NT > Nyheter

Wednesday, 20 November, 08:29

NT - 11 sep 11 kl. 15:52

Tropiskt lågtryck blir tillTropiska lågtryck hämtar all sin energi från havet. Energin tillkommer på så sätt att det varma ytvattnet avdunstar, stiger till luften som vattenånga som sedan när den avkyls på högre höjd bildar moln..
Läs mer på NT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tropiskt, lågtryckblir till
SVT - 24 okt 15 kl. 17:45

Orkanen Patricia nedgraderad till lågtryck

Orkanen Patricia, den starkaste som uppmätts på västra halvklotet, tappade i styrka när den nådde in över Mexiko. Nu har Patricia nedgraderats till hela vägen ner till ett tropiskt lågtryck..

DN - 24 okt 15 kl. 06:10

”Patricia” nedgraderad till lågtryck

Orkanen ”Patricia”, den starkaste som uppmätts på västra halvklotet, tappade i styrka när den nådde in över Mexiko. Nu har ”Patricia” nedgraderats till hela vägen ner till ett tropiskt lågtryck..

Kristianstadsbladet - 17 maj 13 kl. 07:23

"Mahasen" snällare än befarat


Tusentals hem är förstörda och minst ett 40-tal personer har omkommit. Men i Bangladesh, Burma och nordöstra Indien andas man ändå ut över att cyklonen Mahasens framfart i veckan inte varit värre.Bangladesh rapporterar 14 dödsfall i cyklonen.

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 01:18

Minst 13 döda i mexikanska lerskred


Minst 13 människor har omkommit i lerskred som utlöstes av regn i den mexikanska delstaten Veracruz, uppger delstatsguvernören Javier Duarte.Nio dog i samhället Yecuatla, tre i staden Tuxpan och en i staden Atzalán.Skreden inträffade sedan en tropisk storm dragit fram med regn över Mexikanska golfen.

Helsingborgs Dagblad - 27 aug 13 kl. 01:20

Minst 13 döda i mexikanska lerskred

Minst 13 människor har omkommit i lerskred som utlöstes av regn i den mexikanska delstaten Veracruz, uppger delstatsguvernören Javier Duarte. Nio dog i samhället Yecuatla, tre i staden Tuxpan och en i staden Atzalán. Skreden inträffade sedan en tropisk storm dragit fram med regn över Mexikanska golfen.

BT - 27 aug 13 kl. 01:20

Minst 13 döda i mexikanska lerskred

Minst 13 människor har omkommit i lerskred som utlöstes av regn i den mexikanska delstaten Veracruz, uppger delstatsguvernören Javier Duarte. Nio dog i samhället Yecuatla, tre i staden Tuxpan och en i staden Atzalán.Skreden inträffade sedan en tropisk storm dragit fram med regn över Mexikanska golfen.

Helsingborgs Dagblad - 17 sep 13 kl. 03:10

Många döda i mexikanska stormar

Över 40 människor omkom när kraftfulla oväder drabbade Mexiko från två håll. Orkanen Ingrid hade på måndagen nedgraderats till tropiskt lågtryck men orsakade ändå stor förödelse på norra Golfkusten. Resterna av stormen Manuel härjade längs Stilla havskusten med kraftiga regn som ledde till översvämningar och jordskred..

Kristianstadsbladet - 17 sep 13 kl. 03:07

Många döda i mexikanska stormar


Över 40 människor omkom när kraftfulla oväder drabbade Mexiko från två håll. Orkanen Ingrid hade på måndagen nedgraderats till tropiskt lågtryck men orsakade ändå stor förödelse på norra Golfkusten.Resterna av stormen Manuel härjade längs Stilla havskusten med kraftiga regn som ledde till översvämningar och jordskred.

NT - 17 sep 13 kl. 03:07

Många döda i mexikanska stormar

Över 40 människor omkom när kraftfulla oväder drabbade Mexiko från två håll. Orkanen Ingrid hade på måndagen nedgraderats till tropiskt lågtryck men orsakade ändå stor förödelse på norra Golfkusten..

NSD - 17 sep 13 kl. 03:07

Många döda i mexikanska stormar

Över 40 människor omkom när kraftfulla oväder drabbade Mexiko från två håll. Orkanen Ingrid hade på måndagen nedgraderats till tropiskt lågtryck men orsakade ändå stor förödelse på norra Golfkusten..

BT - 17 sep 13 kl. 03:09

Många döda i mexikanska stormar

Över 40 människor omkom när kraftfulla oväder drabbade Mexiko från två håll. Orkanen Ingrid hade på måndagen nedgraderats till tropiskt lågtryck men orsakade ändå stor förödelse på norra Golfkusten. Resterna av stormen Manuel härjade längs Stilla havskusten med kraftiga regn som ledde till översvämningar och jordskred.

Fler nyheter från NT

NT - 1 timme sedan

Säkerhet lyfter Combitechs försäljning

Combitech redovisar en ökad försäljning och ett rörelseresultat på 107 miljoner kronor för årets nio första månader..

NT - 2 timmar sedan

De måste miljardspara på järnvägen

Färre spår vid den nya stationen i Norrköping, kortare tunnel söderut och en alternativ dragning av järnvägen genom Kolmården är åtgärder Trafikverket prövar för att minska kostnaden för Ostlänken..

NT - 2 timmar sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Brand i skrothög, ihjälbiten gravid kvinna och kyrkor som attackerats i Nicaragua..

NT - 3 timmar sedan

Kravet: Låt busslinjen vara kvar

"Låt Albogaexpressen fortsätta"..

NT - 4 timmar sedan

Skrothög i brand på industriområde

Natten till onsdag började en skrothög i ett industriområde att brinna..

NT - 4 timmar sedan

Männen gav sig på berusad, ung man

Vid midnatt grep polisen två personer misstänkta för rån..

NT - 9 timmar sedan

Stolt Riipinen hyllade sitt lag efter segern

Är Dolphins på väg att få saker och ting att falla på plats?.

NT - 13 timmar sedan

Påkörd cyklist klarade sig oskadd

Räddningstjänsten ryckte på tisdagskvällen ut på ett larm om en påkörd cyklist..

NT - 10 timmar sedan

Här repar eleverna inför unika konserten

Få gymnasieelever får dela scen och göra en föreställning med en hel symfoniorkester..

NT - 10 timmar sedan

Blev paranoid efter drogfest - misshandlades

De två bekanta började båda må dåligt av internetdrogerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.