Opinionen.se > Opinion

Thursday, 21 November, 01:16

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Norrman gripen i Saudiarabien
En 25-årig norsk medborgare har gripits av säkerhetspolis i Saudiarabien. Mannen betecknas som radikal islamist och reste i veckan till Saudiarabien för att studera Koranen. Han uppmärksammades förra året i Oslo när han demonstrerade mot Muhammedkarikatyrerna. På ett plakat varnade han då för att även Norge kunde drabbas av en 11 september-attack, skriver den norska tidningen Dagbladet..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Saudiarabien, Koranen, Oslo, Muhammedkarikatyrerna, Norge, Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norrman, gripeni , Saudiarabien
Helsingborgs Dagblad - 21 jun 12 kl. 04:21

Norrman gripen för hotellbrand

En norrman är gripen misstänkt för mordbrand på ett hotell där han bodde i New York. Han ska anlagt två eldsvådor på den 20:e våningen. Mannen tände en av eldarna i en korridor och den andra i en serveringsvagn.

Nyhetskanalen - 21 jun 12 kl. 04:23

Norrman gripen för anlagd hotellbrand

En norrman är gripen misstänkt för mordbrand på ett hotell där han bodde i New York. Han ska anlagt två eldsvådor på den 20:e våningen.Mannen tände en av eldarna i en korridor och den andra i en serveringsvagn.

Expressen - 21 jun 12 kl. 08:49

Norrman gripen för hotellbrand i New York

En norrman är gripen misstänkt för mordbrand på ett hotell där han bodde i New York. Han ska anlagt två eldsvådor på den 20:e våningen..

BT - 22 jul 11 kl. 23:23

Norrman gripen för massaker

Larmet från Utöya väster om Oslo, där unga socialdemokrater höll sommarläger, var dramatiskt: en man sköt vilt omkring sig. Massakern krävde minst ett tiotal liv. Två timmar senare greps en norrman på ön ?

Nyhetsverket - 29 apr 12 kl. 09:23

Norrman gripen i Sudan

En norrman, en britt och en sydafrikan har gripits i det oljerika området Heglig mellan Sudan och Sydsudan. Gripandet gjordes av Sudans armé och enligt denna skall de tre ha åkt i två bilar med militär utrustning. En av de gripna skall ha siktats på Khartums militärflygplats med en t-shirt med texten - Norwegian People's Aid.

Kristianstadsbladet - 13 feb 14 kl. 06:11

Norrman gripen för terror i Syrien

En 22-årig norsk medborgare har gripits av den norska säkerhetspolisen (PST), misstänkt för terrorism och mord i Syrien.
- Jag kan bekräfta att vi har gripit en person som har återvänt till Norge efter att ha varit i Syrien, säger Martin Bernsen, informationschef på PST, till tidningen Dagbladet.Mannen ska ha deltagit i militära aktioner med extremistgrupperna Nusrafronten och Iis, som båda haft kopplingar till terrornätverket al-Qaida.

BT - 13 feb 14 kl. 06:12

Norrman gripen för terror i Syrien

En 22-årig norsk medborgare har gripits av den norska säkerhetspolisen (PST), misstänkt för terrorism och mord i Syrien. - Jag kan bekräfta att vi har gripit en person som har återvänt till Norge efter att ha varit i Syrien, säger Martin Bernsen, informationschef på PST, till tidningen Dagbladet.Mannen ska ha deltagit i militära aktioner med extremistgrupperna Nusrafronten och Iis, som båda haft kopplingar till terrornätverket al-Qaida.

Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 11:03

Norrman gripen för övergrepp


En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen.Mannen greps i staden Ploiesti norr om Bukarest och har nu häktats i en månad, uppger rumänska medier som citeras av tidningen Verdens Gang.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 14 kl. 11:07

Norrman gripen för övergrepp

En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen. Mannen greps i staden Ploiesti norr om Bukarest och har nu häktats i en månad, uppger rumänska medier som citeras av tidningen Verdens Gang.

DalaDemokraten - 12 maj 14 kl. 11:03

Norrman gripen för övergrepp

En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen..

UNT - 12 maj 14 kl. 11:03

Norrman gripen för övergrepp

En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen. Mannen greps efter en biljakt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.