Norrtelje Tidning > Nyheter

Wednesday, 20 November, 15:14

Norrtelje Tidning - 11 sep 11 kl. 14:20

Bråk på färjaPolisen kallades till Kapellskärs hamn på lördagskvällen, eftersom det kom uppgifter om ett stort bråk på en färja. När polisen kom till platsen var allt lugnt, uppger polisen i Stockholms län..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Kapellskärs, Stockholms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bråk, färja
YLE - 16 aug 17 kl. 06:01

Bergöbor kräver bättre färja

En ny färja står högt på önskelistan på Bergö i Malax. Den nuvarande färjan är över 40 år gammal och behöver bytas ut, anser både invånarna och kommunen. På Bergö är den livligaste sommarsäsongen förbi och många har återgått till vardagen.

Barometern - 17 jul 14 kl. 06:34

Fastighetsexperts råd: Börja bygga

Pål Ahlsén, vd och koncernchef för Akelius ­residential AB, tycker att det är dags att börja bygga lägenheter i hans gamla hemstad igen. – Det är alltid roligt att komma hem till Oskarshamn – ja, det är så det fortfarande känns, säger Pål Ahlsén, som växte upp i Kolberga.
Sedan länge bor han med sin familj i Stockholm, men besöker Oskarshamn och föräldrarna med jämna mellan­­rum.

YLE - 07 maj 15 kl. 11:58

Ny färja på Pargas-Nagu

Sommaren 2017 sätts en ny färja in på sträckan Pargas-Nagu. Kapaciteten ökar och miljökonsekvenserna minskar. Det nya fartyget blir huvudfärja och den nuvarande huvudfärjan Sterna blir andrafärja, meddelar NTM-centralen.

Nyan - 11 jun 17 kl. 10:00

Finlands miljövänligaste färja snart i trafik

För ögat ter hon sig gul men egentligen är den nya landsvägsfärjan landets grönaste. Färjan heter Elektra och ålänningen Kaj Jansson har varit projektledare för bygget. Före midsommar ska hon börja trafikera passet Nagu-Pargas i Åbolands skärgård.

Cornucopia - 26 jan 19 kl. 12:47

Det går visst att försörja två på en lön

Det går inte att försörja två personer på en lön är något som ofta slängs runt i samhällsdebatten. Men så är det faktiskt inte. Det handlar bara om att du antagligen får ha en levnadsstandard motsvarande 70- eller 60-talets, dvs på den tiden då det var vanligt att försörja två personer på en lön.

YLE - 12 nov 12 kl. 13:40

Färja mellan Skataudden och Västanfjärd diskuteras

Det är igen aktuellt med en färjeförbindelse mellan Skataudden i Bromarv och Västanfjärd på Kimitoön. Representanter från Wättlax byaråd och Västanfjärd byaråd träffas i kväll i Bromarv för att diskutera en landsvägsfärja mellan byarna i Nyland och Åboland. Leif Dahlström är vice ordförande för Wättlax byaråd.

Barometern - 23 jan 14 kl. 14:23

Färja kan bli tillfälligt boende för OKG-arbetare

OKG är snart i akut behov av tillfälliga bostäder. Nu undersöks möjligheten att leasa en färja som kan hysa några av de hundratals kärnkraftsarbetare som väntas till OKG i vår. – Vi ställs inför en situation då våra entreprenörer kommer behöva ett stort antal bostäder.

YA - 06 mar 14 kl. 06:30

Ny Bornholmsfärja på gång

Mycket tyder nu på att det kan bli färjetrafik till Bornholm även i sommar. Kommunen förhandlar som bäst med ett rederi om färjetrafik till Bornholm. Går allt i lås kan det även bli en bilfärja sommaren 2015.

BT - 22 apr 14 kl. 09:36

Det finns bättre skäl att sörja i påsk

Man blir inte riktigt klok på påsken. De flesta högtider har ett fast datum, men inte påsken. Den handlar om Jesus lidande, död och uppståndelse, men firas genom att barn klär sig i hucklen och tigger godis för att ha något att äta medan de gränslar ett kvastskaft och flyger till Blåkulla.

Cornucopia - 26 aug 15 kl. 16:12

Börja träna Krav Maga!

I dagarna drar träning igång land och rike runt. Det är ett utmärkt tillfälle för både yrkesmän och lekmän att börja träna självförsvar, och för den som inte är ute efter något nonsens utan rent praktiskt undvikande av våld eller om det inte fungerar aktivt självförsvar är Krav Maga det självklara valet.

Våldsdebatten de senaste veckorna är inte svart-vit och lokalt och för individer kan absolut exponeringen för våld eller riskmiljöer ökat.

YLE - 29 okt 15 kl. 10:03

Ny unik eldriven hybridfärja mellan Nagu och Pargas

En ny unik landsvägsfärja trafikerar mellan Pargas och Nagu från och med 2017. Rederiet Finferries beställer färjan från ett varv i polska Gdynia. Det är frågan om en hybridfärja, den tredje av sitt slag i världen.

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:00

695 000 kronor för stuga på Blidö

Fastigheten på adressen Boda-Sandviks Väg 18 på Blidö har fått nya ägare. Köpare är Gunnel Chatarina Tolfes, 59, och Jan Micael Seling, 60, från Täby, och säljare är Jan Anders Westman. Köpet blev....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:01

Fastigheten på Nylandets Väg 13 i Herräng såld

260 000 kronor fick Veronica Olsson, 72 år, från Uppsala, ge för tomten på Nylandets Väg 13 i Herräng. Köpet från säljaren Vincitori Consulting AB blev klart i december 2017. Tomten är 2 266 kvadr....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:01

Fastigheten på Stärbsnäs 25 på Björkö såld för 3 850 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Stärbsnäs 25 på Björkö av John Mårten Sjunnesson. Ny ägare är Niklas Robert Nebel, 36 år, från Stockholm. Priset blev 3 850 000 kronor och den nya ägaren tog ....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

Ny ägare till 70-talshus i Norrtälje

Niina Susanna Railo, 33, och Samuel Rejment, 40, är nya ägare till huset på Södervägen 11 i Norrtälje. Huset är 180 kvadratmeter stort och byggdes 1973. Säljare är Per Linus Fredrik Carlsson och M....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

70-talshus i Gräddö sålt för 1 900 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Rådmansövägen 532 i Gräddö av Åsa Margaretha Dahlberg och Yrjö Olavi Riikonen. Nya ägare är Per Mårten Berglund, 61, och Lisbet Maria Gustafsson, 59, från Jär....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 09:02

1 200 000 kronor för tomt i Furusund

Försäljningen av fastigheten på Svartnö 1B i Furusund är nu klar. Nya ägare är Per Niklas Öhrn, 47, och Annika Cecilia Elisabet Öhrn, 46, från Hässelby, och säljare är Bengt Axel Henrik Karlström.....

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:57

Juniorkronorna utklassade Danmark inför JVM: "Stundtals spelade vi riktigt bra"

Juniorkronorna spelade en av två träningsmatcher inför JVM under natten mot tisdag. Då körde de över Danmark och vann 13–1. – Aktiviteten i anfallsspelet är väldigt bra, säger Montén till Sportbladet..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:52

Äntligen startar bygget av Norrtäljes moderna brandstation

Följ vår livesändning då de första symboliska spadtagen tas för Norrtäljes nya och moderna brandstation vid södra infarten. Efter många år av diskussioner och planering har bygget dragit igång och den nya brandstationen beräknas vara klar 2019..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:27

Så skyddar du dig mot ficktjuvar under julhandeln: "Var mer observant än vanligt"

14 003 fickstölder anmäldes i Sverige förra året under julhandelsmånaderna oktober-december. Här kommer några tips på hur du undviker att bli utsatt..

Norrtelje Tidning - 19 dec 17 kl. 08:00

Nu anpassas kommunens skolor för barn med neuropsykiatrisk diagnos: "Alla barn har rätt till utbildning"

All skolpersonal i Norrtälje kommun ska genomgå en obligatorisk utbildning om NPF, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Målet är att alla kommunala skolor ska vara anpassade för barn och ungdomar med någon form av NPF år 2025..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.