Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 18 November, 15:23

Trelleborgs Allehanda - 10 sep 11 kl. 06:30

"Vi strider så länge vi kan"Men de klagande tänker inte ge upp.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Västra, Mark, Leif Persson, Goenisses, Persson, Trelleborgs, Miljööverdomstolen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi strider, , längevi kan
BT - 29 jul 14 kl. 17:34

Fler offer i hårda strider i Ukraina

Hårda strider utkämpas i östra Ukraina. Fler döda rapporteras dagligen och många av dem är civila. - Fienden satsar allt de har i striden för att lyckas omringa DNR, sade den militära rebelledaren Igor Strelkov på måndagen, uppger Reuters, och hänvisade till den självutropade "Folkrepubliken Donetsk".

BT - 22 sep 14 kl. 11:20

Strider driver kurder från Syrien

De kurdiska områdena i norra Syrien har länge varit relativt lugna, men jihadistgruppen Islamiska staten har nu riktat fokus mot Kobane. Över hundratusen kurder har flytt till Turkiet bara under de senaste dagarna. Mer än 130 000 syriska kurder har flytt in i Turkiet de senaste dagarna, undan den militanta jihadistgruppen Islamiska staten (IS), tidigare Isis, som tagit över dussintals byar.

SR - 17 jan 15 kl. 04:35

Hopp om slut på strider i Libyen

Libyens två rivaliserande regeringar har enats om en tidsplan för att bilda en samlingsregering och få slut på månader av strider. Det är de första konkreta framstegen på mycket länge i Libyen som i månader drabbats hårt av strider..

YLE - 15 dec 16 kl. 03:51

Minoritetsspråksexpert: Jourreformen strider mot EU-lag

Att flytta fulljouren från Vasa till Seinäjoki går stick i stäv med EU:s två direktiv om likabehandling, det säger flerspråkighetsexperten Johan Häggman i Bryssel. Häggman hänvisar till två EU-direktiv från år 2000, ”direktivet om likabehandling oavsett ras eller etniskt ursprung” och ”direktivet om likabehandling i arbetslivet”. - Att flytta fulljouren från Vasa till Seinäjoki står i strid med andan i dessa två EU-direktiv från 2000.

YLE - 04 aug 17 kl. 14:06

Sannfinländare gjorde motion om bostadsköer - förslaget strider mot grundlagen

Politikern Mika Raatikainen (Sannf.) föreslår i en motion att helsingforsare ska ha företräde i stadens bostadsköer, före finländare från andra orter och utlänningar. Stadens svar är att förslaget strider mot grundlagen.

Nyhetskanalen - 29 jul 12 kl. 03:08

20 000 flyr etniska strider i Etiopien

Över 20 000 människor har flytt över gränsen till Kenya efter etniska strider i södra Etiopien som krävt minst 18 liv, uppger Röda Korset.En talesman för organisationen säger till BBC att människor fortsätter att korsa gränsen, men att etiopiska soldater har ingripit och försökt få ett slut på striderna mellan grupperna Borana och Garri.Etniska konflikter har pågått länge om vattentillgångar och betesmarker i området..

Posh24 - 16 maj 13 kl. 08:42

Demi Moore och Ashton Kutcher strider om 60 miljoner i rätten!

Ashton Kutcher och Demi Moore gick skilda vägar för länge sedan, men det är först nu som skilsmässan dragit igång på allvar. Enligt uppgift strider paret nu i rätten om cirka 60 miljoner kronor.

Miljonstriden innefattar en hel del fonder, investeringar och liknande som paret skaffade sig under äktenskapet.

Kristianstadsbladet - 20 maj 13 kl. 09:07

Kraftiga strider i Syrien

Läget i Syrien är extra spänt sedan regeringsstyrkor intagit staden al-Qusayr nära gränsen mot Libanon.Aktivister talar om "granateld utan motstycke" vid attacken.
I samband med stormningen utsattes det strategiskt viktiga al-Qusayr för kraftig beskjutning och flygbombningar.

Kristianstadsbladet - 27 okt 14 kl. 06:39

Kidnappade flickor används i strider


Extremistgruppen Boko Haram, som främst verkar i Nigeria, uppges använda kidnappade flickor och unga kvinnor i strider och vid terrorattacker, enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW)."Jag blev tillsagt att hålla ammunitionen och ligga i gräset medan de stred", berättar en av dem i en ny rapport.Vid en annan operation blev hon beordrad att avrätta en fånge.

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 14 kl. 06:41

Kidnappade flickor används i strider

Extremistgruppen Boko Haram, som främst verkar i Nigeria, uppges använda kidnappade flickor och unga kvinnor i strider och vid terrorattacker, enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW). "Jag blev tillsagt att hålla ammunitionen och ligga i gräset medan de stred", berättar en av dem i en ny rapport. Vid en annan operation blev hon beordrad att avrätta en fånge..

BT - 27 okt 14 kl. 06:39

Kidnappade flickor används i strider

Extremistgruppen Boko Haram, som främst verkar i Nigeria, uppges använda kidnappade flickor och unga kvinnor i strider och vid terrorattacker, enligt människorättsorganisationen Human Rights Watch (HRW). "Jag blev tillsagt att hålla ammunitionen och ligga i gräset medan de stred", berättar en av dem i en ny rapport.Vid en annan operation blev hon beordrad att avrätta en fånge.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 15 minuter sedan

S-budget: Sänkta arvoden och satsningar på vård och skola

S offrar 25 miljoner kronor av styrets budgeterade överskott och satsar pengarna på framför allt skola och omsorg. Dessutom vill man sänka politikernas arvoden. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Trelleborg Pirates vidare i U19-SM

Trelleborg Pirates vann sin grupp när steg ett i U19-SM spelades. Gruppsegern gör att laget går direkt till steg tre..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Nedskräpning: Stort lass däck dumpat vid naturområde

Under fredagen upptäcktes att någon dumpat en större mängd däck på en parkeringsplats vid Arriesjön. Händelsen är polisanmäld som brott mot miljöbalken..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

En B-final för Trelleborg Sim på SM

Sex Trelleborgssimmare hade kvalat in till SM och JSM. Förhoppningen var en A-final, men Trelleborg Sim fick nöja sig med en B-final, vilket Isabelle Sering nådde på 100 meter medley..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Nu kartläggs relationen mellan den misstänkte och döda Trelleborgskvinnan

Under torsdagskvällen påträffades en ung kvinna från Trelleborg död i en bil i Hyllie. Trots att den misstänkte gärningsmannen hittades död i sin cell i Odense ska en fullständig förundersökning göras. ”Vi gör det för de anhörigas skull”, säger Ewa-Gun Westford, presstalesperson vid polisen..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun. I Helsingborg ska ett föremål kastats in i en bostad, vilket orsakade en detonation..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Polisen: Misstänkt fälgtjuv tagen på bar gärning

En man i 40-årsåldern greps i fredags i närheten av Arrie misstänkt för stöld av fälgar. Enligt anmälan hade han blivit tagen på bar gärning och därefter förföljd av en person som kontaktade polisen..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Brott: Mystiska matstölder gäckar skola i Trelleborg

Två måndagar i rad har dörrarna till kylar och frysar i köket stått öppna när personalen kommit till Fågelbäcksskolan. Nu misstänker man att någon har varit där och stulit matvaror under helgerna. .

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Plan visar hur affärscenter i östra Trelleborg ska se ut

Trelleborgs kommun har tagit fram en fysisk strukturplan för ett framtida affärscenter, lokaliserat i anslutning till den planerade nya ringvägen och hamninfarten, samt med anslutning till järnväg. ”Det är ett projekt som är i kontinuerlig utveckling” säger projektledaren Charlotte Lindström..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Ishockey: Tif Vikings svacka fortsätter

Tif Vikings är inne i en tung period. Mot Mjölby kom sjunde raka förlusten när det blev hela 3–9. Vikings saknade tio spelare och då fick tre juniorer debutera och veteranen Frank Brobeck göra comeback..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.