SvD > Utrikes

Friday, 15 November, 16:21

SvD - 11 sep 11 kl. 13:38

Kolumn: Jag vägrar vara rädd längreRädslan inför dem som ska skydda mig har överträffat rädslan för terrorism, skriver Jenny Nordberg..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Jenny Nordberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KolumnJag , vägrarvara , räddlängre
Cornucopia - 26 apr 17 kl. 16:46

Flera författare vägrar bojkotta Bokmässan

Flera namnkunniga författare vägrar låta sina liv styras av nazister och tänker deltaga i Bokmässan. Dit räknas nu Jan Guillou, Lena Andersson och Lotta Lundberg.

Motiveringarna skiljer sig åt, men i grunden handlar det om att inte låta sitt liv och gärning styras av nazister.

YLE - 15 okt 14 kl. 10:17

Ingen idé att vänta på att bränslet blir billigare

Den långsamma tillväxten i världsekonomin, särskilt i Kina och Europa, har fått råoljepriset att sjunka kraftigt, men vid servicestationerna syns inte fenomenet i form av billigare bränsle. Inte ännu - och knappast senare heller. Den minskade efterfrågan på råolja har fått priset att sjunka med 22 procent sedan slutet av juni.

YLE - 16 sep 15 kl. 11:04

Anna Häggblom: Ett jobb att leva och må bra för

Jag älskar att jobba. Det gör min man också. Vi har faktiskt återvänt från ett antal semestrar tidigare än planerat, när vi inte orkat semestra längre utan varit så sugna på att jobba.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.