Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 13 November, 16:14

Aftonbladet - 08 sep 11 kl. 15:54

Läs Klick! kostnadsfrittdirekt på skärmen.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Klick

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läs, Klick, kostnadsfritt
Dagensanalys.se - 27 sep 16 kl. 13:00

Experters råd; annonsörer, betala inte för klick

Feltryck står för upp emot sex av tio annonsklick via mobiltelefoner, enligt flera nya siffor. ”Fat thumbs” – tjocka tummar – är något av marknadsföringens mardröm och ett stort problem för den just nu så växande mobilbaserade reklamen. Att betala för antalet klick är således grovt missvisande.

Dagensanalys.se - 27 aug 19 kl. 20:05

Studie: Allt färre sökningar på Google leder till klick

Att en sökning ska leda till ett klick känns sådär självklart men för första gången finns det data som visar att så är inte fallet. Bakom analysen finner vi Jumpshot som analyserat data från över 100 miljoner uppkopplade enheter. Det visar sig att för första gången i mätningens historia är antalet klick färre än hälften av sökningarna.

Dagensanalys.se - 02 sep 19 kl. 06:42

Allt färre sökningar på Google leder till klick

Att en sökning ska leda till ett klick känns sådär självklart men för första gången finns det data som visar att så är inte fallet. Bakom analysen finner vi Jumpshot som analyserat data från över 100 miljoner uppkopplade enheter. Det visar sig att för första gången i mätningens historia är antalet klick färre än hälften av sökningarna.

BT - 05 sep 16 kl. 13:33

Många klick för förslag på nätet: "Krångligt"

Inloggning, lösenord och klick, klick, klick... Det är för krångligt att skriva e-petitioner på kommunens hemsida, tycker Linda Bodén i Fristad och föreslår att tekniken förenklas..

Dagensanalys.se - 09 aug 17 kl. 10:01

Inga fler oavsiktliga klick på annonser i Facebooks nätverk

Annonsörer behöver inte längre oroa sig för att de köper klick på annonser som gjorts av misstag. Rättvist ska det vara tycker Facebook, som ändå tjänar storkovan på sin annonsaffär. Vi har nog alla gjort det – scrollat, svajpat och råkat klicka på en annons.

Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 14:07

Ett klick på gilla-knappen räcker för att kunna rikta reklam

Så lite som ett klick på gilla-knapp räcker för att kunna rikta annonser på Facebook. Bakom upptäckten finner vi några amerikanska och engelska forskare som säger sig ha tagit fram bevis på att det räcker med ett enda klick på gilla-knappen för att kunna rikta reklam och påverka konsumenter. För att komma fram till sina resultat testade forskarlaget annonser till över 3 miljoner användare.

YLE - 14 apr 14 kl. 04:18

Liten klick styr aktiebolaget Helsingfors Energi?

Helsingfors Energi bolagiseras i år, och det betyder att Helsingfors stad går miste om en hel del intäkter. Men det är inte inkomstbortfallet som oroar en del politiker, utan hur det kommer att gå med det politiska inflytandet i det nya aktiebolaget. Stadsstyrelsens koncernsektion beslutar i dag, måndag, om att bolagisera energibolaget Helsingfors Energi.

IDG - 07 feb 16 kl. 10:25

Apple reparerar grafikkort i Mac Pro kostnadsfritt


Apple har inlett ett program för att kostnadsfritt byta ut trilskande grafikkort i vissa konfigurationer av Mac Pro..

Dagensanalys.se - 11 nov 16 kl. 15:00

Annonsörer vill mäta KPI hellre än antal klick för digital video

Forskning från branschorganisationen IAB (Interactive Advertising Bureau) Europe visar att mat i allt större mängd rör sig från att mäta antal klick till KPI (som varumärkesmedvetenhet eller köpvilja) när det kommer till digital video. Undersökningen gjordes på 650 annonsörer, agenturer och publicister från 31 olika marknader. I stort sett alla (90 procent) använder sig nu av videos som en del av sin annonsstrategi.

DI - 26 okt 17 kl. 15:00

IBM erbjuder sitt AI-system Watson kostnadsfritt

IBM kommer att börja erbjuda Watson, företagets system inom artificiell intelligens, kostnadsfritt till företag. Det väntas bredda användandet av AI bland globala företag, rapporterar Nikkei..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.