SVT > Videos

Sunday, 17 November, 02:57

SVT - 11 sep 11 kl. 14:45

Bilder från Umeå FC-VäsbyBilder från Umeå FC-Väsby. Matchen slutade 0-3 efter tre mål av Väsbys Robin Quaison..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Umeå FC-Väsby, Väsbys Robin Quaison

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilderfrån , Umeå, FC-Väsby
Västerbottens Folkblad - 18 apr 14 kl. 21:07

Kvällssol i Vännäsby

Utsikt över Umeälven i Vännäsby på långfredagskvällen. Stefan Norberg från Vännäs tog en kvällspromenad i Vännäsby på långfredagens kväll och tog den här bilden över Umeälven..

Västerbottens Folkblad - 11 aug 15 kl. 14:55

Mördad i Upplands Väsby studerade i Umeå

Den 21-årig kvinna som mördades i Upplands Väsby var student vid Umeå universitet. Gunilla Stendahl, enhetschef vid kommunikationsenheten vid Umeå universitet, bekräftar att kvinnan var student vid Umeå Universitet. – Hon läste socionom programmet här.

Västerbottens Folkblad - 26 feb 16 kl. 11:06

Rättspsykiatrisk vård för mord på Umeåstudent

Den man som dödade Umeåstudenten Ida Johansson i ett motionsspår i Upplands Väsby döms till rättspsykiatrisk vård. På kvällen den 5 augusti gav sig Ida Johansson ut och sprang på ett motionsspår i Upplands Väsby norr om Stockholm. Sökpådraget drogs igång samma kväll sedan hennes föräldrar, som också sprang i motionsspåret, anmält henne försvunnen.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 12 kl. 13:29

Kullabygdens kyrkor visas i Väsby

På torsdag klockan 19 är det dags för träff med Väsby lekmannakår i Väsby kyrka.Vikenparet Ulla-Britta och Tord Holmstedt kommer att visar bilder och berätta om Kullabygdens kyrkor..

Västerbottens Folkblad - 24 dec 13 kl. 20:31

Trafikolycka i Vännäsby

En bil har kört ner i ett dike och in i en stolpe vid första infarten till Vännäsby. Bilen körde av vägen vid 19-tiden på julaftonskvällen och körde ner i diket och in i en stolpe vid första infarten till Vännäsby sett från Umeå. Föraren mår dåligt och har ont i revbenen.

Västerbottens Folkblad - 15 sep 12 kl. 21:13

Nya hållplatsen ett lyft för Vännäsby

14 avgångar till Umeå varje dag. Och dessutom flera turer till Lycksele och Luleå. Nya hållplatsen i Vännäsby blir ett lyft för pendlande ortsbor.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 15 kl. 12:22

Fågelföredag i Väsby

På torsdag är det dags för Väsby lekmannakår att dra igång.Först ut är naturfotograf Ingmar Skogar från Ängelholm ska visa bilder och berätta på temat "Fåglarna och alligatorernas Florida.Det hela börjar klockan 19 i Andreassalen..

Västerbottens Folkblad - 19 apr 16 kl. 02:30

Upphittad hund i Vännäsby

Sent på måndagskvällen hittade en person en lösspringande hund i Vännäsby och körde den till polisstationen i Umeå. Enligt polisen så är det en brun större hund och ägaren kan kontakta dem på 11414..

Helsingborgs Dagblad - 24 mar 18 kl. 11:00

Gamla berättelser och bilder från Väsby

Inge Jolfson håller föredrag i Andreassalen i Väsby prästgård..

Västerbottens Folkblad - 23 aug 18 kl. 13:09

Körkort rök vid Umeåskola

Under torsdagsförmiddagen fortsatte polisen hålla olika trafikkontroller utanför skolor i bland annat Umeå. Flera fortkörare togs och en förare blev av med körkortet. Första kontrollen under förmiddagen hölls utanför skolan i Sörfors utanför Umeå.

Kristianstadsbladet - 19 sep 18 kl. 00:03

Minnesblicken riktas mot Näsby

Veckans Minneslucka fokuserar på Näsby-området i Kristianstad, med allt från kopparslageri till skolgårdar. På webben hittar ni många fler gamla bilder..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.