Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 22 November, 18:27

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 11 kl. 15:13

Fortsatt väntan för MalmöDet blev inget besked för Malmö om brottnings-VM 2015, när det internationella brottningsförbundet Fila höll kalenderkonferens i Istanbul på söndagen. Avgörandet kommer i stället troligen vid Fila-kongressen i London 2012, i samband med OS. ? Konkurrensen om VM har skärpts. Las Vegas är intresserat och det talas om en finsk ansökan, säger Claes Eriksson, det svenska förbundets ordförande..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Malmö, VM, Fila, Istanbul, London, OS, Vegas, Claes Eriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt väntanför , Malmö
Skånskan - 01 okt 16 kl. 10:00

Högaktuell Godot till Malmö

I väntan på Godot är en av de mest kända teaterpjäserna i modern tid, men många har ändå bara en vag uppfattning om vad den handlar om. Den har inte spelats på Malmö stadsteater sedan 60-talet, men nu är det dags igen. I kväll, 1 oktober, är det premiär på Intiman för ”1900-talets i särklass bästa pjäs” som regissören Carl Kjellgren kallar den för.

Skånskan - 28 aug 16 kl. 12:00

De minns ett år med Malmö Live

Karin Karlsson minns hur håret reste sig på armarna första gången MSO körde ljudtest i nya konsertlokalen och Jesper Larsson berättar om de violin- och cellospelande bröderna som chockades av att Malmö lives konsertsal var det bästa rum de spelat i.
Det har gått ett år sedan Malmö Live öppnade dörrarna för sin publik och Gunilla Wedding har träffat programchefen och vd och konserthuschefen för en tillbakablick.Karin Karlsson och Jesper Larsson om vad som varit deras största personliga upplevelser under Malmö Lives första år:
Karin: ”Det första som poppar upp för mig är Jeff Mills för hela MSO levererade så fantastiskt bra och det är en musikgenre som har väldigt blandad publik och hela konserten höll fruktansvärt hög kvalitet.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 15:42

Oviss väntan för tusen barn

Malmö Omkring 100 ensamkommande flyktingbarn per dygn kommer just nu till Malmö.
Det ställer hårda krav på kommunen att ordna platser att bo på för barnen medan de väntar på besked om anvisning till andra kommuner.
SkD besökte på fredagen boendet Ronja som nyligen öppnade.

Skånskan - 7 timmar sedan

Amanah prisas av Malmö stad

MALMÖ Den judisk-muslimska föreningen Amanah tilldelas Malmö stads pris för mänskliga rättigheter 2019.Amanah är ett projekt som är baserat på en personlig relation och dialog mellan imam Salahuddin Barakat and rabbin Moshe-David HaCohen, som representanter och bryggor mellan deras respektive församlingar i Malmö. Nu prisas satsningen av Malmö stad.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 13 kl. 09:09

Parterna optimistiska i väntan på domen

Efter avslutade förhandlingar i målet, där Nicklas Nilsson stämmer Vellinge kommun efter att felaktigt ha placerats i särskola, är båda parter positiva i väntan på domen som väntas komma i dag.
När Nicklas Nilsson var 13 år placerades han i särskola. Flera år senare, då han gick andra året på särskolegymnasiet i Trelleborg, ifrågasatte lärarna om han verkligen platsade in där.

Cornucopia - 04 jan 19 kl. 11:56

Malmöbolag vill införa svenska subprimelån

Ett fastighetsbolag i Malmö vill införa svenska subprimelån och låna ut pengar till folk utan kontantinsatser genom att ge ut sociala obligationer. Detta är dock inte någon systemhotande risk, eller egentligen något nytt alls. Då är snarare alla som tagit blancolån till insatsen på lägenheten ett större problem.

Skånskan - 21 aug 19 kl. 05:30

Lång väntan stred mot lag

Malmö Upp emot nio månaders väntan på beslut om personlig assistans. Så har det sett ut i Malmö under första halvåret 2019, trots att lagen säger att det får ta max sex månader. Nu tror man dock att man har lyckats vända trenden.

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Guldet gör hela Malmö lite mer stolt och starkt

Satt i bilen längs E6 hem från Borås och såg spåren Simone lämnat efter sig medan jag tänkte på Malmö FF:s framfart, på hur det unga laget och dess fans har stormat fram genom fotbollens Sverige 2013.Och så surrade några rader ur MFF-hymnen i huvudet.Se där Sveriges bästaStolt och starkOch när stormen riverGer vi alltJag vet att många fans tolkade de raderna väldigt bokstavligt i väntan på guldmatchen och stormen.

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Guldet stärker hela Malmö

Satt i bilen längs E6 hem från Borås och såg spåren Simone lämnat efter sig medan jag tänkte på Malmö FF:s framfart, på hur det unga laget och dess fans har stormat fram genom fotbollens Sverige 2013. Och så surrade några rader ur MFF-hymnen i huvudet. Se där Sveriges bästa Stolt och stark Och när stormen river Ger vi allt Jag vet att många fans tolkade de raderna väldigt bokstavligt i väntan på guldmatchen och stormen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Malmö Pride i antågande

Malmö Regnbågens alla färger intar Malmös gator och torg mellan den 11 och 14 juni nästa år.2020 års Malmö Pride blir av lite tidigare på året än vanligt, skriver arrangörerna i ett pressmeddelande. Från och med 11 juni är det fest i dagarna tre.

Skånskan - 26 jun 16 kl. 08:00

Passproblemen i Malmö är nu lösta

Malmö. Det som tidigare var en lång och bökig väntan är från och med nu ett minne blott. Den som vill kan lugnt boka tid på passexpeditionen i Malmö redan efter helgen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Julstämning på Norrviken i dagarna tre

Under fredagen gick startskottet för Jul på Norrviken..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Så ska det sparas på skola och kultur i Åstorp

Bildningsförvaltningen får mer pengar – men måste dra ner för att täcka underskott..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Från Rönnowska skolan till bäst i Sverige – här är vinnarkockens tre bästa knep i köket

Nu letar han lokal till sin nya krog över hela världen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Trump: Giuliani bra på att bekämpa brott

USA:s president Donald Trump försvarar det faktum att hans personlige advokat Rudy Giuliani blandades in i landets diplomati med Ukraina. Giuliani är ju bra på att bekämpa brott, säger Trump. Giulianis kontakter med Ukrainas regering lyfts fram i kongre.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Måste inte ta hem barn till IS-terrorister

Den nederländska staten har inte någon skyldighet att aktivt verka för att barn till personer som lämnade landet för att ansluta sig till terrorsekten IS kan återvända till Nederländerna. Det slår en appellationsdomstol i Haag fast i en dom som därmed r.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Man åtalas för intrång på örlogsbas

En man i 70-årsåldern åtalas för att ha tagit sig in på ett skyddat område med båt vid en örlogsbas i Karlskrona, rapporterar lokala medier. Händelsen inträffade i mitten av juli, skriver SVT Nyheter Blekinge, när mannen med sin båt passerade de gula bo.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Singelolycka på väg 17 strax öster om Landskrona

En singelolycka med en personbil har inträffat på väg 17 strax utanför östra Landskrona..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Glöm inte vad Stefan Löfven gör helt rätt.

Statsråd måste stå upp för regeringssamarbetet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Northug ställer upp i Vasaloppet

För knappt ett år sedan meddelade den norske skidlegendaren Petter Northug att hans professionella karriär som längdåkare var avslutad. Men snart är 33-åringen tillbaka i spåren igen. Detta berättar han i en intervju med norska VG – utan att vilja kalla.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kvinna i rullstol påkörd av bilist

Två kvinnor har blivit påkörda av en personbil i Alunda i Östhammars kommun. Enligt polisen ska en av kvinnorna ha suttit i rullstol. – Båda kvinnorna är avförda med ambulans till sjukhus, men det är oklart hur det står till med dem, säger Fabian Hamnqv.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.