid tillbaka har väggar, papperskorgar och till och med en av de nya bänkarna på Norsgatan blivit nersprejade..

Dalarnas tidningar - 23 jul 13 kl. 16:17

Berghauptmansgatan avstängd från biltrafik

En del av Berghauptmansgatan är avstängd mellan 29 juli och 2 augusti. En fasadrenovering ska genomföras med en skylift som upptar större delen av vägen utanför bostadsrättshuset Elsborgs slott..

Dalarnas tidningar - 12 dec 13 kl. 12:20

Väg avstängd efter trafikolycka

En singelolycka inträffade på torsdagsförmiddagen på länsväg 735 mellan Garpenberg och Hedemora. Vägen kommer att vara avstängd fram till klockan 12:30 under bärgningsarbetet..

Dalarnas tidningar - 09 jan 14 kl. 21:32

Tunagatan avstängd efter vattenläcka

Just nu är Tunagatan i centrala Borlänge avstängd för all trafik på sträckan mellan Målargatan och Vattugatan. Orsaken är en vattenläcka..

Dalarnas tidningar - 12 jan 14 kl. 19:56

Rudd avstängd när Falun vann

Alexander Rudd, 21, var avstängd av disciplinära skäl när IBF Falun besegrade Växjö med 8–7. – Vi måste markera, säger tränaren Thomas Brottman..

Dalarnas tidningar - 07 feb 14 kl. 09:00

Dan Hjelm avstängd

Dan Hjelm, Grycksbo IF BK, blir avstängd i sex matcher för bråk med en domare. Straffet skärptes eftersom Hjelm i rollen som sportchef i IFK Rättvik hade ännu en anmälan mot sig. Detta efter konflikt med matchinstruktören i den omtalade matchen där domaren satsat pengar på Oddset på förlust för Rättvik.

Dalarnas tidningar - 28 jun 14 kl. 09:57

Blomstervägen förblir stängd för bilar

Senaste veckan har Blomstervägen, vid fd Solsidans vårdcentral i Ludvikas södra stadsdel, varit avstängd med grind, skylt och plastband. Stefan Andersson, teknisk chef, på kommunägda fastighetsbolaget berättar att stängning för fordonstrafik är för gott..

Dalarnas tidningar - 08 jul 14 kl. 11:36

Lyviksvägen avstängd

En läckande gasolledning gjorde att kommunen på tisdagen tvingades stänga av en sträcka av Lyviksvägen, bakom ABB, i Ludvika. Enligt Ove Heed, arbetsledare vid gata-park, behöver AEB gräva för att komma åt ledningen så att den kan lagas. Vägen beräknas vara avstängd hela tisdagen och eventuellt under början av onsdagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.