Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 12 November, 00:08

Nyhetskanalen - 11 sep 11 kl. 14:10

Obama och Bush deltar i minnesceremoninPresident Obama och frre presidenten George W Bush har anlnt till minnesmonumenten vid Ground Zero p Manhattan, dr de visar sin respekt fr dem som ddades i terrorattacken den 11 september 2001. ven Obamas fru Michelle och Bushs hustru Laura deltar..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obamaoch , Bush, deltari , minnesceremonin
Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 13:54

De demonstrerar mot Obama


I samband med president Obamas besök har flera demonstrationer getts tillstånd.Nätverket 4 september kommer att demonstrera med start på Medborgarplatsen klockan 17. Det väntas bli den största demonstrationen i dag.

BT - 04 sep 13 kl. 13:57

De demonstrerar mot Obama

I samband med president Obamas besök har flera demonstrationer getts tillstånd. Nätverket 4 september kommer att demonstrera med start på Medborgarplatsen klockan 17. Det väntas bli den största demonstrationen i dag.

SvD - 11 sep 11 kl. 14:59

Bilder från minnesceremonin i New York

USA:s president Barack Obama, Michelle Obama, förre presidenten George W Bush och Laura Bush vid minneceremonin för offren..

Regeringen - 26 jan 15 kl. 16:04

Stefan Löfven deltar på 70-årsminnet över Förintelsens offer

Tisdag den 27 januari är det Förintelsens minnesdag. Statsminister Stefan Löfven deltar bland annat på minnesceremonin på Raoul Wallenbergs torg och i Stora Synagogan i Stockholm.

Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke deltar vid minnesceremonin för 70-årsdagen av förintelselägret Auschwitz befrielse i Polen.

Sydsvenskan - 12 sep 11 kl. 00:03

Obama fast i kulisserna

Tioårsdagen av attacken mot World Trade Center i New York, den 11 september 2001, har uppmärksammats över hela världen. Givetvis. Många har försökt summera USA:s tioåriga krig mot terrorismen.

BT - 30 jan 14 kl. 14:15

Larsson: Obama lovar hårda tag om inte kongressen lyder

President Barack Obama tänker inte bara snurra tummarna under sina sista tre år i Vita huset, en tillvaro bedömd som inte osannolik efter motgångar i fjol exempelvis om vapenkontroll, hanteringen av Syrien-krisen och så schabblet vid lanseringen av den nya sjukförsäkringen. I landet med spetsteknologin fungerade inte registreringen via dator. Men den pinsamheten undvek Obama när han i sitt tal till kongressen om ”tillståndet i unionen” 28 januari förklarade att USA är det land i världen som har bäst förutsättningar att möta det ännu nya seklet.

Nyheter 24 - 12 jul 11 kl. 10:59

Bush misstänks för krigsbrott efter Wikileaks


De nya dokumenten avslöjar den före detta presidenten George W Bushs inblandning i tortyr, kidnappning och en omfattande felbehandling av fångar. USA. En ny rapport från människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW) anklagar George W Bush och flera andra från den förra presidentens administration för krigsbrott.

Nyhetskanalen - 17 okt 12 kl. 04:48

Het debatt mellan Obama och Romney

Det gick hett till när ämnen som skatter och konsulatattacken i Libyen utlöste intensiva ordväxlingar i nattens presidentvalsdebatt på Hofstra University på Long Island i New York.En hetsig diskussion utbröt om energipolitik, där kandidaterna emellanåt avbröt och talade i munnen på varandra.Det är tydligt att en av president Barack Obamas strategier är att understryka det Demokraterna ofta säger, att den republikanske utmanaren Mitt Romney är en så kallad "flip-flopper" som lättsinnigt vänder kappan efter vinden.

Nerikes Allehanda - 01 dec 13 kl. 05:06

Men Obama har ju redan fått fredspriset...

År 2009 fick president Barack Obama Nobels fredspris. Men varför fick han det egentligen? Och svaret är: det fanns inga bra skäl.

Cornucopia - 13 apr 15 kl. 08:47

Clinton vs Bush 2016

Tidigare presidentfrun och fd amerikanska utrikesministern Hillary Clinton ställer upp i det amerikanska presidentvalet 2016. Det förväntas även Jeb Bush, bror till George "Dubya" Bush göra. Kort sagt kan vi få se en upprepning av Clinton vs Bush 1992, vilket kan glädja svenska republikaner (ej amerikanska partiet med samma tilltalsnamn i Sverige).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.