Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 19 November, 12:09

Aftonbladet - 10 sep 11 kl. 08:50

10 år efter attackernam Johanna Holm.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Johanna Holm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10 årefter , attackerna
YLE - 09 feb 15 kl. 05:06

Inga misstänkta i attackerna mot Sannfinländarna

Helsingforspolisen vet inte vem som ligger bakom de upprepade attackerna mot Sannfinländarnas kontor i Helsingfors och prioriterar inte fallet. Anarkisten Suvi Auvinen säger att Sannfinländarna får vad de förtjänar. Polisen utreder nu tre attacker i september, november och under nyårsnatten mot Sannfinländarnas kontor på Tavastvägen.

YLE - 22 mar 16 kl. 12:29

Forskare: Attackerna i Bryssel framstår som koordinerade

Explosionerna i Bryssel verkar vara en koordinerad terrorattack, säger Antti Paronen, forskare vid Försvarshögskolan. Han påminner om att terrorhotet i Bryssel under den senaste tiden varit högt. Bombattentat på flera olika ställen pekar på att enskilda terroristceller har väntat på en order om att sätta igång attackerna, eller själva väntat på att sätta igång, säger Antti Paronen vid Försvarshögskolan.

Cornucopia - 04 jul 16 kl. 13:14

Jon Karlung: IT-attackerna mot media kom från Ryssland - ökar i omfattning

Internetleverantören Jon Karlungs VD upprepar att IT-attackerna som sänkte bland annat DN och SvD kom från Ryssland. Han konstaterar också att attackerna från Ryssland har ökat i intensitet och omfattning de senaste åren.
Jon Karlung, VD Bahnhof på plats i Almedalen.

Skånskan - 17 mar 19 kl. 14:48

Miljontals videos tas bort efter moskéattackerna

Nya Zeeland 1,5 miljoner videoklipp från moskéattackerna i Nya Zeeland där hitills 50 människor miste livet har tagits bort av Facebook, rapporterar Reuters. Ett twitterinlägg skriver Facebook att ”under de första 24 timmarna har vi tagit bort 1,5 miljoner videor från attacken över hela världen, av de har 1,2 miljoner blockerats vid uppladdningen”.   In the first 24 hours we removed 1.

Nyheter 24 - 02 sep 11 kl. 08:13

SD: "Attackerna mot oss är medias fel"


Sverigedemokraternas Linus Bylund menar att media och statsministern har ett stort ansvar. Flera gånger den senaste tiden har sverigedemokrater på olika sätt utsatts för våld, attacker, hot och liknande händelser. Något som fick bland annat Nyheter24:s krönikör Alex Bengtsson att i en krönika rasa mot de odemokratiska krafter som "inte accepterar demokratins spelregler" och går till attack mot sverigedemokrater.

Nyhetskanalen - 15 okt 12 kl. 20:53

Rättsprocess om 11 september-attackerna inledd

Den länge fördröjda rättsprocessen mot den självutnämnda hjärnan bakom 11 september-attackerna Khalid Sheikh Mohammed (KSM) och fyra medåtalade startade på måndagen med inledande förhör vid den flottbasen Guantanamo. Elva år efter attackerna anklagas KSM för att ha organiserat kapningen av planen och de medåtalade anklagas för att bidragit till finansieringen och annat stöd till dem som styrde planen mot krascherna. Dåden krävde 2 976 liv.

SvD - 08 apr 14 kl. 20:53

Tiofaldig ökning av it-attackerna mot Saab efter Gripenbeslut

Det har varit en våldsam ökning av it-attackerna mot Saab. De satte fart direkt när det blev klart att företaget ska göra en ny, mer avancerad, version av stridsflygplanet Gripen. Saabchefen Håkan Buskhe vet var attackerna kommer ifrån men vill inte peka ut något land..

SvD - 08 apr 14 kl. 20:53

Tiofaldig ökning av it-attackerna mot Saab efter Gripenbeslut

Det har varit en våldsam ökning av it-attackerna mot Saab. De satte fart direkt när det blev klart att företaget ska göra en ny, mer avancerad, version av stridsflygplanet Gripen. Saabchefen Håkan Buskhe vet var attackerna kommer ifrån men vill inte peka ut något land..

SR - 18 jul 14 kl. 16:23

"Värsta attackerna i Gaza på många år"

I Gaza är sjukhusen fyllda till bristningsgränsen efter attackerna som trappades upp kraftigt i går och som fortsatt sedan dess. Enligt invånarna är attackerna de värsta som Gaza upplevt på många år. Vår utsände Johan-Mathias Sommarström har besökt Shifa-sjukhuset, dit många av de skadade förts..

YLE - 02 jan 15 kl. 04:39

Attackerna mot OP-Pohjola exceptionellt hårda

Kortare störningar i OP-Pohjolas tjänster kan fortfarande förekomma på grund blockeringsattacken som startade på eftermiddagen på nyårsafton. På grund av attacken har OP-Pohjolas webbplats tidvis legat nere. Det har också varit problem både med att betala med OP-Pohjolas kort och att ta ut pengar.

Barometern - 14 nov 15 kl. 12:54

Hollande: IS bakom attackerna

President François Hollande beskriver attackerna i Paris som en barbarisk krigshandling. Han säger att Islamiska staten (IS) ligger bakom attackerna. Undantagstillstånd och landssorg råder i Frankrike..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.